Iš vyresnių vyrų dėmesio susilaukianti jauna lietuvaitė: „Baisu ir pagalvoti, ką jie slepia“

Į PANELĖS redakcijos el. paštą atėjo skaitytojos Rūtos laiškas. „Mano vardas Rūta (tikrasis vardas redakcijai žinomas). Ne per seniausiai išsiskyriau su vaikinu, tačiau pagaliau išlaukusi atitinkamą laikotarpį, nusišluosčiusi ašaras aš vėl pasirengusi sutikti gyvenimo meilę.

Daugelis šiuolaikinių žmonių patvirtins, jog tinkamiausias būdas susirasti antrą pusę šiandien yra naudojimasis internetinio pasaulio teikiamomis galimybėmis. Įsidiegiau mūsų šalyje populiarią mobiliąją programėlę (nesakysiu pavadinimo, nes visi kuo puikiausiai ją žinote, o neretas ir naudojate) ir pradėjau ieškoti sau skirto žmogaus. Žinoma, poros ieškojimas internetu negarantuoja sėkmės. Juk spręsti apie žmogų iš nuotraukų nevalia! Visgi daugelis į nuotraukų atlikimą investuoja nemažai laiko ir, matyti, pinigų. Nepagailėjau energijos ir aš - įsikėliau nuotraukas, kurios, mano nuomone, buvo gražiausios ir patraukliausios.

Jauna mergina
Jauna mergina
Shutterstock

Nors esu paskutinio kurso studentė, eksperimentuodama programėlėje nusistačiau įvairaus amžiaus vaikinų diapazoną. Iš pradžių sulaukus vos keletos laiškelių, pamažu pradėjo plūsti įvairaus turinio laiškai. Vieni, kaip man iš karto buvo aišku, siūlė vien nuotykius ir neįsipareigojančius santykius, kiti troško pabendrauti artimiau, pažinti mano dvasinį pasaulį. Vis dėlto labiausiai mane nustebino ne siūlančių vienanakčius nuotykius skaičius, o amžius. Negalėjau patikėti, jog įvairiausius pasiūlymus man siūlė ne mano bendraamžiai ar keleriais metais vyresni vaikinai, o man į tėčius tinkantys asmenys! Nepatikėsite, kiek daug panašių laiškelių sulaukiau. Labiausiai nuostabą kėlė tai, jog dažnesni laiškai atskriedavo ne iš panašaus amžiaus vaikinų, o iš kur kas vyresnių vyrų. Mano nuomone, turėtume atsižvelgti į amžių ir bandyti susipažinti su žmonėmis, kurie atitinka mūsų mąstymą bei pomėgius. Įdomu, ką aš susitikusi kalbėčiau su dešimt ar net dvidešimt metų vyresniu vyru? Gali būti, jog daugelis net nėra vienišiai, kaip yra nurodę programėlės paskyroje, o namuose slepia žmoną ar net tris vaikus!

Vyresnio amžiaus vyrai dažnai siūlo išgerti kavos, apsilankyti prašmatniame restorane ar pirmiausia susipažinti susiskambinant. Paklausus, ar aš nesu per jauna, jog būčiau tinkama gyvenimo partnere, daugelis visai nepasimeta ir atrašo, jog toli gražu ne.

Kita vertus, dabartinė tendencija tiesiog bado akis - aplink mane yra nemažai merginų, kurios susitikinėja su kur kas vyresniais vyrais. Ką jau kalbėti apie žiniasklaidą, kurioje vis pasirodo pranešimai apie garsias jaunas merginas, kurios bendrą gyvenimą kuria su vyresniais vyrais. Nesuprantu tokio bendravimo ir matau jame vien finansinį pasipelnymą merginų atžvilgiu. Įdomu, ką galvoja vyrai, kurie romantines žinutes rašo studentėms ir kiek iš tiesų merginų atrašo sutikdamos susitikti. Labai viliuosi, kad tik vienetai! Aš ir toliau ieškosiu bendraamžio vaikino, kuris suprastų mano hobius, kartu su manimi šėltų vakarėliuose bei kartu augtų ir tobulėtų. Kaip įmanoma kartu mokytis vienas iš kito klaidų, po truputį pelnyti pasisekimą profesinėje sferoje ir kažką kartu kurti, kai jus skiria dvidešimties metų tarpsnis?“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis