Paskutinės minutės dovanos neišleidžiant 5 Eur!

Adventas – skubėjimo laikotarpis, kai žmonės masiškai perka dovanas, stumdosi beprotiškose eilėse, stengiasi grąžinti skolas, išspręsti pinigų trūkumo problemą, pabaigti pradėtus darbus. Metams besibaigiant darbų atsiranda tiek daug, kad, rodos, nebeįmanoma viską suspėti ir neretai dovanas tenka išrinkti paskutinę minutę. Čia keletas linksmų ir originalių idėjų kaip padovanot įdomią dovaną neišleidžiant 5 Eur!

1. Parašykite laišką! Viena iš geriausių nematerialinių dovanų yra nuoširdus laiškas. Tik nepamirškite rašyti atvira širdimi, prisiminkite – gal tam žmogui kažką jau seniai norėjote pasakyti, atsiprašyti, o gal pagirti!

2. Kokios Kalėdos be mandarinų? Mandarinai jau tapo nenuginčijamu Kalėdų simboliu, visi žinom, kad Kalėdos kvepia būtent jais. Kokia būtų žaisminga dovana jei ant mandarinų dar priklijuotum ar užrašytum po šaunų palinkėjimą!

3. Tepami šokolado kremai, medus, džemas – gyvenimui pasaldinti. Puiki išeitis, kai atsibosta dovanoti šokoladus, tačiau norisi padovanoti mielą valgomą smulkmenėlę!

4. Malonumas kūnui, atgaiva protui – vonios druska! Vonios druska atrodo prabangiai, tačiau nėra itin brangi. Ją galima gražiai supilti į stiklainį, o jį aprašinėti šventiškais linkėjimais.

5. Riešutukai – gražu ir skanu! Labai patraukli ir meniška dovanėlė yra riešutai. Pavyzdžiui, ant graikiškų riešutų galima išskaptuoti gražius palinkėjimus o į vieną, tuščią įdėti raštelį su sveikinimu.

6. Rankdarbis. Kaip smagu žinoti, kad tik specialiai dėl tavęs stengėsi! Iškepkime sausainių ar meduolių, nupieškime atviruką, išlankstykime eglutę ar angelą iš popieriaus!

Daugeliui žmonių smagiau gauti, kad ir pigią, bet mielą, netikėtą ir asmenišką dovanėlę. Pripažinkite, juk ne viena pasvajojame apie tai kaip įsitaisiusios ant palangės skaitome laišką gerdamos karštą šokoladą, juk tai daug smagiau nei pastatyti dar vieną nagų lako buteliuką į kolekciją! Dovanokime dovanas tokias, kokių pačios norėtume gauti, nustebinkime artimuosius ir draugus mielomis dovanėlėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis