Pagrindinės tavo bendravimo klaidos, kurios lemia, jog neturi vaikino

Vis nesiseka rasti savo tikrosios meilės? Tai lemia įvairios aplinkybės, tačiau gali būti, jog ir pati bendraudama su vaikinais tarsi užsisklendi šydu, neatsiveri, arba priešingai - tampi nesava, pernelyg daug šneki ar paprasčiausiai labai jaudiniesi. Panagrinėkime nesėkmių priežastis.

Rodai per akivaizdžius flirto ženklus. Merginos dažnai naudoja tokias flirto gudrybes, kurios yra kiek pasenusios. Dar blogiau, jei merginos flirto gudrybių prisiskaito internete. Aklai jomis nesivadovauk - bendravimo su vaikinu metu gali išbandyti vos keletą gudrybių, tačiau kai naudoji jas visas... tuomet nuoširdus bendravimas virsta akivaizdžiu vaikino užkariavimu.

Nuolatos suki plaukus aplink pirštus. Nors tai dažnai būna nerimo ir jaudulio požymis, vaikinai puikiai atskiria, kuomet tu naudoji šį triuką kaip flirtavimą. Galbūt naivesniam vaikinui toks triukas suveiks, tačiau žinok, jog didžioji dauguma sako: tai kiek banaloka...

Garsiai juokiesi. Nenatūralus, tau nebūdingas juokas tik erzina vaikinus. Jei stengiesi atkreipti į save dėmesį garsiai kvatodama, deja, prašauni pro šalį. Ir rizikuoji prisiklijuoti dėmesio sekėjos etiketę...

Tampi tikra egoiste. Aš dariau tą, aš dariau aną ir taip toliau... Ne, vaikinams tikrai nesuprantamas toks tavo noras pasirodyti prieš jį. Žinoma, dažniausiai taip nutinka dėl didelio jaudulio, ir ne tik mums, merginoms. Tad pernelyg užsikalbėjusi apie save laiku sustok.

Kalbi nesustodama. Kartais, norėdamos pasirodyti įdomios pašnekovės, merginos persistengia ir tampa tikra kalbėjimo mašina. O veltui, mat vaikinams patinka merginos, kurios turi ką pasakyti. Tačiau laiku ir vietoje! Todėl pasimatymo metu berdama žirnius tikrai nebūsi ta, kuri sužavės vaikiną.

Bandai vaidinti tą, kuria nesi. Bandydama apsimesti panele žavinguole, kai iš tiesų nesi linkusi flirtuoti, gali gerokai apsijuokti. Kuklumas šiuo atveju - tikra puošmena, todėl verčiau nesistenk suvaidinti flirto. Pati geriausia flirto forma - natūralus flirtas.

Kadras iš serialo
Kadras iš serialo
Vida Press

Bandai sukelti pavydą, manydama, jog tai atkreips vaikino dėmesį. Dramos, konfliktai, pavydo ir pykčio priepuoliai - jei manai, jog tai privers vaikiną atkreipti dėmesį, neklysti. Tačiau tik iš neigiamos pusės. Vaikinai stengiasi vengti įvairiausių nesutarimų ir kritiškai žiūri į tas, kurios nuolat kelia konfliktus.

Mažos mergaitės kalbėjimo maniera. Dažna iš mūsų bendraudamos su vaikinais stengiamės pakeisti balso toną, sušvelninti jį. Tik būk atsargi, mat kartais jis gali skambėti ne žavingai, o labai vaikiškai. Turbūt retas kuris iš vaikinų trokštų bendrauti su maža mergyte?

Bandai apsimesti besidominti tuo, kas tau visai nerūpi. Jei nors kartą gyvenime melavai flirto vardan, jog tau patinka krepšinis ar futbolas, tikriausiai jau žinai - tiesa visuomet išaiškėja. Ir išaiškėja taip, jog vėliau tenka raudonuoti. Verčiau neapsimesk tuo, kuo nesi.

Prielipos sindromas. Nieko tokio retkarčiais pokalbio metu paliesti vaikino ranką ar pagirti jo dėvimą drabužį. Tačiau jei vakarėlio metu sekiosi jam iš paskos, atakuosi klausimais ir nuolat reikalausi dėmesio, nieko gero iš tokio elgesio nepeši. Vaikinai mėgsta patys savo grobį susimedžioti, o ne gauti jį „ant lėkštutės“.

Esi abejinga. Žinai, kas blogiau už persistengimą? O gi abejingumas. Jeigu vaikinas parodo tau dėmesį, o tu apsimeti išpuikusia dama, nieko gero nesitikėk. Riterių laikai seniai baigėsi, vaikinai šiandien tikisi, kad į malonų jų dėmesį bus atsakyta bent jau šypsena. Nesakome, kad turi save nuvertinti ir eiti į kovą dėl vaikinų. Tiesiog stenkis su visais elgtis mandagiai ir maloniai - nustebsi, kiek daug naudos tai atneš!

Nuvertini save. Niekuomet vaikinui pirmosiomis pažinties minutėmis neatskleisk didžiausių savo trūkumų. Gali būti, kad juos pastebi tik tu, kam primygtinai juos demonstruoti kitiems? Savimi pasitikinčios merginos sulaukia daug daugiau dėmesio nei verkšlentojos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis