Vienišės! Štai kodėl turėtumėte tuoj pat pamilti savo statusą

Ei, vienišos merginos! Puiku, jog čia užsukote. Tai, ką perskaitysite, padės jums suprasti, jog esate kur kas laimingesnės nei manėte. Antroji pusė ne visuomet suteikia pilnatvę bei malonius pojūčius. Štai jūs galite mėgautis laisve, akimirkos žavesiu - juk esate nesuvaržytos!

Jums nereikia bijoti tikrosios savęs

Jei leisdamos laiką su žmogumi, pradedate geriau jį pažinti, lygiai tas pats vyksta tuomet, kai daug laiko būnate viena: jūs pradeda geriau pažinti save. Jums nebaisu likti akis į akį su savimi ir jūs jaučiatės gerai, pažindamos savo tikrąjį „aš“.

Žinote, kaip save mylėti

Pradedate suprasti, kas padeda jums tapti puikiu žmogumi, taip pat suvokiate, kad tai, ką darote viena, atsispindi jumyse. Būdama viena su savimi, jus pajuntate nepriklausomybės nuo kitų žmonių jausmą, kuris leidžia suprasti, kad jums nereikia kažko papildomo, kad pasijustumėte mylima.

Galite mėgautis savo pomėgiais

Daug žmonių, leisdami laiką su kitais žmonėmis, tiesiog bando užpildyti tuščius dienos tarpsnius. Nors bendravimas yra naudingas sielai, jūs tą laiką taip pat galite skirti tam, ką tikrai mėgstate. Turint laiko sau, galima atsiduoti savo pomėgiams: paskaityti knygą, pažiūrėti mėgstamą filmą ar pabėgioti.

Galite būti drąsi nuotykių ieškotoja

Egzistuoja daug žmonių, kurie net bijo pagalvoti apie tai, jog galėtų kažką nuveikti vieni: pavyzdžiui, vieni pavalgyti restorane, vieni išvykti į kelionę ar vieni leistis į vienos dienos išvyką. Priklausomybė nuo kitų žmonių kompanijos apriboja galimybes išbandyti kažką nauja, ar tai būtų koncertas, kurį norėtumėt paklausyti, ar filmas, kurio daugiau niekas nenori pažiūrėti.

Pajuntate stiprų troškimą tobulėti

Kai daug laiko leidžiate viena ir pradedate geriau save pažinti, natūraliai kyla troškimas kažką savyje patobulinti. Jūs pradedate suprasti, kokios baimės, rūpesčiai, emocijos ir perspektyvos jums galėtų trukdyti ir ką reikėtų keisti.

Jūs sau nemeluojate

Visi šie aspektai prisideda prie realistiško požiūrio, kokie sudėtingi gali būti žmonių santykiai. Daug žmonių mano, kad leisti laiką su tobulu žmogumi yra gera ir naudinga, nors iš tikrųjų tai sukelia tokias problemas kaip nesavarankiškumas ir negalėjimas būti be jo.

Jūs turite daugiau laisvės

Ne paslaptis, jog santykiai neretai ne tik suteikia malonių akimirkų, bet ir atima laisvę. Jei esi neįsipareigojusi, turi daugiau laiko sau, savo poreikiams, interesams, todėl gali laisvai bendrauti, keliauti bei mėgautis laisve.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis