5 dalykai, kuriuos apie pirmąjį kartą turi žinoti kiekviena

Pirmasis kartas - dar tik prieš akis? Yra keli svarbūs dalykai, kuriuos turėtum žinoti apie pirmuosius intymius santykius su vaikinu.

Daryk tai tada, kai esi tam pasiruošusi

Seksas turi teikti malonumą, juo reikia mėgautis. Todėl klausimas „kada“ tau neturi kelti įtampos. Galvok apie žmogų, su kuriuo ketini būti. Jei vaikinas tave spaudžia į kampą ir vis neduoda ramybės su klausimu: tai kada TAI darysime, vertėtų pagalvoti, ar jis tikrai nusipelnė būti tavo pirmuoju vaikinu. Tiesa ta, jog ilgiau palaukusi ir neskubėjusi tik išloši, mat skuba pirmojo karto metu yra nereikalinga.

Svarbiausia – apsauga

Tai greičiausiai svarbiausia „pirmojo karto“ dalis – apsauga yra privaloma! Ji padės ne tik apsisaugoti nuo nepageidautino nėštumo, bet ir leis išvengti lytiniu keliu plintančių ligų. Jei vaikinas priešgyniauja prezervatyvo naudojimui, pareikšk jam ultimatumą: apsauga arba meilė. Saugumas privalo būti jūsų abiejų

Nekaltybės rūpesčiai

Pirma, jeigu abu esate skaistūs, žinokite, kad viskas gali klostytis ne taip jau sklandžiai ir tobulai. Žinoma, jausmas bus geras, nors gal ir netobulas. Verta atsiminti, jog labai retai žmonių atmintyse pirmasis kartas būna tobulas - vis atsiranda kokių nors kliūčių, jog du žmonės galėtų pasimėgauti pirmu kartu. Todėl nenusimink, jog ne viskas įvyko taip, kaip tikėjaisi.

Skausmas neturi būti kliūtis

Skausmas pirmojo karto metu yra normalu. Taip pat gali būti šiek tiek kraujo. Tačiau prisimink, kad skausmas skirtingoms moterims skiriasi, o nerimas dėl skausmo situaciją gali tik dar labiau pabloginti. Todėl nustok nerimauti ir atsiplaiduok - būtinai pasirūpink, jog pirmojo karto metu jaustumeisi saugi, aplinka būtų estetiška, maloni. O mintys - pozityvios.

Nebijok kraujo

Kraujas - labiausiai merginas gąsdinantis elementas, dėl kurio jos prisibijo pirmojo karto. Tiesa ta, jog tik labai maža dalis merginų pirmojo karto metu stipriai kraujuoja - daugelis iš jų pastebi vos kelis lašus kraujo. Yra dalis merginų, kurios pirmojo karto metu nekraujuoja visai, kas žino, gal esi viena jų? Nustok nerimauti ir tiesiog leisk likimui tekėti sava vaga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis