Gėlės per pirmą pasimatymą – merginos nori, bet dovanoti nereiktų?!

Lietuvės pirmame pasimatyme norėtų būti nustebintos gėlėmis. Taip pažinčių svetainės flirtas.lt apklausoje pasisakė net 89 proc. respondenčių. Tačiau santykių ekspertas perspėja, kad per pirmą pasimatymą gėles simpatijoms įteikiantys vyrai smarkiai rizikuoja.

„Dovanoti gėles moterims yra būtina, tačiau per pirmą pasimatymą siūlau to vengti. Jos pernelyg įpareigoja, tad jei pasimatymas užtrunka, merginai tenka jas nešioti ir saugoti. Tai papildomas ir nereikalingas darbas, kuris jai sukels nepatogumų ir neleis mėgautis bendravimu“, – sako flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas.

Jo teigimu, gėlės per pirmą pasimatymą taip pat rodo vyro desperatišką norą patikti. „Šiuolaikinėms moterims nereikia vyrų, kurie jau per pirmą pasimatymą parodo, kad yra joms pasiekiami. Jei vyras sudarys galimybes jai jį sugundyti ir parodys, kad ji po truputį užkariauja jo širdį, moteris daug labiau vertins santykius ir vyrą“, – aiškina flirtas.lt ekspertas.

M. Petrauskas pataria gėles dovanoti anksčiausiai per trečią pasimatymą. Tuomet pora jau nėra slegiama naujos pažinties streso ir tokia dovanėlė daliajai lyčiai paliks didelį įspūdį.

Jei per pirmą pasimatymą vyras nori pasirodyti dosnus ir išsiskirti geriau už panašią sumą įteikti asmeninę dovaną. „Klausykite, ką mėgsta mergina, kas jai patinka. Jei ji žiūri animacinius filmus, padovanokite lėlę ar pakabuką su to filmo veikėju. Jei ji domisi sportu, padovanokite bilietus į varžybas. Taip vyras parodys, kad yra dėmesingas, dovana jos neįpareigos ir bus žymiai įsimintinesnė nei gėlės“, – pataria M. Petrauskas.

Flirtas.lt tyrimą atliko 2017 m. balandį. Jame dalyvavo 545 Lietuvos gyventojos, antros pusės ieškančios bent vienoje pažinčių svetainėje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis