Ji - tavo geriausia draugė amžiams, jei turi šias savybes

Tavo draugė turi šį pačių nuostabiausių savybių rinkinį? Tuomet ji yra geriausia draugė amžiams. Ji kartais gali tave erzinti, neretai pykdyti, dažnai traukti per dantį, tačiau tu tvirtai žinai, jog iš tavo gyvenimo ji nepasitrauks niekada.

GEBĖJIMAS IŠKLAUSYTI, KAI LABIAUSIAI SKAUDA. Nebijai, jog liksi viena - puikiai žinai, jog yra kažkas, kas tave palaikys net sunkiausiu momentu. Lygiai tą patį dėl to brangaus žmogaus darysi ir tu - išklausysi ir padėsi net tuomet, kai pačiai nebus ūpo ar sveikatos to daryti. Gali pavadinti tai savotiškais mainais ir abipuse nauda, tačiau šie du kriterijai neparemti materialiniu aspektu. Tikrą draugą tau nesunku išklausyti, tai daryti net malonu, kaip ir jam pačiam.

IŠTIKIMYBĖ. IR TAŠKAS. Ištikimybė yra savybė, kurią beveik kiekvienas žmogus įvardina kaip pagrindinę gero draugo savybę. Kai tau nesiseka su mylimuoju, kai tu neišlaikei egzamino arba kai tavo tėvai skiriasi, ištikimas draugas bus su tavimi. Jei tu persikraustei arba pakeitei mokyklą, jis/ji stengsis ir toliau palaikyti ryšį su tavimi.

PARAMA NET IR TUOMET, KAI VISI NUSISUKA. Tikrai geras draugas žino, kaip tu gyveni ir padės tau tapti tokiu žmogumi, kokiu tu trokšti būti. Jis/ji nesistengs tavęs pakeisti arba įstumti į tokias situacijas, kuriose tu jautiesi nejaukiai, jis/ji nevers tavęs rizikuoti kažkuo, kas tau labai svarbu.

TAVĘS PRIĖMIMAS TUO, KUO ESI. NET JEI ESI PATI DIDŽIAUSIA KEISTUOLĖ. Geras draugas priima tave tokį, koks tu esi, net kai tu ir tešlagalvis Draugaujant sugebėjimas priimti tave tokį, koks tu esi, eina koja kojon su ištikimybe. Tikras draugas tau augant kartu su tavimi šėlsta ir žino, kaip reaguoti į tavo keistenybes ir šunybes. Taip pat jis/ji yra kantrus/-i, kai tu klysti. Net, kai darai dideles klaidas, jis/ji išmoksta tau atleisti, kai tu jį/ją įskaudini.

PAVYDO JAUSMO NEBUVIMAS. Tikrai tikrai žinai, jog draugė širdies gilumoje tau nepavydi nei sėkmingai išlaikyto egzamino, nei dailiausio vaikino mieste - ji džiaugiasi kiekvienu tavo pasiekimu ir trokšta, jog būtum pati laimingiausia. Geriausios draugės pavydas - vien baltas, skatinantis judėti pirmyn ir tobulėti.

ŽINOJIMAS, KOKIA KARTAIS SVARBI YRA TYLA. Ne su kiekvienu žmogumi jaučiamės jaukiai tylėdami - tyla dažniausiai reiškia neturėjimą ką pasakyti ar paprasčiausią nuobodulį, o štai tylos akimirkos su geriausia drauge tokios artimos! Tyla jus nuramina, pripildo energijos, neretai nereikia net žodžių, jog viena kitą kuo puikiausiai suprastumėte. Ir taip - jūs dažnai bendraujate žvilgsniais, nes viena kitą ypatingai jaučiate.

GEBĖJIMAS IŠSAUGOTI NUOSTABIUS PRISIMINIMUS. Ne dirbtinės šypsenos ir paskalos draugystę daro tvirta - tai prisiminimai, kurie neišdyla iš atminties ir bėgant laikui vis sugrįžta. Jei su geriausia drauge turite aibes prisiminimų, apie kuriuos pagalvojus kyla šypsena, vadinasi, esate sutvertos viena kitai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis