Metas dovanoti! Geriausios originalios dovanos vaikinui švenčių proga

Žaibiškai artėjant Kalėdų metui verta ne panikuoti, ką padovanoti artimiausiems žmonėms, o peržvelgti kalėdinių dovanų idėjas. Jos taps puikia motyvacija padovanoti ką nors originalaus bei kūrybiško. Šį kartą apžvelgsime geriausių šventinių dovanų mylimam vaikinui sąrašą - tikrai rasi ką nors, kas galėtų patikti tavajam!

Odinė apyrankė

Ne vien merginoms patinka papuošalai ir aksesuarai, kita vertus, vaikinams jų pasirinkimas didžiausias. Būtent todėl puiki dovana vaikinui – odinė apyrankė. Paprasta, klasikinė odinė apyrankė dailiai atrodys jam ant riešo.

Rinkinys „Skutimosi menas“

Padovanok savo vaikinui rinkinį „Skutimosi menas“, tada dažniau galėsi bučiuoti švelnų, kruopščiai nuskustą jo veidą. Rinkinyje – visos priemonės paruošti odą prieš skutimąsi, taip pat losjonai po skutimosi, skirti nuraminti ir suminkštinti odą.

Garsą sulaikančios bevielės ausinės

Yra labai kokybiškų, šaunių garsą sulaikančių bevielių ausinių. Jei jis dažnai keliauja ar mėgsta kartais atsiriboti nuo aplinkinio pasaulio laisvalaikiu ar darbe, tokios ausinės – ideali dovana jam.

Barzdos kirpimo mašinėlė su 20 nustatymų

Kad ir kokio ilgio barzdos jis norėtų, su mašinėlę, turinčia 20 nustatymų, visi plaukeliai bus vienodo ilgio, o barzda atrodys nepriekaištingai.

Jo ir jos pagalvių užvalkalai

Tai mielas būdas nesupainioti pagalvių užvalkalų, bet to, tai bus ženklas, kuri lovos pusė – tavo, kuri – jo. Žavi dovana tavajam per šias Kalėdas.

Tavo megztas šalikas

Numegzk šaliką – ši puiki kalėdinė dovana ne tik nuolat primins apie tave, bet ir saugos nuo šalčio visą žiemą. Šaliko spalvą gali priderinti prie jo kostiumo ar palto (arba parinkti spalvą savo nuožiūra)

Oda įrišta užrašų knygelė

Knygelė užrašams odiniais viršeliais. Į tokią knygelę galima įrašyti kokią nors citatą, parinkti formatą pagal jo poreikius, kad tavo vaikinas turėtų stilingą dienoraštį ar darbo knygą.

„Išmaniosios“ pirštinės

Šis aksesuaras tiesiog nepakeičiamas šaltuoju metų laiku, tačiau jei vaikinui padovanosi šias ypatingas pirštines, jis be didesnių sunkumų galės naudotis savo išmaniojo liečiamu ekranu. Tokių pirštinių ypatybė - nereikia jų nusiimti, norint paskambinti ar parašyti žinutę išmaniuoju telefonu.

Priešpiečių dėžutė

Puikus pasirinkimas bet kuriam vaikinui, ypač dirbančiam ne patalpoje ar visą dieną vairuojančiam transporto priemonę. Parink priešpiečių dežutę su linksma aplikacija arba dar originaliau - išgraviruok arba lipdukais užklijuok vaikino vardą. Ar ne žavinga?

Skutimosi peiliukų rinkinys

Dauguma vyrų skutasi ganėtinai dažnai, o tai reiškia, kad ne ką rečiau jiems tenka keisti ir skutimosi peiliukus. Jei nori palengvinti savo vaikinui gyvenimą, nupirk didžiulį skutimosi peiliukų rinkinį - taip jam neteks kulniuoti į parduotuvę įsigyti šių reikmenų dar ilgą laiką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis