Negalėsi atsitraukti - tau pagal gimimo datą skirtas būtent šis serialas

Tikriausiai jau įsitikinai aprašymų pagal gimimo datą galia. Iš tiesų, mūsų gimimo metai gali nusakyti ne tik koks partneris ar profesija yra mums tinkamiausia, bet ir kaip reikėtų geriausiai atsipalaiduoti. Nėra nieko puikiau už poilsį stebint įdomiausius serialus. Čiupk nešiojamąjį kompiuterį ir žiūrėk serialus gryname ore! Bet pirmiausiai išsiaiškink, koks serialas tau lemtas.

(SAUSIO 2-11 d. ir LIEPOS 5-14 d.) Niūrių, senovės laikus menančių ar vampyriados tipo serialų nemėgsti. Dievini juoką ir smagybes! Tau patiks Dvi bankrutavusios merginos („2 Broke Girls“). Atsibodo serialai apie turtingus, viską ant auksinės lėkštutės gaunančius ir šilko pataluose bemiegančius žmones, kurie, veikiausiai, netgi neturėjo dirbti, kad gautų tai, ką turi? Na, tuomet šis serialas – kaip tik tau. Tai istorija apie dvi merginas, sunkiai dirbančias užkandinėje ir turinčias vieną didelę svajonę – uždirbti pakankamai pinigų, kad galėtų pradėti savo verslą

(SAUSIO 12-24 d. IR LIEPOS 15-25 d.) Seki visas naujausias serialų tendecijas, todėl nepraleidi nė vienos serialo 13 priežasčių kodėl (angl. 13 Reasons Why) serijos. Serialo turinys itin jautrus, mat jame vaizduojamos šiuolaikinį jaunimą slegiančios problemos - depresija bei patyčios, o pagrindinė pirmojo sezono mintis sukasi apie vienos iš JAV mokyklų mokinės savižudybę. Tikrasis veiksmas prasideda tuomet, kai nusižudžiusios mokinės bendraklasiai gauna keistus vaizdo įrašus, kurie padeda išpainioti jos tragiškos mirties paslaptis.

(SAUSIO 25 d – VASARIO 3 d. IR LIEPOS 26 d – RUGPJŪČIO 4 d.)Tavo favoritas, neleisiantis užmigti naktimis - serialas Riverdalas (Riverdale). Serialo veiksmas vyksta mažame JAV miestelyje, kuriame vaikinas Arčis ir jo draugų kompanija susiduria su keistais ir logiškai nepaaiškinamais reiškiniais. Jauni, talentingi aktoriai sustiprina siužeto liniją, o žiūrovus kaip visuomet traukte traukia paslaptingas mažo miestelio gyvenimas.

(VASARIO 4-8 d. IR RUGPJŪČIO 5-13 d.) Tave masina viskas, kas susiję su anapusiniu pasauliu. Dar nematei serialo „iZombie“? Tai naujas, kupinas įdomybių serialas yra apie tai, kaip Sietlo medicinos rezidentė yra paverčiama zombe viename vakarėlyje. Tačiau ji netampa piktybine, žmones žudančia pabaisa. Priešingai, ji padeda Sietlo policijos departamentui išsiaiškinti žmogžudystes, mat suvalgiusi kokios nors aukos smegenis ji įgyja jos asmeninių savybių ir gali atsekti nusikaltimo motyvus.

(VASARIO 9-18 d. IR RUGPJŪČIO 14-23 d.) Dievini siaubo prieskonius, todėl tau laaabai patiktų serialas Hemloko giratė (Hemlock grove). Serialo ašis sukasi aplink Hemloko giraitę, kurioje įvyksta vis daugiau sunkiai paaiškinamų nusikaltimų. Miestelio pareigūnai tiria neįtikėtino painumo nusikaltimus, kurie yra ne tik brutalūs, bet ir susiję su antgamtiniais reiškiniais. Jei nesi abejinga siaubo filmams, šis serialas turėtų palikti net didesnį įspūdį nei Amerikietiška siaubo istorija.

(VASARIO 19-29 d. IR RUGPJŪČIO 24 d. - RUGSĖJO 2 d.) Dievini narplioti painias istorijas, todėl neatsitraukdama stebėtum serialą „Nešantys žinią“ („The Messengers“) - serialas apie tai, kaip tarpusavyje visiškai nesusiję žmonės miršta, į žemę nukritus paslaptingam ir neatpažintam objektui. Stebuklingu būdu jie prisikelia ir atsineša misiją: sustabdyti viską griaunančią Apokalipsę.

(KOVO 1-10 d. IR RUGSĖJO 3-12 d.) Tau patinka mergaitiški, juokingi ir kupini romantikos serialai. Ko gero, prilipsi prie ekrano žiūrėdama „Jaunesnę“ („The Younger“). Šiais metais pasirodęs serialas turi tik vieną sezoną, bet jau yra populiarus tarp viso pasaulio merginų. Serialas pasakoja apie tai, kaip staiga vieniša tapusi turiasdešimtmetė namų šeimininkė ir mama, negalėdama rasti darbo nusprendžia... pasijauninti. Pasitelkusi į pagalbą tinkamą makiažą ji sėkmingai prisistato kaip beveik penkiolika metų jaunesnė mergina.

(KOVO 11-20 d. IR RUGSĖJO 13-22 d.) Dievini paslapties kupinus siužetus, todėl tau tikrai pats serialas ANAPUS (Beyond). Jei pavargai nuo identiškų serialų siužetų, šis kino kūrinys skirtas tau. Istorija pasakoja apie jaunuolį Holden Matthews, kuris pabudęs po dvylikos metų komos pasijunta turys antgamtinių galių. Jos jam suteikia jėgų, tačiau kartu sukelia ir didžiulę painiavą. Kol Holdenas buvo komoje, pasaulis keitėsi nežmonišku tempu ir dabar vaikinas siekia išsiaiškinti pasaulio paslaptis.

(KOVO 1 d.) Tau patinka šeimyniški ir linksmi serialai, tokie kaip Moderni šeima („Modern Family“) Jeigu esi tikra serialo „How I Met Your Mother“ gerbėja, tai tau neabejotinai patiks „Modern Family“. Tai serialas apie tris šeimas, visas susietas tam tikrais giminystės ryšiais ir, žinoma, susiduriančias tiek su bendrais, tiek su atskirais sunkumais. Šiame seriale pilna visko: ir dramatiškų akimirkų, ir paaugliškų dramų, ir už širdies griebiančių meilės istorijų, ir isteriškai juokingų situacijų.

(KOVO 22-31 d. IR RUGSĖJO 23 - SPALIO 3 d.) Banalūs mergaitiški serialai ne tau. Jei dar nežiūrėjai Girls (Merginos), privalai jį pamatyti! Tai serialas apie gebėjimą džiaugtis ir draugystę, tad, jei esi pasirįžusi juoktis, liūdėti, kartais jaustis nejaukiai ir išgyventi visas negandas kartu su serialo herojėm - pirmyn! Beje, šį serialą režisuoja ir jame vaidina ne kas kitas, o Lena Dunham - merginų teisių aktyvistė, puiki rašytoja ir mergina nė kiek nebijanti pasirodyti netobula.

(BALANDŽIO 1-10 d. IR SPALIO 4-13 d.) Tau tik ir pasijuokti iki nukritimo... Todėl kvatosiesi žiūrėdama serialą „Keistos porelės“ („The Odd Couple“) Veiksmas sukasi apie du draugus, kurie buvo išspirti iš savo namų. Taip su jais pasielgė jų žmonos. Ir štai jie nusprendžia apsigyventi kartu. Deja, jų nuomonė apie buities reikalus ir tvarką skiriasi tarsi diena nuo nakties. Pamatysi, kokių juokingų nesusipratimų tarp jų bus! Viena iš pagrindinių serialio žvaigždžių - mylimas „Draugų“ herojus Matthew Perry.

(BALANDŽIO 11-20 d. IR SPALIO 14-23 d.)Tau patinka kvatotis iki širdies gėlmių, todėl žiūrėk serialą Naujokė (New Girl). Šį serialą būtina pasižiūrėti kiekvienai: jis juokingas, pagrindinį vaidmenį atlieka žavioji Zooey Deschanel ir jis išmokys kaip išgyventi skaudų išsiskyrimą, susirasti naujų draugų bei patirti dar niekada nepatirtų nuotykių.

(BALANDŽIO 21-30 d. IR SPALIO 24 - LAPKRIČIO 2 d.) Jei žiūrėti serialą, tai tik kupiną įtampos ir detektyvų. Įsimylėsi serialą STICHERS (Mezginiai). Teen Choice Awards“ apdovanojimą pelnęs serialas kartu su jaunąją Emma Ishta priešakyje - tikra mistikos ir kriminalų bomba, kuri prie ekrano pritrauks tas, kurioms patinka narplioti sudėtingiausius atvejus. Serialas pasakoja apie jauną mergina, kuri yra įdarbinima vyriausybės agentūroje tam, jog neįprastu būdu būtų prijungta prie neseniai mirusių žmonių protų ir padėtų vyriausybei tiriant žmogžudytes bei nusikaltinimus.

(GEGUŽĖS 1-14 d. IR LAPKRIČIO 3-11 d.) „Bręstantis blogis“ (angl. „Breaking bad“) Dar vienas aukščiausio lygio kategorijai priklausantis serialas su genialiais veikėjais ir pribloškiančiu siužeto vystymu. Tai istorija apie nenusisekusio, ramaus chemijos mokytojo tapimą vienu pikčiausių, žiauriausių narkotikų rinkos atstovų. Pagrindinį veikėją Walterį netikėta žinia, jog serga plaučių vėžiu, priverčia susimąstyti apie savo beprasmį gyvenimą bei šeimą. Taip jis nusprendžia savo chemijos žinias pritaikyti pelningam, bet labai nelegaliam verslui – metamfetamino gaminimui.

(GEGUŽĖS 15-24 d. IR LAPKRIČIO 12-21 d.) Tau skirtas ir, ko gero, dievinamas serialas yra Jaunosios Melagės (Pretty Little Liars). Peržiūrėjus visus sezonus mokyklos gyvenimas tau atrodys visai kitaip. Apie ką sukasi visa istorija? Apie penkias drauges, kurių nakvynės metu paslaptingomis aplinkybėmis viena dingsta. Po šio įvykio draugės atitolsta, bet po metų ir vėl ima bendrauti, nes virtualiai jas ima šantažuoti asmuo, pasivadinęs A...

(GEGUŽĖS 25 d. – BIRŽELIO 3 d. IR LAPKRIČIO 22 d. – GRUODŽIO 1 d.) Viskas, kas susiję su vampyrais, tave keri. Tau skirtas populiarusis serialas „Teen Wolf“. Pagal 1985-ųjų metų to paties pavadinimą sukurtas serialas pasakoja apie atsiskyrėlį paauglį, kurio gyvenimas pasikeičia, kai jam miške beieškančiam dingusios merginos įkanda vilkas. Tuomet pagrindinis serialo veikėjas Skotas tampa vilkolakiu ir turi išmokti gyventi su naujomis galiomis ir tykančiais pavojais.

(BIRŽELIO 4-13 d. IR GRUODŽIO 2-11 d.) Nemėgsti serialų, kupinų sudėtingų teorijų. Labiausiai atsipalaiduotum žiūrėdama serialą Skaistuolė Džeinė (Jane the Virgin). Linksmas ir kupinas mergaitiško žavesio serialas pasakoja apie Džeinę, lotynų amerikietę, kuri sunkiai dirba viename medicinos centre. Ji - itin religinga, todėl kartu su savo draugu Maiklu yra prisiekusi saugoti nekaltybę iki vestuvių. Visgi netikėtai ji buvo netyčia dirbtinai apvaisinta ir pasirodo, jog jos biologinis spermos donoras yra... paauglystės laikų meilė Rafaelis!

(BIRŽELIO 14-23 d. IR GRUODŽIO 12-20 d.) Tiesiog negalėtum (ar negali) atsitraukti nuo serialo Vampyrų dienoraščiai (Vampire Diaries) Seriale pasakojama Elenos ir jos brolio Džeremio istorija, prasidedanti po jų tėvų mirties. Elena bando slėpti savo sielvartą ir grįžta į mokyklą, ten susipažįsta su paslaptingu naujoku, kuris merginai krenta į akį, bet ji dar nežino, kad jos simpatija turi didžiulę paslaptį. Jis yra vampyras.

(BIRŽELIO 24 d.) Tave domina senesnieji laikai ir viskas, kas vyko tuo metu. „Sostų žaidimas“ (angl. „Game of Thrones“) - tavo serialas. Į magišką pasaulį nukels Džordžo R. R. Martino „Ledo ir ugnies giesmės“ knygų serijos ekranizacija „Sostų žaidimas“. Čia sutiksi septynias didingas šeimas iš septynių Vesteroso žemyno karalysčių, bet kokia kaina siekiančias įtakos ir valdžios geležiniame soste. Magija, aistra, smurtas, valdžios troškimas, stulbinanti vaidyba, netikėčiausios kiekvienos serijos pabaigos prikaustys tavo dėmesį ilgam.

(BIRŽELIO 25 d. – LIEPOS 4 d. IR GRUODŽIO 23 d. – sausio 1 d.) Oh, romantiškos detalės. Esi prisiekusi serialų apie meilę gerbėja. Tikriausiai jau matei „The Carrie Diaries“. Ryškiais apdarais ir Niujorko vaizdais žiūrovus žavintis „The Carrie Diaries“ pasakoja apie garsiosios serialo „Sex And The City“ pagrindinės herojės Kerės Bredšou paauglystę ir pirmuosius žingsnius išsvajotosios žurnalistės karjeros link. Tai - vienas labiausiai dėl spalvingų kostiumų giriamų serialų!

(RUGSĖJO 23 d.) Tik jau ne tau skirti švelnūs, romantiniai serialai! „Oranžinė – naujoji juoda“ (angl. „Orange is the New Black“) Šis kūrinys – tai komiška drama, kurios šaltinis yra Piper Kerman memuarai „Oranžinė - naujoji juoda: metai moterų kalėjime“. Serialas pasakoja apie biseksualią moterį iš Niujorko, praeityje palaikiusią itin artimus ryšius su narkotikų kontrabandininke Aleks Vos ir trumpam tapusią jos partnere.

(GRUODŽIO 21-22 d.) Kadangi nemėgsti pastovumo ir monotonijos tau reikia žiūrėti itin įtraukiančius serialus, kuriuose siužetas, herojai ir veiksmas nuolat keičiasi. Pirmasis pasiūlymas, žinoma, „Grei Anatomija“ („Grey's Anatomy“), žiūrėdama šį serialą ir juoksiesi, ir verksi, ir pyksi, ir liūdėsi, tad tikrai nebus kada nuobodžiauti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis