Pamatyk ir pamilk: Tavo nr.1 2018 m. serialas pagal gimimo mėnesį!

Šie metai prasidėjo nuobodokai? Peržiūrėjai visas mėgstamiausio serialo serijas ir žvalgaisi naujo tau patinkančio serialo, bet vis nerandi? Tau padės PANELĖS orakulas - atrinkome tau vieną serialą pagal tavo gimimo mėnesį, kuris bus tavo favoritas visus 2018 metus!

SAUSIS. 9-1-1. Šių metų sensacija vadinamas serialas parodo pačias netikėčiausias, baugiausias ir labiausiai iššūkių reikalaujančias policijos pareigūnų, ugniagesių bei paramedikų darbo dienas. Šie žmonės bando balansuoti tarp daugybės streso reikalaujančio darbo, gelbėjančio žmonių gyvybes bei asmeninių problemų. Sausio 3 dieną pasirodęs serialas patiks nebijančioms pažvelgti tiesai į akis. Seriale gausu scenų, kurios gali šokiruoti, todėl jautresnių nervų merginoms patariama rinktis švelnesnio žanro serialus.

13 PRIEŽASČIŲ KODĖL. Serialas statomas pagal visame pasaulyje išgarsėjusį to paties pavadinimo romaną, kurį parašė rašytojas Jay Asheris. Serialo turinys itin jautrus, mat jame vaizduojamos šiuolaikinį jaunimą slegiančios problemos - depresija bei patyčios, o pagrindinė pirmojo sezono mintis sukasi apie vienos iš JAV mokyklų mokinės savižudybę. Tikrasis veiksmas prasideda tuomet, kai nusižudžiusios mokinės bendraklasiai gauna keistus vaizdo įrašus, kurie padeda išpainioti jos tragiškos mirties paslaptis.

STICHERS. Jei žiūrėti serialą, tai tik kupiną įtampos ir detektyvų. Įsimylėsi serialą STICHERS (Mezginiai). Teen Choice Awards“ apdovanojimą pelnęs serialas kartu su jaunąją Emma Ishta priešakyje - tikra mistikos ir kriminalų bomba, kuri prie ekrano pritrauks tas, kurioms patinka narplioti sudėtingiausius atvejus. Serialas pasakoja apie jauną mergina, kuri yra įdarbinima vyriausybės agentūroje tam, jog neįprastu būdu būtų prijungta prie neseniai mirusių žmonių protų ir padėtų vyriausybei tiriant žmogžudytes bei nusikaltinimus.

RIVERDALE (Riverdalas). Praėjusiais metais pasirodęs naujas jaunimui skirtas serialas kaipmat sulaukė daugybės dėmesio. Serialo veiksmas vyksta mažame JAV miestelyje, kuriame vaikinas Arčis ir jo draugų kompanija susiduria su keistais ir logiškai nepaaiškinamais reiškiniais. Jauni, talentingi aktoriai sustiprina siužeto liniją, o žiūrovus kaip visuomet traukte traukia paslaptingas mažo miestelio gyvenimas. Kino kritikai teigia, jog šis naujasis serialas - Vampyrų dienoraščių ir Jaunųjų melagių junginys, kurį jaunimas aptarinės per petraukas mokykloje ar universitete.

MES (THIS IS US) Tai serialas, kuris moko, kad niekada negalime pasiduoti, kad turime pamilti save ir būti laimingiems. Tai gaivinančiai atviras ir provokuojantis serialas, parodantis unikalius gyvenimo jausmus. Jų keliams susikertant, jų gyvenimams susipinant įdomiais būdais, mes sužinome, kad kai kurių asmenų gimtadieniai yra tą pačią dieną - o tai daug daugiau, nei daugelis gali tikėtis.

DVI BANKRUTAVUSIOS MERGINOS („2 Broke Girls“). Niūrių, senovės laikus menančių ar vampyriados tipo serialų nemėgsti. Dievini juoką ir smagybes! Tau patiks Dvi bankrutavusios merginos. Atsibodo serialai apie turtingus, viską ant auksinės lėkštutės gaunančius ir šilko pataluose bemiegančius žmones, kurie, veikiausiai, netgi neturėjo dirbti, kad gautų tai, ką turi? Na, tuomet šis serialas – kaip tik tau. Tai istorija apie dvi merginas, sunkiai dirbančias užkandinėje ir turinčias vieną didelę svajonę – uždirbti pakankamai pinigų, kad galėtų pradėti savo verslą.

JAUNA IR ALKANA (Young & Hungry) Tau tikrai artimas humoras, tuomet šis serialas be galo patiks. Aktorės Ashley Tisdale prodiusuojamas serialas pasakoja apie jauną maisto blogerę, kuri yra pasamdoma dirbti viename garsiame restorane šefo padejėja. Tuomet ir prasideda nesibaigiantys nuotykiai... Jei tau patinka juokai, dievini maistą ir neatsispiri romantinėms istorijoms - kviesk draugę žiūrėti šį serialą kartu.

IZOMBIE. Tave masina viskas, kas susiję su anapusiniu pasauliu. Dar nematei serialo „iZombie“? Tai naujas, kupinas įdomybių serialas yra apie tai, kaip Sietlo medicinos rezidentė yra paverčiama zombe viename vakarėlyje. Tačiau ji netampa piktybine, žmones žudančia pabaisa. Priešingai, ji padeda Sietlo policijos departamentui išsiaiškinti žmogžudystes, mat suvalgiusi kokios nors aukos smegenis ji įgyja jos asmeninių savybių ir gali atsekti nusikaltimo motyvus.

JAUNESNĖ. Tau patinka mergaitiški, juokingi ir kupini romantikos serialai. Ko gero, prilipsi prie ekrano žiūrėdama „Jaunesnę“ („The Younger“). Šiais metais pasirodęs serialas turi tik vieną sezoną, bet jau yra populiarus tarp viso pasaulio merginų. Serialas pasakoja apie tai, kaip staiga vieniša tapusi turiasdešimtmetė namų šeimininkė ir mama, negalėdama rasti darbo nusprendžia... pasijauninti. Pasitelkusi į pagalbą tinkamą makiažą ji sėkmingai prisistato kaip beveik penkiolika metų jaunesnė mergina.

Nuo A iki Z (A to Z). Jei susitikusi su draugėmis negali nustoti kalbėtis apie santykius, tuomet šis serialas bus tavo mėgstamiausias. Tai nepaprasta ir gan neįprasta meilės istorija. Vaikino ir merginos santykiai vaizduojami nuo pat susipažinimo iki išsiskyrimo. Vienas iš įdomiausių serialo bruožų – serijų pavadinimai sudėlioti abėcėlės eiliškumo tvarka, o pagrindinių veikėjų vardai – Andrew ir Zelda – simbolizuoja ir pagrindinę serialo mintį – draugystę parodyti nuo pat pradžios iki galo. Šis televizijos industrijos šedevras ypač patiks „santykių ekspertėms“.

EMERALDOS MIESTAS (Emerald City). Legendinių Sostų karų (Game Of Thrones) mylėtojoms užniauš kvapą stebint šio naujo serialo serijas. Fantazijos žanro serialas stebina įspūdingais, realistiškai atrodančiais kompiuteriu sukurtais vaizdais bei ryškiais herojais. Pagrindinė serialo žvaigždė, aktorė Adria Arjona, atlieka Dorotos vaidmenį. Siaubingo tornado metu Dorota patenka į paslaptingą ir nuotykių kupiną Ozo pasaulį, kuriame dedasi nepaprasti reiškiniai. Dorotos pasirodymas Ozo šalyje lemtingas - vos įžengusi į paslaptingąjį pasaulį ji sukelia sumaištį.

ANAPUS (Beyond). Jei pavargai nuo identiškų serialų siužetų, šis kino kūrinys skirtas tau. Istorija pasakoja apie jaunuolį Holden Matthews, kuris pabudęs po dvylikos metų komos pasijunta turys antgamtinių galių. Jos jam suteikia jėgų, tačiau kartu sukelia ir didžiulę painiavą. Kol Holdenas buvo komoje, pasaulis keitėsi nežmonišku tempu ir dabar vaikinas siekia išsiaiškinti pasaulio paslaptis. Tai daryti jam padeda žavi kompanionė Willa, kuri ragina Holdeną aklai kitais nepasitikėti. Jei esi išsiilgusi mistikos, kurioje pinasi romantiški ryšiai, šis serialas taps tavo mėgstamiausiu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis