Šių 4 merginų vardai lemia pergales visose sferose

Ar tiki vardų lemtimi? Nuo seno buvo teigiama, jog kartu su žmogui duotu vardu dovanojamas ne tik kreipinys, bet ir likimas bei asmeniniai bruožai. Tikriausiai pastebėjai, jog daugelis tų pačių vardų savininkių pasižymi panašiomis asmeninėmis savybėmis.

Nuo šiol kiekvieną savaitę PANELĖS portale ieškok populiariausių lietuviškų vardų 4 - tuko, kuriame garantuotai anksčiau ar vėliau rasi ir savo vardą su išsamiu asmenybės apibūdinimu bei likimo prognozėmis. Pradėsime nuo vardo...

Viktorija. Jei tėvai tau davė Viktorijos vardą, tau lemtas sėkmių bei pergalių lydimas asmeninis gyvenimas. Šis vardas reiškia pergalę (angl. victory - pergalė). Senovės Romoje Viktorijos vardu buvo krikštijamos karališkosios šeimos atstovės, nes buvo manyta, jog šis vardas lems laimę visai karališkajai šeimai. Viktorijos - nuožmios ir dievinančios pergalės skonį. Jos iš paskutiniųjų kovos už save bei savo įsitikinimus, todėl dažniausiai pelnys laimę bei kitų žmonių pasitikėjimą.

Viktorijos iš pažiūros - griežtokos bei aršios, tačiau giliai viduje yra švelnios asmenybės, nepripažįstančios tikslų siekimo neatsižvelgiant į padarinius. Šio vardo savininkės yra tikros karjeristės, tačiau prireikus atiduotų viską už šeimą. Galima tvirtai teigti, jog tai asmenybės, suderinančios tiek asmeninius, tiek profesinius santykius. Viktorijos taip pat pasižymi įžvalgumu ir greita reakcija - joms būdinga staigi orientacija, domėjimasis pasaulio naujienomis, gebėjimas įžvelgti smulkmenas. Būtent todėl Viktorijoms taip puikiai sekasi darbinėje srityje - tiesą pasakius, joje jos yra nepralenkiamos. Žinoma, kaip ir visiems, Viktorijoms taip pat kartais pritrūksta motyvacijos, tačiau jos greitai sugeba tingulį nuvyti šalin ir nepasiduoda liūdnoms emocijoms.

Edita. Edita - anglų kilmės vardas, kuris reiškia turtus bei sėkmę. Angliškai ead - laimė, turtai. Editos iš prigimties yra veržlios ir dinamiškos asmenybės, kurios būdingas troškimas daug pasiekti. Jos niekada nenuleidžia rankų, net ir sunkiausiose situacijose randa išeitį, todėl kitų yra vertinamos ir gerbiamos.

Tiesa ta, jog Editoms nuolatos šypsosi sėkmė. Išvaizda bei puikiomis manieromis galinčios pasigirti Editos yra tikras traukos centras - daugelis trokšta su jomis susipažinti ir artimiau pabendrauti. Tiesa ta, jog nors Editos yra racionalios bei viską apskaičiuojančios, giliai širdyje yra be galo moteriškos. Jos geba patarti, paguosti, o savo geriausioms draugėms yra tikras perlas.

Editos taip pat geba niekada neprarasti optimizmo, o tai nėra lengva, ypač, kai šiuolaikinis pasaulis optimizmą slopina greitu tempu bei pervargimu. Editos yra puikios multitaskerės - geba vienu metu daryti daygybę darbų, todėl joms neabejotinai pasiseks rasti svajonių darbą ir užimti aukštas pareigas.

Vardas Donata yra vedinys iš lotyniškojo žodžio dovana. Jau pats vardas sufleruoja, jog Donatos vardą turinčios merginos yra tarsi dovanos aplinkiniams - gabios, rūpestingos, pareigingos ir darbščios. Donatos pasižymi puikiais komunikaciniais gebėjimas ir yra be galo gudrios. Gudri gal net netinkamas apibūdinimas - dažniausiai Donatos yra labai protingos. Pirmūnės mokykloje ar universitete, įvairiausių konkursų laimėtojos, pretendentės į geriausią darbo poziciją - Donatų sėkmė neaplenks visą gyvenimą.

Meilės sferoje Donatos ugningos, gebančios karštai mylėti, tačiau to paties reikalaujančios ir iš partnerio. Taip pat Donatos pasižymi itin gera intuicija, kalbant apie santykius - iš karto gali atskirti, kuris žmogus yra joms lemtas, o kuris tėra tas, su kuriuo Donatos patirs vienadienį nuotykį.

Donatoms likimas lėmė didelę finansinę sėkmę, kurią jos susikurs ne ko nors kito pagalba, o savo pačių. Donatos, pirmyn įgyvendinti savo svajonių!

Kažin, ar pažįstate Justiną, kuri nepasižymėtų sėkme. Justinos vardas iš lotynų kalbos reiškia iustus - dora, teisinga. Justinos stiprybė - valia bei užsispyrimas. Daugelis Justinų yra itin valingos bei gebančios kontroliuoti savo gyvenimą taip, jog šis būtų sėkmingas.

Nėra nė vienos Justinos, kurias kankintų dvejonės ar vidiniai išgyvenimai - taip, būna gyvenimo etapų, kai norisi skradžiai į žemę prasmegti, tačiau Justinos niekada nepalūžta. Arba bent jau to neparodo aplinkiniams. Justinos neieško pagalbos iš šalies - jos visuomet viską trokšta padaryti pačios. Viena vertus, tokiu būdu Justinos įrodo savo vertę, kita vertus - ar joms niekada nesinori pabūti silpnomis?

Na, silpnumas - tikai ne Justinų savybė. Stiprios vidumi, Justinos taip pat pasižymi ir fizine stiprybe - dažniausiai intensyviai sportuoja ir rūpinasi savo kūnu. Išvaizda joms yra lygiai toks pats svarbus prioritetas kaip ir dvasinis pasaulis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis