8 požymiai, jog esi žmogus ne iš šio pasaulio

Apie tuos, kurie gimė netinkamame pasaulyje, šnekama jau daugelį metų. Tokie žmonės dažniausiai jaučiasi neįsitvirtinę, negebantys pritapti, jaučia keistus pojūčius, turi stiprų ryšį su antgamtiniais, pasaulyje racionaliai nepaaiškinamais reiškiniais.

Dar kiti teigia, jog tokie žmonės ne kas kita kaip ateiviai, persikūniję į žmogaus pavidalą. Nori sužinoti, ar esi žmogus, kuris turėtų gyventi kitoje visatoje? Sek šiuos ženklus.

1. Esi atspari infekcijoms bei ligoms. Beveik niekuomet nesergi, tau nepakyla temperatūra, retokai jauti skausmus, o jei ir jauti, jie labai silpni? Gali būti, jog tu paprasčiausiai atspari infekcijoms be jokio medicininio įsikišimo, nes nesi šios visatos dalis.

2. Tavęs nemėgsta gyvūnai. Jei tavęs šalinasi gyvūnai, o pasodinti namuose augalai greitai vysta, tai taip pat gali būti požymis, jog nesi šio pasaulio dalis. Gyvūnija ir augmenija paprasčiausiai negali priimti to, kuris į jų pasaulį atkeliavo per klaidą.

3. Jauti kylančius agresijos priepuolius. Jei tave dažnokai ištinka nepaaiškinamas pyktis, agresija, tuomet viena iš priežasčių gali būti tai, jog tavo siela negali susitaikyti su tuo, jog gimė šiame, o ne kitame pasaulyje.

4. Tave persekioja antgamtiniai reiškiniai. Dažnai jauti, regi ar girdi tai, kas nesieja su racionaliai paaiškinamais dalykais. Tokiu būdu visata tau stengiasi pasakyti, jog nesi jos dalis, mat čia įsitvirtinę individai gyvena pasaulyje, kuriame viskas paaiškinama moksliškai.

5. Esi labai gudri. Tau būdingas ypatingas gudrumas, mokykloje ar universitete renki geriausius balus? Tai taip pat gali rodyti, jog esi ne šio pasaulio gyventoja. Tyrėjai jau senokai įtarė superprotu pasižyminčius žmones.

6. Tau sunku įsilieti į naują kompaniją. Susiduri su socialinių įgūdžių spragomis? Tai vienas aiškiausių bruožų, kad gali būti ne šio pasaulio pilietė. Žmonės, kuriuos lengvai priima kiti, jie lengvai įsilieja į kitų žmonių būrį, be abejonės yra šios visatos dalis. Jei jauti atskirtį, tuomet, visko gali būti, turėjai gimti kitoje planetoje.

7. Turi keistų hobių. Mėgsti laiką leisti kitaip nei visi bendraamžiai? Darai tai, kas neįprasta, o neretam ir nesuprantama? Tai gali simbolizuoti, jog esi kito pasaulio dalis, mat tokiu būdu prieštarauji visatos dėsniams ir primestoms taisyklėms.

8. Dažnokai nerandi vietos. Vis pasvajoji apie įsitvirtinimą kitoje šalyje, nes manai, jog ten rasi laimę. Gali būti, jog dažnai keiti gyvenamąsias vietas, mat tikiesi, jog gyvenamosios lokacijos kaita tau atneš laimę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis