Tavo vardas prasideda M raide? Sąraše radusi vieną iš šių 5 merginų vardų neabejok - esi ypatinga

Jei kada nors esi skaičiusi asmenybės aprašymus apie pirmąją tavo vardo raidę, tikriausiai nesitikėjai tokio taiklumo. Iš tiesų, neretai ne tik pats vardas, tačiau ir pirmoji vardo raidė reiškia atitinkamas asmenines savybes. Vardą su pirmąja M raide turinčios merginos pasižymi valingumu, disciplinuotumu, o jų stiprus būdas verčia jas atkakliai irtis gyvenimo upe. Ar žinai, kokie yra sėkmingiausi merginų vardai, prasidedantys M raide?

MARTYNA. Martyna - tai vardas iš senovės romėnų pavardės Martinus. Martinus reiškė Dievo paskirtasis, nes Marsas buvo senovės romėnų karo dievas. Šis kilmingas vardas iki šiol neša sėkmę - tiek Martynams, tiek Martynoms. Martyna reiškia stipri, valinga ir nuožmi. Tai dažniausiai be galo stiprios merginos tiek dvasia, tiek kūnu. Daugelis pavydi joms narsos bei gebėjimo greitai priimti sprendimus. Jos pirmos išmoksta vairuoti, pačios geba išsilaikyti save finansiškai, dažniausiai trokšta būti nepriklausomos. Tai nėra švelnios gėlelės, kurios trokšta būti viskuo aprūpintos. Beveik viską Martynos nori padaryti pačios, nes yra nuomonės, jog tik einant savarankišku keliu galima pasiekti sėkmę.


Miglė - lietuviškas vardas, kuris reiškia rūką, debesuotumą. Miglės savotiškos - daugeliui jos gali pasirodyti gyvenančios savame pasaulyje, užsisvajojusios. Dažniausiai tai meniškos prigimties asmenybės. Vis dėlto Miglės pasižymi stipriu būdu, jos nėra pastumdėlės. Miglės turi savą vertybinę sistemą ir stengiasi jos laikytis. Nors neretai gyvena bohemišką gyvenimą, mėgsta vakarėlius, bendravimą su žmonėmis, lygiai toks pat svarbus Miglėms yra šeimyninis gyvenimas. Jos dievina jaukumą, stengiasi gyvenime atrasti harmoniją visose sferose. Miglės taip pat be galo moteriškos, mėgsta puošis - niekas neapkaltins jų vyriškumu.


Šis dažnai sutinkamas vardas reiškia „atkaklioji“. Marija niekuomet nepasiduos ir visada ras išeitį. Marijų sėkmė - nulemta. Marijos apdovanotos nepaprastu natūraliu grožiu, todėl visuomet yra apsuptos gerbėjų. Šį vardą turinčios merginos nestokoja džiugesio, yra optimistiškos ir svarbiausia, jog viskas, prie ko jos prisiliečia, tampa sėkme. Marijos dažnai susilaukia dėmesio dėl gražios išvaizdos, mat nuo seno buvo tikima, jog Marijos - moteriškumo, švelnumo bei patrauklumo simboliai.


Monikos vardo kilmė nėra aiški. Labiausiai tikėtinas Monikos vardo kilmės variantas yra iš lotynų kalbos žodžio moneo, kuris išverstas į lietuvių kalbą reiškia „patarėja". Monikos - tikri spindulėliai. Jos geba apsupti save puikiais, teigiamais, optimistiškais žmonėmis, mat pačios yra be galo šiltos asmenybės. Jų vardas joms lėmė neįtikėtiną sėkmę, mat Monikos, tikėtina, anksti sukurs šeimą bei atras harmoniją gyvenime. Jos nebus karjeristės, vardan darbo aukojančios moteriškąjį, šeimyninį pradą. Tai savo sveikata bei išvaizda besirūpinančios merginos, kurioms svarbiausia išlaikyti darną gyvenime ir nepasimesti tarp vertybių.


Iš hebrajų kalbos kilęs vardas reiškia maištingoji, karingoji bei mylimoji. Tai stiprios, nepalaužiamos gyvenimo negandų merginos prototipas. Maženos be galo valingos, joms nesunku laikytis režimo, šio vardo savininkės yra disciplinuotos, punktualios, todėl dažniausiai nemažai pasiekia profesinėje srityje. Jos geba atskirti darbines veiklas nuo rūpinimosi šeima ar draugais, todėl dažniausiai laimi tiek karjeros, tiek šeimos atžvilgiu. Daugelis sako, jog Maženos dažnai būna brandžios ne pagal savo amžių, mat anksti suauga, pasistato vertybinį pamatą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis