Jei tavo gyvenime yra šie 6 ženklai, tavo sfera - astrologija

Ar niekada nepagalvojai, jog tavo ryšis su astrologija galėtų būti glaudesnis nei yra dabar? Tave domina magija, įvairios pranašystės, pro akis nepraleidi nė vieno Zodiako ženklo aprašymo? Jei savajame pasaulyje regi šiuos ženklus, gali būti, jog turėtum labiau pasidomėti astrologiniais reiškiniais.

Išmintis

Ar jauti, kaip tavyje kunkuliuoja senovinė natūralaus gydymo išmintis? Ar tu trauki žmones, ar jie nori aptarti su tavimi gyvenimo džiaugsmus ir negandas, skausmą, meilę it nuostabą? Ar pastebi, kad pasikalbėję su tavimi jie išeina su viltimi širdyje, o gal su tinktūra, stebuklingu gėrimu ar vaistažolių rinkinuku? Tu išmanai gydomąsias augalų savybes? O gal netgi moki atlikti kokį vieną kitą ritualą?

Gamta

Tu gyveni miške ar šalia miško? O gal prie vandens telkinio? Jei ne, ar labai to nori? Raganos iš prigimties jaučia ryšį su gamta, nes ši įkūnija Didžiosios Motinos galias, todėl jos nori būti kiek įmanoma arčiau jos.

Galios

Ar tu turi įtarimų (pasitvirtinusių), kad tavo norai pildosi – ir geri, ir blogi? Ko gero kartais net pati bijai savo galių, ir stengiesi būti atsargi galvodama norus ar mintyse siųsdama prakeiksmus. Ar tave reguliariai vadina sena siela?

Mergina
Mergina
Shutterstock

Gydymas

Ar tave traukia gydymo menas? Ar tu ieškai natūralių gydymo būdų sau, o gal rekomenduoji juos kitiems? Gal tau teko uždėti ranką kam nors ant skaudamos nugaros, o kitą dieną tas žmogus pasakė, kad nugaros skausmas išnyko lyg jo nebūtų buvę? galbūt žmonės išgyja vien būdami šalia tavęs.

Nepriklausymo jausmas

Ar visada jauteisi tarsi nepriklausytum jokiai grupei ar vietai? Ar jautei magiškos genties, turinčios vidinės išminties, šauksmą? Tu neatitinki visuomenės normų, bet giliai viduje žinai, kad esi šventa, slapta, ypatinga, magiška – šią tavo pusę pažįsta vos keli žmonės.

Daugiau magijos ir pranašavimų. Kalbant apie ženklus ir simbolius – tavo labai stipri nuojauta, kuri dažniausiai pasivirtina, lyg turėtum tikrą krištolinį rutulį.

Mistiniai kristalai/akmenys

Tave traukia gražūs akmenys – jie įkūnija Žemės energiją – ir tu renki tokius akmenis, kaip skaidrus kvarcas, turkis, rožinis kvarcas ir pan. Tu juos dėlioji aplink save nuo pat jaunų dienų, dar nuo tada, kai buvai vaikas, ir nieko neišmanei apie jų savybes. Tau juos arba dovanoja, arba tu juos randi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis