Tavo gėlė pagal gimimo mėnesį: atskleis įdomybių, kurių apie save pačią nė nežinojai

Ar žinai gėlę, kuri tau skirta pagal gimimo mėnesį? Gėlės ir jos spalvų samplaika gali pasakyti daugybę įdomybių apie tavo charakterį. Net tokių, kurių net nežinai! Rask savąją gėlytę ir skaityk aprašymą;.

Sausis. Jeigu gimėte sausį, jūsų gėlė yra raudonas gvazdikas arba snieguolė. Šios gėlės simbolizuoja žavesį, atsidavusią meilę ir paguodą. Jūsų prigimtinė spalva – karamelės. Beje, esate iš tų, apie kuriuos sakoma „draugai nelaimėje“. Tai be galo draugystę ir artimus ryšius vertinantys žmonės, kuriems svarbiausia yra atrasti tuos, su kuriais gera. Sausio mėnesį gimusieji pasižymi logiškumu ir patikimumu. Dar jie praktiški, ryžtingi ir tvirtai stovintys ant žemės.

Vasaris. Vasario mėnesį gimusiųjų gėlės – našlaitės arba raktažolės, o šie augalai simbolizuoja kuklumą ir ištikimybę. Vasarinukų prigimtinė spalva yra alyvinė, kuri įkvepia juose žmogiškumą ir gerumą. Taip pat teigiama, kad alyvinė spalva padeda suprasti abejingumo jausmus. Tai labai empatiški žmonės, kurie jaučia kiekvieną išgyvenimą. Be to, tai imlūs pasauliui ir veiklūs žmonės, kurie nesustoja būdami arti tikslo, nors ir kaip sunku. Tiesa, linkę persidirbti, todėl gadina sveikatą.

Kovas. Jeigu pasaulį išvydote kovo mėnesį, jūsų gėlė – gelsvasis narcizas. Šios gėlės simbolizuoja atsidavimą, taip pat gali reikšti simpatiją. Jūsų spalva – šviesi vandens ir ji jums suteikia intuiciją bei gebėjimą būti subtiliais ir empatiškais. Kovą gimę yra labai jausmingi, jie gali labai greitai įsimylėti, tačiau taip pat greitai ir atšalti. Tai šiltos asmenybės, gyvenimo keliu keliaujančios ne proto, o jausmų intuicija. Ši neretai juos nuvilia, tačiau dar dažniau suteikia sėkmę.

Balandis. Jeigu gimėte balandžio mėnesį, jūsų gėlė – saulutė arba kvapusis pelėžirnis. Šios subtilios gėlės simbolizuoja nekaltumą ir grynumą, tačiau taip pat gali reikšti išvykimą. Gimusiųjų balandžio mėnesį spalva – švelniai rausva, tad jiems netrūksta ugningumo, energijos ir drąsos. Tiesa, ne visi tą drąsą linkę išlaisvinti. Daugelis žino, jog savyje turi jėgą, tačiau jos neišreiškia, nes stinga pasitikėjimo savimi. Saulutė gėlė simbolizuoja visada gerą nuotaiką - tokie yra ir balandį gimę, optimistiški ir visur įžvelgiantys gerąsias puses. Deja, dėl to kartais kenčia patys, nes pasirodo pernelyg patiklūs.

Gegužė. Paprastoji pakalnutė arba gudobelė yra tie simboliai, kurie sietini su gimusiais paskutinį pavasario mėnesį. Šios gėlės simbolizuoja vaisingumą ir viltį, saldumą ir laimę. Gegužę gimusių spalva – pumpurų žalumos. Šis švelnus atspalvis byloja apie atgimimą ir klestėjimą. Taip pat jis reiškia stabilumą. Gegužę gimę ilgai po pasaulį nesiblaško - jie greitai randa savo kelią, pradeda rimtas draugystes, susituokia. Jiems svarbu rimtis, jie šeimyniški žmonės. Deja, neretai gali pasirodyti pernelyg kategoriški, nes yra labai principingi.

Birželis. Jeigu pasaulį išvydote birželį, jūsų gėlė – rožė arba sausmedis, o šie augalai simbolizuoja meilę ir atsidavimą. Su birželio mėnesiu asocijuojama švelniai gelsva spalva, reiškianti intelektualinį įkvėpimą ir pakilimą. Ji skatina smegenų veiklą, stiprina intelektą ir protinius gebėjimus. Tai labai apsišvietę, kultūringi asmenys, kurie nėra linkę keiktis, lėbauti. Jiems svarbu vidinė darna. Jie tobulina save įvairiose srityse, nes yra linkę į savirealizaciją.

Liepa. Pentinius arba vandens lelijos yra tos gėlės, kurios artimos gimusiems liepą. Jos apdovanoja juoku ir širdies tyrumu. Jeigu pasaulį išvydote šį mėnesį, jūsų prigimtinė spalva – koralo. Šis švelnus atspalvis ramina ir brandina, taip pat įkvepia meilei. Liepą gimę yra linkę į beprotišką meilę - kai jie įsimyli, visas pasaulis dingsta. Tai be galo jausmingi žmonės, puikūs draugai, išklausytojai. Jie net gali būti puikūs psichologai.

Rugpjūtis. Jeigu gimėte rugpjūčio mėnesį, jūsų prigimtinės gėlės – kardeliai ir aguonos. Šios gėlės simbolizuoja nuoširdumą ir dosnumą, taip pat suteikia charakteriui stiprybės. Jūsų spalva ryški saulės oranžinė, reiškianti galią ir didybę. Taip pat su šia spalva siejami materialiniai turtai. Rugpjūtį gimę dažniausiai siekia kuo geresnių finansų, todėl uoliai mokosi, dirba, yra imlūs naujovėms. Tai gerai gyventi trokštantys žmonės. Tiesa, gali būti kiek išsiaukštinę, bendraus tikrai ne su visais.

Rugsėjis. Astrai ir vijokliai simbolizuoja rugsėjo mėnesį ir atneša gimusiems šį rudens mėnesį meilę ir elegantiškumą. Šio mėnesio spalva – ryškiai mėlyna, tuo pat metu dieviška ir viliojanti. Gimusieji rugsėjo mėnesį gali tikėtis grožio, tyrumo ir išminties. Rugsėjį gimę dažniausiai būna be galo gražūs žmonės - tiek išore, tiek vidumi. Jie turi tai, ko stokoja kiti - nepaprastos charizmos. Dažniausiai tai daug gerbėjų, romantinių santykių turintys žmonės.

Spalis. Spalio mėnesio gėlės yra medetkos ir kosmėjos, kurios suteikia jiems džiaugsmą ir kuklumą. Šį mėnesį taip pat simbolizuoja žydra spalva, garantuojanti ramybę, savitvardą ir pusiausvyrą. Nepaisant to, ši švelni ir raminanti spalva įkvepia žmones stiprybei ir ryžtingiems veiksmams. Iš pažiūros jie gali pasirodyti kuklūs, ne itin šnekūs, tačiau geriau juos pažįstantys žmonės teigia, jog jie yra šilti ir harmoningi.

Lapkritis. Skaistažiedės yra gimusių lapkričio mėnesį gėlės, nešančios jiems linksmumą ir turtus. Paskutinį rudens mėnesį gimę žmonės yra puikūs draugai, o jų spalva – tamsiai raudona. Šis gyvybe pulsuojantis atspalvis suteikia jiems smarkumo ir aistros, įkvepia stiprybės ir meilės. Tai žmonės, kurie kausto dėmesį, ypač, jei juos matome pirmą kartą.

Gruodis. Jeigu gimėte gruodžio mėnesį, jūsų gėlės – narcizai ir bugieniai. Paskutinį metų mėnesį gimusieji yra mieli, apdovanoti gerais norais. Jūsų spalva yra pilkai melsva, o tai simbolizuoja išmintį, teisybę ir sprendimų priėmimą. Gruodį gimusios yra švelnios asmenybės, kurios daugeliui kelia teigiamas emocijas. Tai gyvenimu besidžiaugiantys, linksmybes mėgstantys asmenys, kurie į gyvenimą žvelgia optimistine gaida.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis