Raktas į ilgai lauktus rimtus santykius: 5 savybės, kuriomis turi pasižymėti

Nesiseka užmegzti rimtų, ilgalaikių santykių? Psichologai sako, jog pagrindinės priežastys, kodėl vos prasidėję santykiai nutrūksta, dažniausiai slypi viduje. Nenoras prisileisti artyn, šaltumas, abejingumas, arba priešingai - per greitas prisirišimas ir visiškas aukojimasis. Jei vis klausi savęs to paties klausimo, neprošal būtų perskaityti, kokios savybės tau padėtų į gyvenimą pritraukti rimtą partnerį.

Vidinė jėga. Vakaruose dažnai sakoma, kad pati patraukliausia žmogaus savybė - pasitikėjimas savimi. Pabrėžiame, savimi, o ne ta šmaikštuole, kuria bandai apsimesti. Nesvarbu, kaip atrodai, koks tavo aprangos stilius ar sugebėjimai, jei spinduliuosi pasitikėjimu savimi, aplinkiniams atrodys, kad esi pati žaviausia būtybė žemėje. Nors vaikinai merginas nori globoti, jie taip pat nori šalia savęs turėti tą, kuri ne tik pasitikės savimi, bet ir leis jam būti tokiu, kokiu jis iš tikrųjų yra.

Kodėl vaikinai taip bijo rimtų santykių ir įsipareigojimų? Tikrai ne todėl, kad nebegalės lakstyti paskui trumpus sijonus. Jie bijo nuobodaus gyvenimo, kurio centre suksis barniai su mergina dėl niekų ir nuolatinė įtampa. Kiekvienas vaikinas nori, kad jo mergina būtų miela ir turėtų gerą humoro jausmą. Su tokia niekada nebus nuobodu! Ką vaikinai veikia, kai neturi apie ką kalbėtis su savo draugais? O gi draugiškai vienas kitą erzina. Būtent tokių akimirkų su savo būsima mergina vaikinai ir nori. Nebijok parodyti, kad gebi neskaudžiai pasišaipyti (ne tik iš jo, bet ir iš savęs), nebūk ta „saldute“, kuri dabar pat viską mestų ir keliautų į pasaulio kraštą, jei tik vaikinas paprašytų.

Ar kada stebėjai, kaip dėl automobilių pamišęs vaikinas gali valandų valandas žiūrinėti skelbimus internete, nors net neplanuoja automobilio pirkti? Arba kaip be žvejybos negalintis vaikinas noriai išsiruošia į savaitės trukmės žūklę, kai orų prognozė numato liūtį? Mūsų hobiai ir paverčia mus bei mūsų gyvenimus įdomiais. Galvoje turime tikruosius tavo hobius, o ne tuos, kurie, galbūt, padarytų įspūdį tavo naujajai simpatijai. Nedrįsti prisipažinti, kad tave domina makiažo paslaptys? O kas, jei tai - tikrasis tavo pašaukimas ir vieną dieną tapsi viena žymiausių makiažo meistrių? Svarbiausia - neslėpti, kad kažkuo nuoširdžiai domiesi, ir nebijoti išbandyti naujų dalykų

Kas nutinka, kai į vakarėlį įžengia patrauklus vaikinas? Visų merginų akys susminga į jį. Drąsesnės neriasi iš kailio bandydamos jį užkalbinti, drovesnės atsargiai stebi iš toliau, o tos, kurios teigia, kad gražuoliukai jų nedomina, paslapčia vis vien pavarvina seilę į įspūdingos išvaizdos gražuolį. O į kurią merginą dėmesį atkreips jis? Gali būti, kad jo akį patrauks ne viena, tačiau jos geriausiu atveju taps tik merginomis vienai nakčiai, kurios bus greitai pamirštos ir ignoruojamos. Kodėl taip yra? O gi todėl, kad vaikinai, o ypač dėmesio išlepinti, niekuomet nežiūrės į juos „medžiojančią“ merginą. Vaikinai - patys iš prigimties yra medžiotojai, todėl jiems neįdomus lengvai pasiekiamas grobis. Tačiau jei viena tų seilę bevarvinančių pasikvies savo draugę, supažindins ją su vakarėlio gražuoliu, o šioji aiškiai parodys, kad jis tikrai jos neužbūrė ir pasitrauks, galimas daiktas, kad gražuoliuko dėmesį laimės būtent abejingoji.

Niekas šalia savęs netrokšta regėti susiraukelės, kuri bamba dėl kiekvienos smulkmenos. To labiausiai vaikinai ir bijo, nerdami į santykius - iš pradžių miela ir nuoširdi mergina per keletą mėnesių virsta ta, kuriai viskas neįtinka. Jei pasižymi tokiu būdu, nesistebėk, jog esi viena. Tau paprasčiausiai reikėtų išmokti atsipalaiduoti ir nepriimti visko taip rimtai. Vaikinas norėtų jausti, jog tiek tu, tiek jis turi atskirus gyvenimus, todėl nebūtina kelti audras dėl kiekvieno vaikino susitikimo su draugais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis