Jei vaikinas turi vieną iš šių 5 savybių - nepaleisk jo

Tikriausiai pripažinsi - surasti savo merginą gerbiantį, į santykius rimtai žiūrintį ir asmeninį tobulėjimą skatinantį vaikiną nėra pati lengviausia užduotis. Puiku, jei be didelių pastangų toks žmogus atsiranda gyvenime, vis dėlto dideliai daliai merginų kyla nemažai abejonių prieš kuriant rimtus santykius.

Kaip suprasti, jog jis - ne vienanakčių nuotykių ieškantis lengvabūdis, kuris tavęs neįskaudins ir nepaliks? Štai keli ženklai.

Jis vadina tave vardu. Šiuolaikinėje kabinimo kultūroje žmogaus vadinimas vardu yra retenybė, nes paprastai mes jį labai greitai pamirštame. Jei tik ką susipažinai su vaikinu, o jis nuolat pabrėžia tavo vardą ir maloniai kreipiasi juo, žinok, jog jis tave gerbia ir jaučia tau daugiau nei vien draugiškus ryšius. Gal tai net bręstantys stiprūs jausmai?

Jis atidaro duris, bet niekada jų neuždaro. Ir metaforiniame, ir realiame durų pasaulyje geras vaikinas visada tau atidarys duris. Vaikinas, nestokojantis manierų ir galantiškumo yra tas, kurį vertėtų pasilikti savo gyvenime. Atidžiai stebėk, kaip jis elgiasi su kitomis merginoms - jei yra grubus ar tikras nemokšta, tikėtina, anksčiau ar vėliau atskleis šias neigiamas savo puses ir tau.

Jis klausinėja tavęs apie tavo šeimą ir neslepia savosios. Vaikinai išsigąsta taip pat lengvai kaip ir merginos. Jie greitai atsitraukia ir turi daug ypatumų, kalbant apie asmeninę teritoriją. Jei vaikinas nesusigūžta kalbėdamas apie savo šeimą ar nenutraukia šios temos, o priešingai, noriai pasakoja apie savo tėvus ir net planuoja tave su jais supažindinti, tai ženklas, jog jis tas vaikinas, kuriam tikrai rūpi.

Jis nepaverčia savęs visu tavo pasauliu, jis tik paverčia visą tavo pasaulį geresniu. Labai lengva norėti paversti savąjį gyvenimą kažkieno kito gyvenimu. Jei vaikinas tau duoda laisvę, skatina tave tobulėti ir motyvuoja judėti pirmyn, jis vertas tavęs. Bėk nuo vaikino, kuris trokšta tave pasisavinti ir kontroliuoja tavo gyvenimą - anksčiau ar vėliau su tokiu vaikinu prasidės pragaras.

Jis tavęs nesmukdo, o skatina eiti pirmyn. Vaikinas turi tave jaudinti tave tiek pat, kiek tu jį jaudini. Jis turi tave stumti į priekį, kelti tau iššūkius, tačiau svarbiausia – jausti gyvenimo ritmą. Jei nuolat jautiesi motyvuota, vaikinas tave skatina imtis naujų veiklų ir neužsidaryti savyje, žinok, jog su tokiu vaikinu santykiai bus pilnaverčiai ir laimingi. Blogiausia, ką gali padaryti vaikinas - visiškai nusmugdyti tavąjį ego ir paversti tave priklausoma nuo jo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis