5 savybės, kaipmat pridedančios kerinčio žavesio

Žavesio kerai milžiniški. Ne, tai ne daili išvaizda, nuostabūs plaukai ar puikiai sutvarkyti nagai. Tikrasis spindesys slypi viduje, norėtum jį išlaisvinti? Tuomet imkis šių pokyčių.

Optimizmas. Net ir pačios gražiausios merginos grožis nublanks, jei ji bus užkietėjusi pesimistė. Negatyvumo mūsų pasaulyje ir taip pilna, tad kam dar labiau juodinti savo pasaulį ir nuolat dėl visko burbėti? Žmones labiausiai žavi ne kas kita, o nuoširdi bei tikra šypsena, kuri pasirodo tik gyvenimu patenkinto žmogaus veide. Kartais vertėtų pasimokyti iš vaikų ir pradėti džiaugtis smulkmenomis. Juk žmogus jaunas tiek, kiek jo širdyje telpa laimės!


Tai vienas svarbiausių bruožų, kuris iškart prideda patrauklumo bei žavesio. Empatiški žmonės, tai yra tie, kurie puikiai jaučia kitų žmonių emocijas bei norus, yra kur kas patrauklesni nei tie, kurie šios savybės stokoja. Jei sunkiai sekasi nuspėti žmonių emocijas, dažnai pertrauki žmones ar juos įžeidi, vertėtų atidžiau paanalizuoti savo bendravimą.


Pokyčių troškimas. Įdomus, įvairiapusiškas, nenuobodus žmogus privalo trokšti pokyčių. O svarbiausia, jų nebijoti. Sėkimgi ir apinkiniams patrauklūs žmonės nebijo keistis ir drąsiai priima likimo jiems mestus iššūkius. Jie niekuomet nestovi vienoje vietoje ir nuolat iriasi pirmyn. Patirtis bei nauji iššūkiai, be abejo, jiems prideda nepakartojamo žavesio.


Niekas labiau nežavi nei pasitikėjimas savimi ir savo kūnu. Gali turėti dailiausią figūrą žemėje, tačiau jei stokosi pasitikėjimo, grožio galia nublanks. Ir priešingai – apsižvalgyk, juk tikrai žinai apvalesnių formų merginų ar vaikinų, kurie puikiai jaučiasi savo kailyje ir pasitiki savimi. Kelias į meilę sau kai kam gali būti sunkus ir duobėtas, tačiau juo keliauti privalu jau dabar.


Trūkumų maskavimas ir privalumų pabrėžimas – to turėtų mokytis kiekviena save gerbianti mergina. Nėra tobulų žmonių. Nustebtum, kiek ir pažiūros savimi pasitikinčių ir puikiai atrodančių žmonių kompleksuoja dėl savo išvaizdos. Vis dėlto jie puikiai maskuoja savo trūkumus, todėl ir pelno kitų žmonių simpatijas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis