Atskleista, ką geriausiai vilkėti einant į pasimatymus

Artėjant Valentino dienai, o ir pavasariui jau ne už kalnų, ore nejučia pradeda skraidžioti Amūro strėlės. Pirmasis pasimatymas su tuo vieninteliu – diena, kuri į atmintį įstringa visam gyvenimui. Tai momentas, kai kiekviena detalė tampa itin svarbi. Tad nenuostabu, kad vienas iš labiausiai merginas kamuojančių klausimų – „Ką gi apsirengti pirmojo pasimatymo metu?”

Šia tema pakalbinome drabužių dizainerę, mados linijos „Sandra Yushka” įkūrėją, kuri atskleidė, kokių apsirengimo taisyklių svarbiausia nepamišti pasimatymo metu.

Vieta diktuoja stilių

Pasimatymo vieta – vienas iš svarbiausių tobulo pasimatymo aspektų, tačiau dėl to greičiausiai nerimauti reiktų jūsų išrinktąjam. Visgi, likimui į rankas visiškai neatsiduokite. Išsiaiškinusios, kur vyks pasimatymas, apsirenkite tinkamai pasimatymo vietai. Tikrai verta pasistengti, kad išvengtumėte katastrofos. Juk nenorėtumėte apsilankyti žirgyne su trumpute suknele ir aukštakulniais.

#ootd ❤️

A photo posted by We ♡ Fashion (@girlsheartfashion) on Nov 14, 2016 at 10:08am PST

Pasak Sandros Yushkos, net jei pirmojo pasimatymo vieta išlieka staigmena, tokiu atveju tikrai nesuklysite pasirinkusios klasikinius, minimalizmu ir estetika alsuojančius derinius. Nepamirškite, kad ir kur bebūtumėte, svarbiausia, kad jaustumėtės patogiai.

Ekologišką ir tvarią madą mėgstanti dizainerė mano, kad visuomet verta rinktis universalesnio, minimalistiško kirpimo drabužius, kuriuos vėliau, protingai pakeitusios aksesuarus, galėsite vilkėti ir kitomis progomis.

Ir vis dėlto, jeigu pasimatymo vieta – teatras, rinkitės elegantišką klasika dvelkiantį, tačiau modernų derinį. Tokiai progai puikiai tiktų juoda velvetinė suknelė su vilioklišku permatomu tiulio įsiuvu nugaroje.

Sukurkite intrigą

Sandros Yushkos manymų, pirmojo pasimatymo metu dėvimi drabužiai gali vaidinti lemiamą vaidmenį. Svarbu, kad pasirinktas drabužis atspindėtų tai, kas jūs esate, sudomintų ir užduotų klausimų ateities susitikimams.

„Drabužis turi skleisti lengvą prabangą, tačiau pasižymėti išraiškingomis detalėmis. Tinkamai parinktas drabužis gali pakeisti moters siluetą, o apgalvotai sudėlioti aksesuarai išryškinti privalumus.”, - aiškino dizainerė.

Lovely in pink 💕💕

A photo posted by We ♡ Fashion (@girlsheartfashion) on Oct 14, 2016 at 3:22pm PDT

Pasak Sandros, tai nebūtinai turi būti nauja suknelė. „Jei savo spintoje neturite drabužio, kuris puikiai tiktų šiai progai, siūlyčiau per daug nesikrimsti ir pasipuošti tuo, kas jums labiausiai tinka, o akcentu gali tapti tiesiog tinkamo atspalvio raudonas lūpdažis ar nagai. Nepamirškite, kad niekas nedaro moters gražesnės, nei plati šypsena veide”, - priminė Sandra.

Solidi spalvų paletė

Raudona – vienareikšmiškai meilės spalva. Deja, ši spalva tinka tikrai ne kiekvienai moteriai. Turbūt daugelis sutiks, tačiau priminti verta – pirmojo pasimatymo metu eksperimentuoti neverta. Tam pritaria ir dizainerė.

„Būtų nuostabu Valentino dienos proga pasipuošti raudona elegantiška suknele, tačiau ši spalva tinka ne visoms. O tinkamas atspalvis – labai svarbu. Raudona – tai labai intensyvi spalva, kuri jus gali paversti tikra deive, arba „sudeginti”. Juk mieliau išgirsti komplimentą, kad stilingai atrodote, o ne emocingą: „Ooooo, kokia tavo suknelė”. Moteris yra asmenybė, todėl drabužio spalva to užgošti neturėtų”, - priminė Sandra Yushka.

Rinkitės sodrią, klasikinę spalvų paletę. Sandros Yushkos teigimu, šį sezoną ypač madingos juodos, pilkos, mėlynos spalvų atspalviai, sodri baklažano ir gaivi žalia spalvos. Balta spalva madinga išlieka visais sezonais.

Happy Valentine's Day! 🌹🌹 #ValentinesDay #flowers #iloveyou

A photo posted by We ♡ Fashion (@girlsheartfashion) on Feb 14, 2016 at 9:06am PST

Venkite naujų, neišbandytų siluetų. „Pasirinkę stilingą mokyklos uniformos stiliaus suknelę, kuri spinduliuoja ne tik kuklumu, tačiau ir mada bei pasitikėjimu savimi, niekuomet neprašausite. Sėkmingos aprangos paslaptis – tai švarios linijos, simetriški, detalėmis neperkrauti siluetai ir, visuomet pirmoje vietoje – patogumas”, - patarimais dalinosi Vilniuje įsikūrusi dizainerė ir pridėjo, kad visai nesvarbu ar tai pirmas pasimatymas, ar romantiškas vakaras su vyru – visuomet smagu atrodyti dailiai.

Tačiau, kad ir ką bevilkėtumėte, nepamirškite, kad niekas nerilygs savimi pasitikinčiai, protingai ir besišypsančiai moteriai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis