10 porelių, kurias tikrai išvysi išleistuvių vakarėlyje

Išleistuvių vakare pabūk stebėtoja ir peržvelk visas aplinkui besilinksminančias poreles - kurį nors iš šių porelių tipų tikrai turėtum pamatyti.

Žinom, žinom, jūs laaabai įsimylėję!

Naujai iškepta porelė, demonstruojanti savo jausmus - kas galėtų būti žavingiau? Tik ne užkietėjusiems vienišiams. Be poros į išleistuvių šventę atvykusiems gali sopėti širdį žvelgiant į balandėlius.

Porelė, kuri liko kartu vien dėl to, jog reikės dalyvauti išleistuvių vakarėlyje

santykiai jau senokai braškėjo, bet artėjantis išleistuvių vakaras neleidžia jiems palikti vienas kito. Kam sukelti apkalbas? Prabėgs išleistuvių šventė, visi išsiskirstys, išvažiuos į skirtingus miestus, baigsis ir ši poros istorija. Liūdnoka, bet naudinga jiems patiems!

Porelė, kuri jau neseniai išsiskyrė, bet stengdamiesi išvengti dramos, liko kartu

Jie tašką jau padėjo prieš mėnesį ar du, bet stengdamiesi atsiriboti nuo dramų, išleistuvių vakare pasirodys kartu. Nesvarbu, ar iš jų meilės neliko nieko, ar simpatija virto draugišku ryšiu, jie šoks iki vėlumos ir visiems įrodys, jog vis dar yra ta tobuloji porelė.

Išleistuvės
Išleistuvės
Vida Press

Draugų porelė

Suvaidiname porą? Kodėl gi ne! Tai du artimiausi draugai, kurie išleistuvių vakare pasirodo kartu ir naivesniems išleistuvių vakaro dalyviams sukelia klausimą - nejaugi jie kartu?? Linksmybės garantuotos - ši draugų porelė supranta vienas kitą iš pusės žodžio, todėl jų laukia įsimintinas vakarėlis.

Dirbtinė porelė

Visi šios tariamos poros draugai susiporavo, tad kas jiems beliko? Nors jausmai toli gražu neliepsnoja, tai daug smagesnis variantas nei į išleistuvių šventę keliauti vienam. Ir kas ten žino - gal vakaro metu įsiplieskusi simpatija virs kuo nors rimtesniu?

Nuolat besivaidijanti porelė

Ši pora - tikras cunamis. Mokykloje jie nuolat ginčydavosi, pykdavosi ir net išplūsdavo vienas kitą necenzūriniais žodžiais. Ar išleistuvių vakare jų santykis kis? Vargu. Priešingai, kivirčas gali taip įsiliepsnoti, jog aplinkiniai tikrai liks pašiurpę!

Išleistuvės
Išleistuvės
Vida Press

Paslaptingoji porelė

Jie draugauja ar ne? Matyti iš jų akių sklindanti simpatija vienas kitam, tačiau ar tai tikra, ar realu? Daugeliui kyla šie klausimai, nes niekas nežino jų santykių statuso. Gali būti, jog jie paprasčiausi draugai ir puikūs aktoriai, tačiau negalima atmesti ir varianto, jog jie vienas kitam jaučia tyrus jausmus!

Išleistuvės
Išleistuvės
Vida Press

Auksinė porelė

Tai porelė, apie kurią kalba visi. Gražūs, talentingi, malonūs ir stilingi - tikra auksinė mokyklos pora, kuriai daugelis prognozuoja puikią ateitį. Tai ji bus pirmoji, stojusi ant raudonojo kilimo fotografuotis ir ta, kuri socialiniuose tinkluose sulauks daugiausia pagyrų. Jie mėgsta dėmesį ir nieko čia nepakeisi!

Labai. Labai rami porelė

Tai porelė inteligentiškų žmonių, kuriems trankus vakarėlis visai ne prie širdies. Greičiausia ši ramioji pora labai greitai paliks išleistuvių salę ir nuvyks stebėti saulėlydžio bei mėgautis gamta. Daugeliui išleistuvių vakaras asocijuosis su šokiais iki paryčių, o jiems su ramybe bei harmonija. Žavūs abu prisiminimai!

Išleistuvės
Išleistuvės
Vida Press

Porelė, kurią suvedė siautulys

Mokykloje jie apsikeisdavo vienas kito žvilgsniais, tačiau nieko rimto tarp jų nebuvo - gal buvo nedrąsu, gal jie dar turėjo poras. Išleistuvių vakaro metu jie neįsipareigoję, jauni, žavūs ir nusiteikę flirtui. Kas ten žino, gal po išleistuvių vakaro ateitį planuos kartu?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis