Tavo didžiausia ir nuo kitų slėpiama baimė: ją išduos gimimo data (1)

Kiekvienas turime baimių. Galbūt iš pažiūros atrodome narsūs, nebijantys iššūkių ir tvirtai pasiryžę nugalėti visas kelyje pasitaikysiančias kliūtis, tačiau viduje jaučiamės tarsi silpni, išgąsdinti žvėriukai. Kokia yra tavo slapčiausia baimė, kurios niekam neprisipažįsti? Atskleidžia tavo gimimo data.

(SAUSIO 2-11 d. ir LIEPOS 5-14 d.) Labiausiai bijai... finansinių nesklandumų. Tu mėgsti jaustis komfortabiliai ir saugiai, todėl bet koks finansinis nesklandumas kelia baimę. Niekas labiau negąsdina nei tuštėjanti sąskaita ir žinojimas, jog jiems teks skaičiuoti centus.

(SAUSIO 12-24 d. IR LIEPOS 15-25 d.) Labiausiai bijai... įsipareigojimų. Mes nešnekame vien apie įpareigojančius asmeninius santykius - sukaustyta gali jaustis visur, kur iš tavęs reikalaujama ypatinga atsakomybė. Tavo meniška siela nekenčia suvaržymų bei įsakymų.

(SAUSIO 25 d – VASARIO 3 d. IR LIEPOS 26 d – RUGPJŪČIO 4 d.) Labiausiai bijai... atsakomybės. Tu išsiskiri savo svajoklišku būdu, todėl iš svajoklės persiorientuoti į atsakingas bei atidžias asmenybę tau labai nelengva. Dažniausiai nuo atsakomybės bėgi, kol nesusiduri su nemalonumais.

(VASARIO 4-8 d. IR RUGPJŪČIO 5-13 d.) Labiausiai bijai... prarasti artimus žmonės. Ši baimė tau kur kas didesnė už visas kitas. Tai daug baisiau už pralaimėjimą kovoje. Uš prigimties esi karinga, o kovojant tau būtina žinoti, jog yra kažkas, kas juos visomis išgalėmis palaikytų. Todėl jei prarastum tauartimą draugą - labai skaudėtų.

(VASARIO 9-18 d. IR RUGPJŪČIO 14-23 d.) Tavo baimė signalizuoja, jog tave dažnokai aplanko baimė užsisedėti vienoje vietoje, todėl neretai labai staigiai baigi tai, ką pradėjusi. Esi pokyčių žmogus - nemėgsti stabilumo, tačiau neretai dėl to kenti, nes pernelyg didelis vaikymasis savųjų poreikių gali tau kliūdyti užmegzti tvirtus tarpusavio ryšius ir susikurti tikrų draugų ratą.

(VASARIO 19-29 d. IR RUGPJŪČIO 24 d. - RUGSĖJO 2 d.) Labiausiai bijai... nesėkmių mokslo ar darbinėje srityje. Esi daug dirbanti ir motyvuota asmenybė, todėl bet kokia nesėkmė profesiniame gyvenime tau prilygsta katastrofai. Tu labai jautriai priimi nesėkmes - tiek asmenines, tiek profesines. Vis dėlto klaidos - žmogška, todėl nevertėtų nuolatos baimintis suklysti.

(KOVO 1-10 d. IR RUGSĖJO 3-12 d.) Tu bijai būti įskaudinta. Negali pakęsti minties, jog būsi įskaudinta. Visais įmanomais būdais vengi to, kas galėtų tave sutrypti, paniekinti. Būtent todėl labai atsargiai žiūri į ryšius su kitais žmonėmis. Atsargiai pradedi santykius su vaikinais arba labai retai kada ryžtiesi jiems.

(KOVO 11-20 d. IR RUGSĖJO 13-22 d.) Labiausiai bijai... būti ignoruojama. Vienintelis dalykas, kurio tiesiog negali pakęsti ir baiminiesi - kai įžengusi į kambarį liksi nepastebėta. Prvalai būti įvertinta - tik taip jausiesi patenkinta savimi bei saugi emocine prasme.

(KOVO 1 d.) Labai sunkiai ką nors įsileidi į savo gyvenimą. Tiesą pasakius, neretai net bijai užmegzti naujus ryšius. Esi susikūrusi savo komforto zoną, iš kurios tau sunkoka išeiti. Negali pakęsti, jog kažkas gerai tavęs nepažinodamas bando įsilieti į tavo asmeninę erdvę.

(KOVO 22-31 d. IR RUGSĖJO 23 - SPALIO 3 d.) Labiausiai bijai... priimti sprendimus. Iš prigimties esi dvejojanti asmenybė, todėl galutinio sprendimo priėmimas tau yra tarsi peilis po kaklu. Dažnai keiti nuomonę, nemažai žadi, tačiau atėjus laikui nesugebi priimti sprendimo.

(BALANDŽIO 11-20 d. IR SPALIO 14-23 d.)
Tave kamuoja... socialinė fobija. Nesi labai drąsi, tave nuolatos kamuoja baimės kalbėti viešai, nesijauti drąsiai būdama naujoje kompanijoje, taip pat neretai baiminiesi įsilieti į naują kolegų, bendramokslių būrį.

(BALANDŽIO 21-30 d. IR SPALIO 24 - LAPKRIČIO 2 d.) Labiausiai bijai... palikti savo komforto zoną. Artimi žmonės, jaukūs namai, pažįstama aplinka - tai tu labiausiai vertini. Nors toks prisirišimas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti normali būsena, ilgainiui tai tampa tikra izoliacija. Taip kyla nepagrįstos baimės palikti artimą aplinką - baisu, jog kitoje aplinkoje bus jaučiamasi nejaukiai ir nesaugiai.

(GEGUŽĖS 1-14 d. IR LAPKRIČIO 3-11 d.) Labiausiai bijai prarasti mylimą žmogų. Kai įsimyli, atiduodi visą save ir skaudžiausias tau rodosi mylimo žmogaus praradimas. Tad visais įmanomais būdais stengiesi jį apsaugoti, rūpiniesi juo, galbūt ne per daug kontroliuoji, bijodama jį prarasti

(GEGUŽĖS 15-24 d. IR LAPKRIČIO 12-21 d.) Labiausiai bijai būti nuvertinta. Tave skaudina kitų žmonių kritika, todėl kai tave kritikuoja, stengiesi užsidengti ausis. Dažnai manai, jog esi geriausia, todėl kito žmogaus nuvertinimas tau prilugsta katastrofai. Giliai širdyje esi didžiulė perfekcionistė, kuri trokšta tobulybės

(GEGUŽĖS 25 d. – BIRŽELIO 3 d. IR LAPKRIČIO 22 d. – GRUODŽIO 1 d.) Labiausiai bijai... intymumo bei atvirumo. Tau sunkoka atsiverti, todėl kitiems žmonėms sunkoka prasibrauti pro tavo šarvus. Tau neretai atrodo, jog tave pažinę žmonės atvers tavo paslaptį ir taip tapsi jiems nebeįdomi, o noras išlikti paslaptingais ir mistiškais slypi tavo prigimtyje.

(BIRŽELIO 4-13 d. IR GRUODŽIO 2-11 d.) Labiausiai bijai... nelaimių šeimoje. Šeima viena didžiausių tavo vertybių, todėl labai baiminiesi, jog tavo šeimos nariams kas nors nutiks, todėl nuolat jais rūpiniesi ir saugai juos. Dėl savo šeimos narių padarytum bet ką.

(BIRŽELIO 14-23 d. IR GRUODŽIO 12-20 d.) Labiausiai bijai... likti viena. Tu - optimistiška, bendraujanti ir veikli asmenybė, todėl visuomet turi turėti ką nors, į ką galėtum atsiremti. Tave apima didžiulė baimė, kai pagalvoji, jog kažkada gali likti vieniša. Todėl tu žūtbūt stengiasi palaikyti ryšius su žmonėmis ir jokiu būdu neatsiriboti nuo kitų.

(BIRŽELIO 24 d.) Labiausiai bijai... sunkios ligos. Visos tos žinios apie sunkias ligas, tokias kaip vėžys, AIDS, šizofrenija tave varo iš proto. Labai bijai sunkiai susirgti ir tapti neįgalia tinkamai funkcionuoti, džiaugtis gyvenimu, todėl kaip galėdama stengiesi sveikai gyventi, vengti streso.

(BIRŽELIO 25 d. – LIEPOS 4 d. IR GRUODŽIO 23 d. – sausio 1 d.) Labiausiai bijai...netvarkos bei netobulumo. Iš prigimties esi tikra estetė, kuriai svarbu išorinis grožis. Ne ten padėtas puodelis ar iš po rankovės kyštantis siūlas tau yra tikrų tikriausia tragedija. Tačiau didžiausia jų baimė slypi ne išoriniuose dalykuose. Dažniausiai tokia baimė pažymi, jog tavo viduje vyrauja sumišimas, todėl tu bando tai kompensuoti išorine tvarka.

(RUGSĖJO 23 d.) Labiausiai bijai... visko, kas susiję su krauju. Tau pasidaro silpna, kai iš tavęs ima kraują, o apie siaubo filmus, kuriuose vaizduojami telkšantys kraujo klanai, negali net pagalvoti. Kraujas tavo didžiausia fobija, kurios norėtum atsikratyti.

(GRUODŽIO 21-22 d.) Labiausiai bijai... uždarų patalpų. Dievini laisvę ir nepriklausomybę, todėl uždaros patalpos tau kelia didžiulę baimę. Tokiose erdvėse tave apima panika. Klaustrofobija tave gali apimti ankštuose liftuose, tuneliuose, mažuose kambariuose ir t.t.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis