Šifruojame: štai ką iš tiesų reiškia šios 8 vaikinų žinutės

Daugelis poroje esančių merginų neretai pasiilgsta to, jog santykių pradžioje tenka šifruoti kiekvieną vaikino žinutę. Nors ši veikla gali nuvarginti, ji tokia įdomi ir įtraukianti, jog neretai jos imamasi pasiilgti. Šį kartą šifruojama dažniausiai pasitaikančias vaikinų žinutes!

Ką tu? Labai populiarus sveikinimasis jaunimo gretose, kuris dažniausiai reiškia ne ką kita, o paprasčiausią draugišką pasilabinimą. Daugelis merginų tokį pasilabinimą ima traktuoti kaip simpatijos ženklą, nes, na, jis juk parašė! Deja, jį iššifruotume tik taip - jis tavimi domisi, bet tik kaip gera drauge.

Ką vakare? Dar vienas papiltęs pasisveikinimas. Dažniausiai taip sveikinasi nuotykių ištroškę vaikinai, kuriems nė kiek nerūpi, ką veikei visą dieną. Svarbiausia sužinoti tavo vakaro planus ir išsiaiškinti, ar esi pasiryžusi su jais pasilinksminti. Neužkibk ant šio kabliuko!

Paveikslėlis, gifas arba emoji. Tai rodo, jog vaikinas linksmų plaučių ir yra pasirengęs tolimesniam bendravimui su tavimi. Belieka apgalvoti, kokį atsaką jam pateiksi - taip gali užsivesti daug žadantis internetinis pokalbis.

„Labas“ :) Tarp paprasčiausio labas ir labas su šypsenėle - didžiulis skirtumas! Toks ženklas paprastai reiškia ypatingą susižavėjimą ir slaptą, kad ir žinute siųstą, flirtą.

Pora
Pora
Shutterstock

Dviguba žinutė. Jeigu vaikino atsakas netelpa į vieną žinutę, jis tikrai nuoširdžiai nori tau rodyti dėmesį ir skyrė laiko tavo smalsumui patenkinti. Tiesa, būk atsargi - jei tiesiog paklausei klasės draugo, ar jis atliko namų darbus, kurių tu nesupranti, o jis tau parašo vos ne dienoraščio vertą žinutę, reiškia, kad turi slaptą ir ne itin malonų gerbėją. Toks dėmesys vargina!

Jokio atsako. Sako, kad jokių naujienų reiškia geras naujienas. Ką gi, žinučių pasaulis - kitoks. Mes gyvenam ne akmens amžiuje ir gyvenam sulipę su savo telefonais, todėl galimybė, kad tavo žinutės jis nepamatė, yra lygi nuliui. Teks pripažinti, kad galbūt vaikinas tavimi nelabai domisi ir nenori artimiau draugauti. Ką gi, kuo greičiau tai suprasi, tuo greičiau atsiras vietos tavęs vertam vaikinui.

„Labas rytas“ Jeigu žinutėje nėra kreipinio į tave, galima manyti, jog ai - tiesiog keletui žmonių išsiųsta žinutė. Sunku patikėti, bet vaikinai taip daro! Tačiau jei gavai tikrai mielą ir tikrai tik tau adresuotą žinutę, džiaugtis ankstyvu ryto dėmesiu!

„Ką veiki?“ Klausimas ką veiki? 10 ryto ir 10 vakaro skamba visiškai skirtingai. Jei vaikinas nuolat vakarais tavęs klausinėja, ką veiki, bet tokie pokalbiai niekur neveda - turi reikalų su bailiu, nesugebančiu tavęs pakviesti į pasimatymą. Gali imtis iniciatyvos ir gudriai išprovokuotu kvietimą pati.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis