Šių 4 merginų varduose užkoduota didžiulė sėkmė

Ar tiki vardų lemtimi? Nuo seno buvo teigiama, jog kartu su žmogui duotu vardu dovanojamas ne tik kreipinys, bet ir likimas bei asmeniniai bruožai. Tikriausiai pastebėjai, jog daugelis tų pačių vardų savininkių pasižymi panašiomis asmeninėmis savybėmis.

Nuo šiol kiekvieną savaitę PANELĖS portale ieškok populiariausių lietuviškų vardų 4 - tuko, kuriame garantuotai anksčiau ar vėliau rasi ir savo vardą su išsamiu asmenybės apibūdinimu bei likimo prognozėmis. Pradėsime nuo vardo...

LAURA. Lauros vardas lemia stiprybę ir sėkmę. Lauros yra be galo stiprios asmenybės, kurios pasižymi tvirtu charakteriu ir stipria pozicija įvairiais gyvenimo klausimais. Niekas, kartojame, niekas negali įtikinti Laurų daryti to, ko šios nenori. Lauros turi labai tvirtą vertybinį pagrindą, kurį joms suteikė šeima. Šio vardo savininkės labai atsidavusios draugams bei artimiesiems - dėl širdžiai mielų žmonių jos aukotųsi ir jei reikėtų, užsitrauktų nelaimę ant savo pečių. Lauros turi itin taurią sielą bei pasižymi teisingumu, todėl neretai daugeliu žmonių tampa savotiškomis gyvenimo mokytojomis.

Likimas lėmė, jog Lauros anksti sukurs šeimą, nes labai rimtai žiūri į šeimyninius ryšius ir toli gražu nėra plevėsos. Galimas ir ankstyvas nėštumas, kuris Lauroms atneš vien džiaugsmą.

Roberta iš lotynų kalbos reiškia GLORIJA - šlovė bei garbė. Robertos nuo pat mažumės augo apsuptos dėmesio bei meilės, todėl užaugusios trokšta gerumu pasidalinti su kitais. Aplinkiniai Robertas labai myli bei gerbia, mat Robertos niekuomet neleis, jog būtų žeminamos ar skaudinamos. Šių merginų net gali laukti ankstyva šlovė - jos išgarsės arba neįtikėtinai praturtės jauname amžiuje.

Roertos pasižymi skaidriu protu, logišku mąstymu, todėl šio vardo savininkių ateities perspektyvos - didžiulės. Gali būti, jog merginos taps vadovėmis ir vadovaus didžiulėms kompanijoms. Tiesa, neretai joms nereikės įdėti daugybės pastangų, jog pasiektų savo tikslą - likimas joms lėmė atsidurimą sėkmingoje vietoje tinkamu laiku.

Iš lotynų kalbos vardas Kamilė reiškia pasitarnaujanti, pasiaukojanti, sėkmės paženklinta. Kamilės be galo darbšios bei charizmatiškos asmenybės, todėl šios dvi savybės joms lemia per visą gyvenimą jas lydinčią sėkmę. Žavesys Kamilėms padeda skintis kelią asmeninėje sferoje, o uolumas gelbsti profesinėje sferoje.

Kamilės pasižymi nepaprasta iškalba ir gebėjimu pritraukti dėmesį, todėl jau nuo mažumės aplink save buria gerbėjų ratą. Daugelis žavisi Kamilių drąsa bei gebėjimu pasakoti istorijas, todėl atidžiai klausosi visko, ką šio vardo savininkės pasakoja. Likimas lėmė, jog Kamilės turės didžiulę šeimą ir niekuomet vardan darbo neaukos šeimos - atsiduos šeimai bei mylimiems žmonėms. Tai šiltos ir atviros asmenybės, kurios, be to, turi daugybę draugų visame pasaulyje.

Iš lotynų kalbos Beata reiškia Beatrix - nešanti gėrį bei laimę. Šio vardo savininkė spinduliuoja teigiamas emocijas ir yra entuziastinga. Ji dievina gyvenimą bei jo teikiamus malonumus ir stengiasi net ir niūriausią akimirką įžvelgti šviesą. Ne veltui ją supa geranoriški ir padėti linkę žmonės.

Beatos turi neįtikėtinai puikią uoslę, kalbant apie niekšingus žmones. Jos geba atskirti, kuris žmogus joms lems nesėkmę, o kuris taps sėkmingo gyvenimo palydovu. Gal todėl Beatoms taip sekasi meilėje ir jos dažniausiai nuo pat ankstyvos jaunystės įsipareigoja?

Šio vardo turėtojos taip pat yra ne materialinių, o dvasinių malonumų ieškotojos, todėl dievina keliones bei tai, ką galima patirti, o ne nusipirkti. Tiesa, daugelio žmonių požiūriu, Beata yra skrajojanti, svajoklė, tačiau šios savybės jai netrukdo būti visų mylima.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis