Vaikinų tipai, kuriuos prieš rimtai įsipareigojant garantuotai sutiksi

Prieš rimtai kam nors įsipareigojant kai kurioms merginoms tenka pereiti tikrų tikriausią santykių pragarą. Tai santykiai, kurie ne tik neatneša ilgai lauktos dvasinės pusiausyros, bet ir gali visiškai sužlugdyti emociškai. Džiaukis, jei nė karto gyvenime tau neteko sutikti štai šių vaikinų tipų:

Vaikinas, kuris kaskart paskutinę minutę tave palieka

Tu suteiki šiam vaikinui nekaltumo prezumpciją, nes tau jis „patinka“. Tačiau užuot jį mėgusi, iš tikrųjų tu tik nori jį mėgti. Tik jis paverčia tai neįmanomu dalyku, nes jo niekada nėra šalia. Arba būna tik tuomet, kai trokšta pasilinksminti - liūdnesniais momentais šalia tavęs jo nėra. Gali būti ir taip, jog detaliai planavusi pasimatymą liksi ant ledo. Tokie vaikinai pasižymi neatsakingumu bei nepunktualumu. Tiesa, ne su visomis merginomis. Gali būti, jog tu paprasčiausiai nesi ta, dėl kurios būtų norima stengtis.

Jis gal jos ir nemyli, tačiau… vistiek palaiko su ja santykius ir dar tuo pat metu iš šalies susitikinėja su tavimi. Tai pats nesąžiningiausias vaikino tipas, kuris žaidžia tiek su tavimi, tiek su kita mergina. Jei įsiplieskė rimti jausmai, iškelk šiam vaikinui ultimatumą - aš arba tavo mergina. Pasirinkimas ir nulems, jūs būsite kartu ar ne.

Už uždarų durų šis vaikinas tave myli. Tačiau vos tik tos durys atsidaro, jis nenori su tavimi turėti nieko bendro. Laikyk tai kaip santykius be įsipareigojimų ir apsispręsk - nori tokių santykių ar ne. Kai kuriuos vaikinus tokie santykiai vilioja tuo, jog jų nepančioja įsipareigojimai, kurie gali trukdyti veikloms bei darbams.

Šis „vyras“ tikra to žodžio prasme neleis tau išmiegoti jo lovoje visą naktį. Tą pačią akimirką, kai tik gaus ką nori, jis nuspręs, kad jau metas tau išeiti. Tokio santykio neįmanoma vertinti - net jei esate draugai su privalumais, tavasis partneris privalo tave gerbti. Viena vertus, tokie santykiai skaudina, kita vertus - pamoko, jog kurti intymius ryšius su tuo, kuris nėra to vertas, nerekomenduojama. Nebent esi viena iš tų merginų, kurią tokie ryšiai tenkina.

Tavo organizmas tiesiogine to žodžio prasme atmeta šį vaikiną. Jis laiko tave savo rankose, o tu jautiesi nejaukiau nei bet kada. Gali būti, jog draugauji su juo tik dėl to, jog trokšti išgyventi skyrybų skausmą ar paprasčiausiai trūksta šilumos. Atmink, tokia draugystė ilgai netruks - priešingos lyties asmuo tave turi traukti tiek dvasine, tiek ir fizine prasme.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis