10 požymių, jog jūsų kūne gyvena sena siela

Tikriausiai girdėtas terminas sena siela, tačiau tau jis toks tolimas - juk esi jauna, kupina energijos bei pozityvo mergina! O gal visgi... tavyje slypi sena siela, kuri į žmogų įsikūnijo jau milijonus kartų. Jei atitinki bent keturis iš šių požymių, gali save laikyti turinčia seną sielą.

1. Nors esi jauna, vietoje aktyvios veiklos renkiesi pasyvią. Jei kiti tavo bendraamžiai šėlsta vakarėliuose, iki išnaktų vaikštinėja po miestą, klausosi trankios muzikos, o tu mieliau renkiesi ramybę ir buvimą namuose, tai požymis, jog tavo siela gali būti sena. Seną sielą turintys asmenys dažniausiai nuo pat gimimo yra tylesni, mėgsta ramius laisvalaikio praleidimo būdus, nemėgsta triukšmingos aplinkos.

2. Tu trokšti tobulėti intelektualine prasme. Nuo pat jaunų dienų supantis pasaulis tave domino, tu siekei išsiaiškinti jo paslaptis, tyrinėti. Fizine prasme galbūt ir nesi pati pajėgiausia, tačiau dvasine gali nuversi kalnus - dažnai žmonės, ypač mokytojai ar dėstytojai tau sako, jog esi subrendusi ne pagal savo amžiaus kategoriją, išsiskiri iš visų.

3. Ne itin pritampi prie bendraamžių kompanijos. Mieliau leidi laiką viena nei draugų būryje? Tau sunkoka rasti bendrą kalbą su savo amžiaus žmonėmis? Tai irgi gali būti požymis, jog tavyje gyvena sena siela. Dažniausiai nesutampa tavo ir kompanijos interesai, todėl būdama būryje draugų jautiesi it balta varna. Kai kas galbūt net laiko tave keistuole, tačiau dėl to pernelyg nekompleksuoji, nes žinai, jog tai ne trūkumas, o tavo privalumas.

4. Moki išklausyti. Jei esi jauno amžiaus, o dėl gyvenimiškų problemų į tave kreipiasi net vyresni už tave, tai labai aiškus požymis, jog esi sena siela. Tavyje gyvena didelę patirtį sukaupusi asmenybė, kuriai norisi atsiverti, klausti jos patarimų ir išgirsti nuomonę įvairiais klausimais. Tu tarsi jaunoji psichologė, kuri profesionaliai patars ir padės išbristi net iš giliausios duobės.

5. Tu beveik niekuomet neklysti. Dėl jaunatvinio maksimalizmo žmonės pridaro daugybę klaidų. Puiku, kai iš jų pasimoko, o jei ne... Tačiau tau stebuklingai pavyksta visų išvengti. Kad ir kokius sprendimus priimtum, jie beveik visuomet bus palankūs tau. Aplinkiniai net stebisi - kaip būdama tokia jauna gebi pasirinkti tai, kas yra geriausia tau? Magija gali slypėti tame, jog paprasčiausiai tavyje glūdi daug mačiusi ir patyrusi asmenybė, kuri išmoko priimti teisingus sprendimus.

6. Tu nesi materialistė. Nors tavo bendraamžiams aktualios naujausios šiuolaikinės technologijos, madingiausi drabužiai, brangiausios kosmetikos priemonės, tu kur kas labiau vertini dvasinį turtą. Esi iš tų, kuri mano, jog ne materialiniai dalykai sukuria gerbūvį bei suteikia tikrąją laimę. Šia mintimi gyveni jau nuo mažų dienų ir nesieki kuo greičiau pralobti.

7. Dažnai esi pagaunama susimąstymo fazėje. Esi skrajojanti padebesiais realistė - dažnai mėgsti apsvarstyti, tau nesvetimas ir kitų žmonių elgsenos analizavimas, gali labai taikliai nusakyti jų ketinimus ar norus. Vadovaujiesi logika - geriau patylėti, bet daugiau nudirbti.

8. Tave traukia vyresnio amžiaus vaikinai. Brandesni, išmintingesni ir kur kas galantiškesni nei bendraamžiai - būtent taip atsiliepi apie vyresnius už save vaikinus. Kiek tik save pameni, visuomet simpatizuodavai vyresniems už save. Jie paprasčiausiai tau atrodo turintys kur kas rimtesnius ketinimus nei bendraamžiai vaikinai, su jais turi apie ką pasikalbėti, jūsų interesų ratas panašus.

9. Turi stiprią intuiciją. Išlavinta intuicija - tavo stiprioji pusė. Moteriškos lyties atstovės dažnai pasižymi sipresne intuicija nei vaikinai, tačiau tavoji lenkia visas. Gebi kuo taikliausiai patarti savo draugams ar draugėms, jie kliaujasi tavo patarimais.

10. Tiki maginiais reiškiniais, tau svarbus dvasingumas. Jei nuo pat ankstyvos vaikystės buvai dvasinga, tave domino įvairūs su magija susiję dalykai, gali būti, jog tavyje yra sena siela. Tai pasižymi tuo, jog senesnės sielos žmonės labai vertina dvasinį pasaulį ir jį tobulina, taip pat jautriai reaguoja į įvairius su anapusiniu pasauliu susijusius reiškinius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis