Tiksliausios gudrybės, jog jis bučinio su tavimi neužmirštų niekada

Bučiniai - turbūt daugiausiai rūpesčių keliantis pasimatymo atributas. Niekas negali pasakyti, kada tinkamiausias metas pabučiuoti ar būti pabučiuotai. Tačiau kartais draugystė eina sėkminga linkme, o vaikinas niekaip nesiryžta prie tavęs priartėti. Ką daryti, kad pagaliau gautum taip ilgai lauktą romantišką bučinį? O gi parodyti vaikinui, kad esi pasirengusi!

Estetiškai atrodyk. Mitas, jog vaikinai mylit tik akimis, tačiau tiesa, jog dailus bei tvarkingas vizualinis pavidalas vaikinus traukia. Jei stingi asmeninės higienos įgūdžių, tuomet romantiško bučinio gali ir nesulaukti... Svarbu tvarkinga išvaizda - švarūs plaukai, kvapnumas, dailūs, išlyginti drabužiai. Patikėk, net misė nesulauks vaikino bučinio, jei atrodys netvarkinga. Vaikinams patinka moteriškumas, o moteriškumą jie sieja su tvarkingumu.

Aromatas. Pasinaudok gudrybe – prieš keliaudama susitikti su mylimuoju, purkštelėk mėgstamų kvepalų ties kaklu ir lūpas perbrauk balzamu. Svaiginantis aromatas sukurs saldaus bučinio iliuziją, o mylimasis negalės nuo tavęs atsitraukti.

Tobulesnė tu. Be abejo bučiniai būna saldesni, kai pasitiki savimi ir jautiesi tikra princese. Vis dėlto ne visos princesės apdovanotos putliomis lūpomis. Bet tai ne bėda! Pasirūpink lūpas putlinančiu blizgiu, kuris akimirksniu joms suteiks apimties, o tau pasitikėjimo savimi – garantuojame tobulų bučinių maratoną.

Romantiškos užuominos. Leisk vaikinui suprasti, kad esi nusiteikusi romantiškai. Gali pakomentuoti netikėtai per radiją išgirstą dainą, sakyti, kad tai viena romantiškiausių tavo girdėtų dainų. Nebijok vaikino pagirti! Laiko patikrintas triukas - vaikino aprangos įvertinimas. Tarkim, jei vaikinas vilki švarką, švelniai suimk jo atlapą ir žiūrėdama tai į švarką, tai jam į akis ištark, kad šis rūbas jam labai tinka.

Akys - sielos veidrodis. Žiūrėk vaikinui tiesiai į akis ir parodyk, kad tikrai neišsigąsi jo veiksmų. Kūno kalba išduoda, kai mes nervinamės: tuomet stengiamės vengti akių kontakto, nerandame sau vietos, rankas slepiame kišenėse. Elkis užtikrintai, šypsokis, koketuok ir nenuleisk nuo jo akių!

Sėskis šalia. Jeigu esate kavinėje, nepabijok sėstis ne priešais, o šalia vaikino. Rask dingstį taip pasielgti (turite vieną meniu, nori parodyti jam juokingą klipą savo telefone ir t.t.). Taip vaikinui parodyti, kad nebijai artumo.

Suplanuota šypsena. Sakoma, kad jei žvelgi vaikinui į akis daugiau nei 5 sekundes ir šypsodamasi nuleidi akis - tai nesąmoningas ženklas bučiniui. Tikrai taip! Žvilgsnio ir šypsenos duetas - geriausias tavo ginklas. Tiesiog parodyk vaikinui, kad esi juo susidomėjusi, juokis iš jo juokelių. Joks vaikinas neatsilaikys prieš besišypsančią merginą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis