Tikėti ar ne? 6 požymiai, jog susidūrėte su ateiviais

Ateiviai - vienas labiausiai diskusijų keliančių nežemiškų reiškinių. Jie iš tiesų egzistuoja ar tai tik pramanas? Jei kalbos apie ateivius teisios, tuomet ar jie iš tiesų turi galimybę patekti į žemę? Norite, tikėkite, norite ne, tačiau daugelis teigia, jog ateivių apsilankymai žemėje yra realūs.

Pateikiame šešis aiškiausius požymius, jog ateiviai buvo apsilankę tavo namuose nakties metu. Tik patariame - nepriimk visko rimtai!

Jautiesi it nesava

Jei po kurios nors nakties jautiesi taip, jog tarsi būtum ne savo kailyje - tiek fiziniame, tiek emociniame, galima įtarti, jog kontaktai su ne šios žemės gyventojais. Nesava būsena pasireiškia pasimetimu, padidėjusiu jautrumu bei nemiga. Vis dėlto lygiai tokie patys požymiai gali būti pastebimi patiriant daugybę streso.

Staigiai susidomėji ateiviais

Kai žmogus patiria tokio pobūdžio kontaktus, labai dažnai jis be jokios priežasties pradeda domėtis ateiviais, o kartais dėl jų netgi pameta galvą. Taip yra dėl to, kad savo gilumoje mes žinome, kas įvyko: pasąmonė viską žino ir stengiasi mums tai pranešti. Žinoma, tai gali paprasčiausias smalsumas.

Patiri išsitrynusių laiko jausmą

Aukštesnė logika sako, kad laikas kartais gali pradingti: jeigu jus pagrobia ir jūsų sąmoningi prisiminimai dingsta (jūs tik pasąmonėje nutuokiate savo buvimo vietą), tuomet į sąmoningą būklę sugrįžęs žmogus tikrai pasiges kelių valandų. Tačiau kartais pranešama ir apie atvirkštinį atvejį – išloštą laiką. Abu šie variantai yra galimi ir abu jie yra užuomina, kurią gavote tarsi dovaną, kad su jumis vyksta kažkas daugiau. Taigi analizuokite savo vidų. Tik nepersistenkite - būkite racionalios ir žemiškos.

Pastebi nudegimus saulėje

Pranešimuose dažnai kalbama, kad po ateivių apsilankymo ant žmogaus odos lieka nudegimo žymių. Paprastai spėliojama, kad juos sukelia orlaivio šviesa, bet taip nėra. Šie nudegimai lieka nuo radiacijos vonių, kurias gauna visi, patyrę su ateiviais fizinį kontaktą. Šios radiacijos vonios atliekamos tam, kad pražudytų visus svetimus mikrobus, kurių mūsų imuninė sistema niekada neįveiktų. Šie spinduliai gali palikti ant odos lengvus nudegimus. Kita vertus, jei tai vasara, tuomet nudegimus natūraliai gali sukelti saulės spinduliuotė.

Sapnuoji ateivius

Pasąmonė per sapnus dažnai laidys mums užuominas, kurios paprastai tėra būtinybė išsikalbėti. Kartais šie sapnai dėl „nežinomybės baimės“ gali priminti košmarus ir atrodyti keisti. Tačiau atminkite, kad sapnų bijoti nereikia ir jie iš esmės gali nereikšti svarbių reikšmių.

Patiri sąmoningus prisiminimus

Taip būna retai, bet kartais nutinka, kad žmogui po kontaktų su ateiviais lieka sąmoningų prisiminimų. Paprastai tokia malonė turi aukštesnį tikslą. Tačiau kartais įvyksta koks nors sutrikimas ir jus atsitiktinai aplanko prisiminimai. Panašius vaizdinius gali sukelti ir šizofrenija, bet tokią psichozę – savotišką psichinį pabėgimą, pasitelkiant smegenų gaminamas chemines medžiagas ir hormonus – galima tinkamai diagnozuoti ir gydyti. Geras psichiatras žinos skirtumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis