Priežastys, kodėl tavo pusseserė ar pusbrolis - geriausi draugai visam gyvenimui

Visai neseniai šventėme tarptautinę pusbrolių ir pusseserių dieną, tad nusprendėme pateikti raštišką įrodymą, kodėl pusbroliai ar pusseserės yra geriausi draugai visiems laikams. Jei tave ir tavo pusseserę ar pusbrolį sieja artimi ryšiai, būtinai paskaityk!

Tu užaugai kartu su pussesere ar pusbroliu. Galbūt kontaktas ne toks artimas kaip tavo ir tavo brolių ar seserų, visgi tavo pusseserė ar pusbrolis buvo tie žmonės, kurie kartu su tavimi žaidė smėlio dežėse ar dalyvaudavo smagiose giminės išvykose. Kartu jūs patyrėte tiek daug, turite daugybę smagių atsiminimų, juokiatės juos prisiminę, o kiekvienas susitikimas tampa smagiu įvykiu.

Jie žino visas tavo keistybes. Būtent todėl tau nėra nesmagu jiems prisipažinti apie tai, ką gėdingo esi padariusi ar pasakyti kokią nors nesąmonę. Pusseserė ir pusbrolis tarsi antrieji tu - jie žino apie tave beveik viską, todėl su jais visuomet jauteisi taip, lyg būtum namuose.

Jūsų prisiminimai neįkainojami. Kadangi kartu nemažai keliavote, dalyvavote įvairiose giminių išvykose, vakareliuose, taip pat šeimos šventėse, kartu leisdavote vasaras, visuomet turite apie ką šnekėti. Prisiminus visas kartu patirtas akimirkas tau gera širdyje ir niekuomet nenorėtum prarasti artimo ryšio su pussesere ar pusbroliu.

Jei santykiai su draugais ar broliais, seserimis nesiklosto, visuomet bus pusseserė ar pusbrolis, kuris palaikys. Draugai gali išduoti, o broliai ar seserys... Na, neneikime, kivirčiai tarp šių pačių artimiausių šeimos narių pasitaiko, ir gana dažnokai. O štai pusseserė ar pusbrolis, jei jie artimi, visuomet išklausys, palaikys bei trokš tau tik gero.

Galite metų metus nesimatyti, o susitikę vėl jausitės taip, lyg ką tik matėtės. Nuo pat vaikystės tvirtintas tarpusavio ryšys, abipusis supratimas ir bendri nuotykiai, prisiminimai, jus taip suartino, jog susitikus vėl jaučiatės tarsi namie. Jums visuomet gera pasikalbėti ir išsipasakoti.

Jūs be galo panašūs. Bendra genetika lėmė, jog jūs panašūs jei ne išvaizda, tuomet kai kuriomis charakterio savybėmis. Tikriausiai esi girdėjusi terminą: giminės bruožas? Būtent jis ir nusako tavo bei tavo pusbrolio ar pusseserės panašumus. Galbūt todėl, turėdami tiek daug bendro, esate neišskiriami.

Vaiksytėje šnekėjote apie savo svajones, o dabar bandote jas įgyvendinti. Visos mes vaikystėje apie ką nors svajojame, o suaugus metas tas svajones išpildyti. Kartu su pussesere ar pusbroliu tikrai šnekėjotės, kuo norite būti suaugę. Dabar metas tobulinti save ir siekti vaikystės svajų, garantuojame, jog tai kartu ir darote.

Jūs ginate vienas kitą lygiai taip kaip kaip brolis gintų seserį ar sesuo brolį. Kadangi vienas kitam jaučiate pagarbą, ginate vienas kito interesus ir prireikus būtinai kovosite dėl vienas kito. Jūs neišskiriami vienas kito globėjai bei tikri partners in crime.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis