Bučiavimo pradžiamokslis: išmok šių 5 technikų

Saldūs bučiniai iš naujo įžiebia meilę gyvenimui ir nuteikia optimistiškai. Mokslininkai ne kartą tyrė bučinių naudą ir tvirtina, jog ji iš tiesų didžiulė! Nori išmokti geriau bučiuotis? Laikai save visiškai žalia? Šie patarimai kaip tik tau!

Parodyk jam savo intencijas

Jei nori, gali tiesiai paklausti, ar jis norėtų tave pabučiuoti, arba pradėti bučiuoti pati. Tiesa, jis dėl to gali sutrikti, išrausti... Kur kas geriau subtiliai parodyti savo vaikinui, apie ką galvoji. Nepulk iš karto vaikinui siurbtis į lūpas - švelniai pabučiuok vaikinui į lūpų kraštelius ir jei jis leisis, tęsk bučinių maratoną.

Pradėk švelniai, neskubėk

Kai jis galiausiai pasilenkia tavęs pabučiuoti (arba tu pasilenki jo pabučiuoti), pradėk bučinį švelniai. Švelniai praverk lūpas ir kuo švelniau masažuok jo lūpas tarp tavo lūpų. Pradėk nuo apatinės jo lūpos. Vėliau bučinį tęsk lūpomis liesdama viršutinę vaikino lūpą.

Bučiniai
Bučiniai
Fotolia nuotr.

Pasitelk ir dantis

Paklausk bet, kaip bučiuoti vaikiną, ir tau patars bučiuoti lūpomis. Na tai akivaizdu, bet jei tik tiek, tavo vaikinas neteks dalies pojūčių. Juk lūpas galima dar švelniai pakramtyti. Kramsondama lūpas įžiebsi kur kas didelius jausmus ir suteiksi vaikinui naujų potyrių.

Pasuk galvą

Merginos neretai pamiršta, kad reikia pasisukti į kurią nors vaikino veido pusę, taigi reikia palenkti galvą į vieną pusę. Tuomet bučinys būna kur kas gilesnis ir jausmingesnis, be to, taip kur kas lengviau patirti nesėkmę bučiuojantis, pavyzdžiui, netyčia susidaužiant kaktomis ar nosimis (nesakyk, jog tau taip nėra buvę...)

Nebijok aistros

Aistringas bučinys - kur kas geriau nei šiaip sau bučinys. Nebijok išlaisvinti savo jausmų ir pabučiuok vaikiną aistringai ir be jokių suvaržymų. Jis garantuotai įvertins tavo aistringumą ir norės tęsti su tavimi jausmų maratoną!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis