Laimingosios! Šiuos vardus turinčioms labiausiai seksis ateinančiais 2018 metais

Ateinantys 2018, geltonojo šuns metai ne visoms vardų savininkėms bus sėkmingi. Daugelio vardų kilmė prieštarauja geltonojo šuns vertybėms, kurios apima teisingumą, narsą, šeimyniškumą ir atkaklumą. Vis dėlto yra šešios vardų turėtojos, kurioms geltonojo šuns metai bus ne tik palankiausi, bet ir be galo sėkmingi!

IEVA. Ievos vardas, iš hebrajų kalbos reiškiantis gyvybingumą, energingumą, reiškia merginų sėkmę, mat be gyvybingumo gyvenime menkai ką pasieksi. Tiesa ta, jog Ievų praėję metai buvo turiningi - daug nuveikta, nemažai pamatyta, užmegzta kontaktų. Ateinančiais geltonojo šuns metais Ievos sparčiai plės akiratį. Joms seksis tiek profesinėje, tiek asmeninėje srityje. Geltonojo šuns metai siejaisi su šeimyniškumu, o Ievos yra gyvenimo davėjos, tai reiškia, jog šioje žemėje atlieka misiją palikti kuo daugiau palikuonių. Visko gali būti, jog ateinančiais metais Ievos sulauks vaikelių. Netrokštančioms ar neplanuojančioms šeimos žadama atrasta ramybė bei harmonija.

Lietuviškasis vardas Indrė, kuris kilo iš aukštaičių žodžio, reiškiančio nendrė, yra asocijuojamas su kuklumu, dorovingumu, tačiau kartu su užslėpta stiprybe. Ateinantys geltonojo šuns metai palankūs tiems, kurie nebijos rizikuoti. Indrės - drąsios merginos, kurios nebijo surizikuoti, išlipti iš komforto zonos. Gali būti, jog 2018 m. joms lems naują lapą profesinėje srityje. Tai gali būti gerai apmokamas darbas, apsigintas mokslinis laipsnis ar net nuosavas verslas! Sumaniosios Indrės, jei tik gebės pasinaudoti savo ypatybėmis, ateinančiais metais pasieks aukštumų.

Ateinančio geltonojo šuns metais bus vertinamas teisingumas. Teisesnių už Justinas nėra, mat Justinos vardas iš lotynų kalbos reiškia dora, teisinga. Justinos stiprybė - valia bei užsispyrimas. Būtent šios ypatybės labai pasitarnaus ateinančiais 2018 metais. Gali būti, jog Justinoms pagaliau pasiseks įgyvendinti kokį nors svarbų projektą, realizuoti idėją ar įgyvendinti seną svajonę. Praėjusias metais, neslėpkime, daugeliui Justinų stigo motyvacijos, jos jautėsi vangios. Ateinančiais metais jos gebės išlaisvinti viduje tūnančią jėgą ir įrodys aplinkiniams savo vertę. Norint sėkmingų metų, Justinoms patariama aktyviau gyventi, sportuoti, nes tai padidins jų energingumą.

Kristinos vardas kilęs iš lotynų kalbos ir reiškia išrinktoji, pateptoji. Nors Kristinas sėkmė dažniausiai nepaleidžia visą gyvenimą, praėję metai jai galėjo būti nelengvi. Ugininio gaidžio metai prieštaravo jų asmenybei, jos jautėsi nerimastingos, dažnai pernelyg emocingos, o štai ateinantys geltonojo šuns metai bus palankūs kiek švelnesnėms bei moteriškesnėms Kristinoms. Atsiskleis jų žavesys, Kristinos taps kur kas moteriškesnės, gebės flirtuoti, trauks priešingą lytį it musės medų. Kristinoms žadamas pakylėjimas meilės sferoje - tai gali būti naujas romanas, sėkmingi ilgalaikiai santykiai ar net pasipiršimas.

Marijos, kurių vardo reikšmė reiškia atkaklumą, sukluskite. Jums prognozuojami patys sėkmingiausi metai iš visų! Pirmajame geltonojo šuns metų ketvirtyje Marijų lauks netikėta staigmena - gali pasisekti mokslinėje sferoje, kilti atlyginimas, sugrįžti sena draugystė, rastis nauji, romantiški santykiai. Kadangi geltonojo šuns metai vertina atkaklius, darbščius žmones, o Marijos būtent šiomis savybėmis ir pasižymi, jas lydės ypatinga sėkmė. Praėję metai, daugelio Marijų teigimu, buvo kiek nuobodoki. Jos pačios nerado stimulo stengtis, be to, juos tokius lėmė ir aplinkybėmis. Ateinantys metai bus kur kas geresni. Pildysis svajonės, gali padaugėti kelionių, o viduje Marijos jausis kur kas tvirtesnės.

Ne veltui Lietuvoje tiek daug Viktorijų. Pergalę iš anglų kalbos reiškiantis vardas lemia ryžtingą charakterį bei pripažinimą, todėl daugelis motinų trokšta taip pavadinti savo dukras. Besibaigiantys ugininio gaidžio metai, deja, Viktorijoms nebuvo tokie sėkmingi kaip kurie nors kiti metai. Gali būti, jog jas slėgė sveikatos problemos, Viktorijos negebėjo susitvarkyti su aplinkinių nuomone, išgirdo nemažai negatyvo. Neverta nusiminti, jei praėję metai nebuvo linksmiausi. Ateinančius 2018 m., geltonojo šuns metus šio vardo atstovės turėtų pasitikti su šypsena veide. Jų pirmajame metų ketvirtyje lauks naujos, įdomios pažintys, kurios gali virsti ilgalaikėmis ir labai naudingomis. Kai kurios Viktorijos atras naują draugę, kai kurios naują meilę, o kai kurioms pasiseks užmegzti naudingus ryšius profesinėje srityje. Svarbiausia neužsidaryti tarp keturių sienų ir megzti kontaktus - kadangi tai Viktorijų metai, jie gali būti labai sėkmingi visomis prasmėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis