Šie ženklai rodo, jog tavo sesuo - geriausia draugė iš visų

Jei tau gyvenime nusišypsojo laimė turėti seserį, tikriausiai gyveni tikroje harmonijoje. Kaipgi kitaip - juk esi tikra, jog apnikus net ir baisiausioms negandoms visuomet šalia savęs turėsi artimą širdžiai žmogų. Tai tavo sesuo, tavo gyvenimo ramstis ir... tavo neišskiriama geriausia draugė, kuriai neprilygs jokia kita mergina.

Kai susipykstate, tu jai greitai atleidi, nes negali ant jos ilgai pykti. Konfliktų buvo, ir ne vienas, tačiau sesuo - artimiausias žmogus, todėl kad ir kaip kartais erzintų jos ne vietoje numesti daiktai, nuolatinis drabužių skolinimasis iš tavosios spintos ar moralizavimas, ji yra mieliausias žmogus žemėje, kuriam gali patikėti visas pasalaptis.

Tu dažnai atšauki planus su draugais tam, kad pabūtum su seserimi. Draugai planuoja vakarą mieste, tačiau tu nusprendi likti su savo seserimi ir šeimyniškai (o galbūt labai linksmai) praleisti vakarą. Tai reiškia, jog jokie draugai tau nepakeis tavo sielos draugės - sesers. Be to, kartu su seserimi praleistas laikas turiningas ir jaukus.

Ji tavęs neteisia, kad ir kokia šunybę esi iškrėtusi. Sesuo tave pažįsta nuo mažumės, todėl kad ir ką bedarytum, visuomet tave palaikys ir pasistengs paremti. Nesvarbu, tai būtų permiegojimas su tuo, kuris toli gražu nėra tavęs vertas ar kur kas blogesnio. Tavo sesuo - tikrų tikriausias ramstis, į kurį gali atsiremti, kai labiausiai skauda.

Jei gyvenate skirtinguose miestuose ir grįžtate kartu namo, niekas negali jūsų atskirti. Privalote išsipasakoti viena kitai kiekvieną gyvenimišką smulkmeną ir nepraleisti nė vienos detalės. Visuomet seseriai pasakojate smulkmeniškiausius dalykus, apie kuriuos niekam kitam neprabylate.

Tavo sesuo kartu su tavimi buvo sunkiausiu periodu. Pirmoji meilė, pirmosios skyrybos, pirmoji neištikimybė - tavo sesuo, priešingai nei daugelis kitų draugių, su tavimi jau visą amžių, todėl tik ji vienintelė su tavimi buvo, kai tau norėjosi skradžiai į žemę prasmegti. Ji ta, kuri visuomet palaikė ir šluostė ašaras, riedančias tavo veidu.

Jūs viena kitai sakote tik tiesą. Ir tik tiesą. Iš nieko kito negalėsi tikėtis tokio atvirumo, kaip iš savosios sesers. Sesuo neretai gali būti pernelyg kritiška, bet ji tave pažįsta puikiai. Gal net geriau nei tu pati. Todėl atsižvelgdama į sesers kritiką gali tobulėti, nepervertinti savęs ir sužinoti savo trūkumus.

Jūs turite tik jums abiems suprantamą kalbą. Nesvarbu, tai būtų kūno kalba, ar tik jums vienoms puikiai žinomas seseriškasis žodynas, jūs turite savo, tik jums suprantamą kalbos rūšį. Kaip kitaip - juk nuo mažumės kartu augote, mokėtės įvairių dalykų viena iš kitos ir juokėtės iki tol, kol pradės skaudėti pilvą.

Tavo daiktai yra sesers daiktai. Ir atvirkščiai. Tu visuomet gali skolintis iš sesers drabužius, kosmetiką, knygas, namų reikmes. Nors toks skolinimasis sesučių gretose neretai gali virsti konflikto priežastimi, seserys tokius ginčus greitai numalšina, nes puikiai suvokia, jog dalinimasis bei skolinimasis yra naudingas joms abiems.

Tavo sesuo tau praskaidrina nuotaiką. Visada. Net kai labai tamsu, ji visuomet bus tas mažytis šviesos ruoželis, kuris džiugins ir šildys tave. Ji žino, kaip tave prajuokinti, nes geriausiai tave pažįsta.

Nėra geresnės patarėjos už tavo seserį. Nesvarbu, ar tai būtų prieš vakarėlį ant kaktos išdygęs spuogas, ar sudaužyta širdis, ar kiti gyvenimo sunkumai, sesuo visuomet patars ir ras geriausią sprendimą. Kitaip ir negali būti - juk jūs kartu žaidėte smėlio dėžėje, todėl kuo puikaiusiai pažįstate viena kita ir gebate taikliai patarti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis