Šiuos vardus turintys vaikinai žiedelį ant merginos piršto uždės pirmiausia

Metas pasidomėti vaikinų vardais, kurie lemia darnius santykius ir laimę poroje. Yra šeši vaikinų vardai, kurių kilmėje užkoduotas gražus santykis su moteriška lytimi, galantiškumas, gebėjimas su merginomis vystyti romantiškus ryšius ir... šeimyniškumas, kurio taip stinga daugeliui vyriškosios lyties atstovų.

Aleksas. Alekso vardas kilęs iš graikų kalbos ir reiškia žodį ginti. Senovės Graikijoje Alekso vardas buvo duodamas būsimiems karžygiams ar kilmingos šeimos atstovams, tad reiškė kilmingumą bei garbę. Iš senovės į dabartį Alekso vardas atsinešė praeities laikus menantį orumą, todėl su merginomis Aleksai stengiasi visuomet elgtis pagarbiai. Nesvarbu, tai būtų mama, sesuo, mokytoja ar mylimoji. Žinoma, mylimai merginai Aleksui negaila nieko. Jie be galo dosnūs ir besirūpinantys antrąja puse. Neretai merginos net sako, jog Aleksai pernelyg širdingi ir geri.

Donatas. Doanatas iš lotynų kalbos reiškia duotąjį, dovanotojį, suteiktąjį. Tai reiškia, jog Donato vardas turi gilią kilmę bei kadaise buvo suteikiamas tik kilmingų šeimų atstovams. Šiandieniai Donatai toli gražu nepasipūtę, tačiau santykiuose vis dar vadovaujasi prakilnumo principais. Donatai merginai asistuoja, rodo jai dėmesį pirmi ir elgiasi tarsi tikri praeities džentelmentai. Priešingai nei daugelis kitų šiuolaikinių erelių. Turėti Donatą šalia savęs puiku dar ir todėl, jog Donatai puikiai sutaria su vaikais.

Ernestas. Ernestas iš senovės germanų kalbos reiškia rimtas. Tai santūrus, darbštus vaikinas, kuris tobulai tinka rimtai nusiteikusioms merginoms. Ernestai nuo mažumės formuoja tvirtą vertybinę sistemą, dažniausiai juos puikiai išauklėja šeima, tad Ernestai be galo rūpinasi savo merginomis. Nors daugelis merginų į Ernestus žiūri kaip į rimtus partnerius, netrūksta tų, kurios teigia, jog Ernestams reikėtų būti žaismingesniais, labiau atsipalaidavusiais. Visgi jei ieškai ne lėbautojo, o rimtai į ryšius žiūrinčio vaikino, Ernetas bus puiki partija.

Paulius. Pauliaus vardas iš lotynų kalbos reiškia mažas, kuklus. Vis dėlto tai neeiškia, jog Pauliai - pernelyg drovūs ar menkai save vertinantys vaikinai. Nors jie ganėtinai ramūs, kuklūs, įsimylėję gali nuversti kalnus bei yra be galo šeimyniški, todėl nelaksto paskui kiekvieną merginą bei dėmesį atiduoda vienai vienintelei. Jei tavo meilės kelyje pasirodė Paulius, žinok, jog gana greitai gali sulaukti pasiūlymo rimtai draugystei ar įsipareigojimui.

Matas. Mato vardo kilmė hebrajiška ir reiškia kilmingumą, orumą, dovaną. Iš tiesų, vaikinai Matai dažniausiai yra tikros dovanos savo partnerėms. Galantiški, rūpestingi, atsidavę - jie sugeba savo mylimas merginas pakylėti iki dangaus. Matai kreipia dėmesį į merginas, jų sveikatą, jausmus, todėl turėtį tokį vaikiną šalia reiškia tikrą palaimą. Kadangi jiems suteiktas puikus, sėkmę nešantis vardas, ir savo gyvenimo partnerę jie apdovanos laime bei dėkingumu.

Žygimantas (Žygis). Žygimantas - lietuviškas vardas , kuris reiškia žygį ir sumanumą, turtą. Žygimantas taurus vardas, o šį vardą turintys yra mėgstantys užkariauti patikusią damą. Žygimantai į santykius žiūri senoviniu principu - jiems svarbu patiems parodyti damai dėmesį, pasakyti komplimentų, bandyti užkariauti dovanojant dovas bei rengiant staigmentas. Gyvenimas su Žygimantu - nepakartojamas, jei ryšiesis rimtam ryšiui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis