Patikėk - esi protingesnė nei manei, jei pasižymi šiomis savybėmis

Kuo matuojama išmintis? Yra daug atsakymų, bet vienas pagrindinių - žmogaus išmintis matuojama jo paties požiūriu į išmintį. Galbūt tu pernelyg nuvertini save bei savo protines savybes? Peržvelk, ar pasižymi jomis - matyt, esi protingesnė nei manai.

Prisitaikai

Per daug nestresuoji, jei tenka keisti planus. Žinai, kas tau patinka, ko nori, tuo pačiu esi atvira naujiems vėjams. Jei gauni kokį nors naują pasiūlymą, ilgai negalvoji ir sutinki jo imtis. Esi atvira naujovėms bei pokyčiams, todėl niekada nesėdi vienoje vietoje. Tu - tikra permainų asmenybė.

Kreipi dėmesį į detales

Kreipi dėmesį į detales, tave netgi galima vadinti perfekcioniste. Visada ieškosi geriausio būdo suplanuoti, suorganizuoti projektą, kruopščiai rengsi prezentaciją. Nors ši tavo savybė neretai gali pakišti koją, ypač, kai sieki visiško tobulumo, ji taip pat gali ir labai pasitarnauti, mat gebi darbus atlikti preciziškai. Ši tavo savybė - tikra dovana.

Tavo bendraamžiai, draugai išsilavinę, įdomūs

Su žmonėmis užmezgi visaverčius, draugiškus santykius, jūs visi domitės energijos, gyvumo suteikiančiais dalykais. Juk žinai pasakymą - pasakyk, kas yra tavo draugai, pasakysime, kas esi tu. Jei tu ir tavo draugai laisvalaikį leidžiate ne trindamiesi po prekybos centrus, o ieškodami intelektualių veiklų, vadinasi, ir tu esi išsilavinusi.

Dažnai esi savikritiška

Tai nereiškia, kad graužiesi dėl kiekvienos klaidos, tu mokaisi iš klaidų, ieškai būdų, kaip tobulėti. Savikritiškumas daugelio yra painiojamas su menka saviverte. Iš tiesų kritiškas sau žmogus yra linkęs tobulėti, augti ir imtis naujų veiklų. Jis mokosi iš savo klaidų ir neleidžia jo trūkumams užgožti privalumų.

Esi atkakli

Jauti žinių alkį, nori mokytis, pažinti aplinkinį pasaulį. Taigi veikiausiai pritrauksi į gyvenimą aplinkybių, kurios padės ir skatins tobulėti. Atkaklumas - viena geriausių savybių, kuri leidžia tau irtis gyvenimo upe drąsiai ir narsia. Atkaklumas dažniausiai pasižymi tuo, jog visuomet, kad ir kas benutiktų, sieki savo tikslų ir niekada nepasiduodi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis