Išsiaiškinta, kaip suprasti, kad antro pasimatymo nebus

Jei pirmas pasimatymas patiko, dauguma lietuvių savo simpatiją antrajam pakviestų per pirmas 24 valandas. Taip pažinčių svetainės flirtas.lt apklausoje tvirtino 43 proc. Lietuvos vyrų ir moterų. Tyrime taip pat paaiškėjo, po gero pirmo pasimatymo stiprioji lytis kone dvigubai labiau veržiasi antrajam.

„Antras pasimatymas yra daug svarbesnis už pirmąjį. Vien tai, kad jis vyksta, abiem pusėms signalizuoja, kad jie neabejingi vienas kitam ir tai jiems padeda labiau atsipalaiduoti ir atskleisti „Tikrąjį aš“, – sako flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas.

Į antrą pasimatymą jis rekomenduoja eiti trečią ar vėlesnę dieną po pimojo. M. Petrausko teigimu, tegu pirmo pasimatymo įspūdžiai susiguli ir antrasis leis objektyviau įvertinti savo porą.

„Kartais pernelyg sureikšminame pirmo pasimatymo detales ir iš jų darome išvadas. Pavyzdžiui, jei vaikinas daug nusikalbėjo, nereikia galvoti, kad jis kvailas. Gal mergina jam labai patiko, jis susijaudino ir trumpam dingo jo nuovoka. Kai porą dienų pabendrausite virtualiai ir tik tada susitiksite, antrasis pasimatymas užtikrintai parodys, kokie žmonės esate“, – teigia flirtas.lt ekspertas.

Meilė
Meilė
Shutterstock

Pažinčių svetainės tyrimas atskleidė, kad jei pasimatymas patiko, 30 proc. moterų pasiūlo susitikti per pirmas 24 valandas. Viena iš šešių respondenčių nurodė, kad dažniausiai tai daro po 1-2 parų, o dar kas ketvirta dalyvė atskleidė, kad antram pasimatymui kviečia keturių-septynių dienų.

Vyrų tyrimo rezultatai atskleidė kitokius rezultatus. Jie žymiai dažniau nurodė, kad antrajam pasimatymui merginą kviestų per pirmą parą. Taip elgtųsi net 47 proc. apklausos dalyvių. Dar kas ketvirtas tai darytų antrą-trečią parą. Per keturias-septynias dienas antram pasimatymui merginą pakviestų tik vienas iš septynių respondentų.

Flirtas.lt tyrimą atliko 2017 m. balandį. Jame dalyvavo 1945 Lietuvos gyventojai, antros pusės ieškančtys bent vienoje pažinčių svetainėje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis