Gimę vienomis iš šių 6 mėnesio dienų gali džiaugtis - jų gyvenimai bus patys sėkmingiausi

Daugelis teigia, jog nėra nieko tikslesnio ir daugiau lemiančio už Zodiako ženklų apibūdinimą. Tiesos šiame teiginyje gal ir yra, tačiau yra žmonių dalis, kuri sako, jog daug tiksliau mūsų lemtį bei dovanotą sėkmę nusako gimimo datos skaičius.

Ar žinai, kurią dieną gimusios merginos yra laikomis pačiomis sėkmingiausiomis, džiaugsmingiausiomis ir labiausiai mylimomis? Skubėk ieškoti savo gimimo dienos!

1 mėnesio diena - Vienetas simbolizuoja naują pradžią, gyvybingumą, energiją. Šiomis dienomis gimusios asmenybės pasižymi dideliu veiklumu ir tikėtina, savo energingumu gebės nuversti kalnus. Joms labai pasiseks profesinėje srityje - gali būti, jog turės savo nuosavą verslą ir yra galimybė, jog tokį verslą pradės itin jauname amžiuje. Galima drąsiai teigti, jog šiomis dienomis gimusios merginos bus tikros savo srities profesionalės!

4 mėnesio diena - 4 mėnesio dieną gimusios merginos pasižymi stabilumu ir ryžtingumu, todėl garantuotai pasieks savo užsibrėžtus tikslus. Skaičius keturi sufleruoja sėkmę finansiniame fronte, todėl tikėtina, jog jos bus materialiai apsirūpinusios. Būtent finansinė sėkmė joms garantuos tokį gyvenimą, kokį jos užsigeis. Šios merginos daug keliaus bei patirs neįtikėtinų nuotykių.

11 mėnesio diena - Vienetas yra laikomas pačiu sėkmingiausiu skaičiumi, o kas gali būti geriau už sėkmę nei dvigubą sėkmė? Jei gimei šią dieną, tikriausiai jau pastebėjai, jog dažniausiai viskas, ko imiesi, tau sekasi. Gali būti, jog vėliau savo noru nutrauki veiklas, tačiau beveik niekada nedarai to todėl, jog tau nepasiseka. Šią dieną gimusios linkusios keistis, yra dinamiškos, nesėdi vietoje ir laimę atras keliaudamos. Tikėtina, kad esi labai labai sėkminga prisiekusi kelionių bei naujų potyrių mylėtoja.

15 mėnesio diena - 15 mėnesio dieną gimusios merginos - tikri laimės kūdikiai. Vieneto ir penketo duetas garantuoja laimę asmeniniuose pasirinkimuose, ypač meilės srityje. Šią dieną gimusios merginos, tikėtina, niekuomet nepatirs meilės kančių, nes visuomet intuityviai išsirinks sėkmingus bei mylinčius partnerius. Galimas ir ankstyvas laimingas šeimyninis gyvenimas, jei tik šią dieną gimusi mergina bus tam pasiryžusi. Šios merginos gali džiūgauti - gyvenimas meilės ir nuoširdžių jausmų joms atseikės su kaupu.

20 mėnesio diena - šią dieną gimusios merginos gali jaustis saugios - likimas joms bus dosnus, nes 2 bei 0 junginys simbolizuoja amžinybę. Tikėtina, jog šią dieną gimusios išgyvens labai ilgai ir bus be galo sveikos. Šią dieną gimusios dažniausiai retai kada serga, jas aplenkia infekcijos. Žinoma, šios merginos ir pačios savimi rūpinasi - joms tarsi įskiepyta meilė sau bei savo kūnui. Žymių moterų, gimusią šią dieną, pavyzdžiai rodo, jog joms sekasi, jos yra gerbiamos kitų.

22 mėnesio diena - nors skaičius du simbolizuoja permainingumą ir nepastovumą, šie skaičiai, susijungę į vieną, reiškia vien laimę. Tiesa, gimusioms šią dieną reikės pakovoti už savo vietą po saulę, tačiau galime garantuoti - jei gimei šią dieną, savo tikslą anksčiau ar vėliau pasieksi. Tai nenuspėjamos, nemėgstančios nuobodulio merginos, kurioms gyvenimas šypsosis.

26 mėnesio diena - skaičius šeši simbolizuoja harmoniją bei pusiausvyrą. Tačiau ar sėkmingų žmonių gyvenimas - viena, tiesi linija? Tikrai ne. Todėl prie vieno iš sėkmingiausio gimimo datos skaičiaus prisijungia dvejetas, kuris šią dieną gimusioms merginoms lemia malonius pokyčius. Gali būti, jog jos savo laimę atras visai ne Lietuvoje ir net ne su lietuvių tautybės asmeniu. Jas visuomet traukė ir trauks svetimi toliai...

30 mėnesio diena - Tai viena paskutiniųjų mėnesio dienų, kuri simbolizuoja pokyčius. Kaip ir gamtoje, paskutinę mėnesio dieną dažniausiai jaučiama klimato kaita, taip ir gyvenime šią dieną gimusios dažnai jaučia poreikį pradėti kažką naujo. Jų gyvenimas kupinas žmonių, veiklų, veiksmo, linksmybių... Šios merginos mėgsta juoktis iš širdies ir karštai mylėti. Jos paprasčiausiai moka džiaugtis gyvenimu, todėl dėl to jis joms dosniai atsidėkoja.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis