Bučinių technika, kuri išves jį iš proto

Mokslininkai ne kartą tyrė bučinių naudą ir tvirtina, jog ji iš tiesų didžiulė! Nori išmokti geriau bučiuotis? Laikai save visiškai žalia? Šie patarimai kaip tik tau!

Pradėkite švelniai, neskubėkite. Kai jis galiausiai pasilenkia tavęs pabučiuoti (arba tu pasilenki jo pabučiuoti), pradėk bučinį švelniai. Švelniai praverk lūpas ir kuo švelniau masažuok jo lūpas tarp tavo lūpų. Pradėk nuo apatinės jo lūpos. Vėliau bučinį tęsk lūpomis liesdama viršutinę vaikino lūpą

Gaiviai kvepėkite. Bučiavimasis yra intymus veiksmas. Jei duše buvote tik ryte, visą dieną belakstydamas tikrai suprakaitavote. Galbūt jūs pats to nepastebėsite, bet jūsų mergina tikrai gali užuosti prakaito kvapą ir juo pasišlykštėti. Taigi prieš išeidami į pasimatymą nusiprauskite po dušu.

Pasitelk ir dantis. Paklausk bet, kaip bučiuoti vaikiną, ir tau patars bučiuoti lūpomis. Na tai akivaizdu, bet jei tik tiek, tavo vaikinas neteks dalies pojūčių. Juk lūpas galima dar švelniai pakramtyti. Kramsondama lūpas įžiebsi kur kas didelius jausmus ir suteiksi vaikinui naujų potyrių.

Pajuskite momentą ir užmerkite akis. Bučiavimasis yra jausmingas veiksmas. Taigi būkite užsimerkęs. Jeigu to nepadarysite ir mergina pastebės, kad esate atsimerkęs, ji pasijus keistai ir atsitrauks, manydama, kad jūs nesimėgaujate šio momentu.

Bučinius papildykite prisilietimais. Kai atsiduodate bučiniui, normalu, kad liečiate merginos plaukus, kaklą ar veidą. Tačiau šiais prisilietimais neturėtumėte kelti sau tikslo pakeisti merginos galvos padėtį. Tai romantiški prisilietimai ir jie tikrai rekomenduojami vaikinams netgi pirmojo bučinio metu.

Stenkitės, kad bučinys nebūtų pernelyg drėgnas. Kol suglaudę lūpas bučiuositės, naudodami liežuvį, jūsų burnoje gaminsis gana daug seilių. Ši situacija gali būti panaši į šuns, kuris laksto aplinkui, žaisdamas su teniso kamuoliuku. Tai garantuotas metodas atgrasyti merginą nuo tolesnio bučiavimosi.

Nečiulpkite! Pirmą kartą bučiuojantis čiulpti ar kandžioti merginos lūpas, kad ir kaip švelniai tai darytumėte, griežtai draudžiama. Tokie veiksmai bučiavimosi momentu gali sukelti merginai nemalonių minčių, pavyzdžiui, kad ji sėdi stomatologo kabinete. Niekada nesistenkite būti nepakartojami, naudodami šią techniką.

Nebijok aistros. Aistringas bučinys - kur kas geriau nei šiaip sau bučinys. Nebijok išlaisvinti savo jausmų ir pabučiuok vaikiną aistringai ir be jokių suvaržymų. Jis garantuotai įvertins tavo aistringumą ir norės tęsti su tavimi jausmų maratoną!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis