Štai 5 faktai, kodėl turėtum išbandyti pažintis internetu

Socialiniuose tinkluose bei internetiniuose forumuose merginos iš viso pasaulio dalinasi savo meilės istorijomis, kuriuose pasakoja, kaip sutiko savo gyvenimo meilę ne kavinėje, ne naktiniame klube, ne autobuse, o internetinėje pažinčių svetainėje.

Susipažinimas internetu jau toli gražu nebėra idėja iš kosmoso. Gal verta ir tau išbandyti pažintis internetu? Atradome faktų, kurie įrodo, jog tokios pažintys nėra jau tokios prastos. Priešingai - ne tik įgysi patirties, bet galbūt surasi TĄ VIENINTELĮ.

Tai nebėra tabu

Patikėk, tai daro beveik visi. Kuriam laikui nustumk savo ego į šalį, nes atėjo laikas suvokti, kad nesi per gera „Tinder“ programėlei. Niekas tavęs nesmerks, jei naudosi pasimatymų programėlę ar lankysiesi internetinėje pažinčių svetainėje. Taigi nustok tai slėpti ir drąsiai naudokis!

Tai reiškia, kad turi galimybę rinktis

Daugybė žmonių skundžiasi, kad pasimatymų programėlės – tai tradicinių meilinimosi ritualų pabaiga, tačiau iš tikrųjų tai reikia, kad turi galimybę rinktis. Žinoma, vaikinai taip pat turi galimybę rinktis, todėl jūsų jėgos internetiniame susipažinimo žaidime lygios.

Gali susipažinti neišlipdama iš lovos

Pasimatymų programėlės suteikia tau laisvą galimybę sutikti sielos draugą neišeinant iš namų. Tuo metu galbūt žiūrėsi mėgstamiausią serialą ir nebūsi pasidažiusi. O jei tinginiauji, visada gali nukelti pasimatymo datą. Žodžiu, lengviau nebūna.

Įgauni patirties

Internetinės pažintys puikios tuo, jog vaikščiodama į pasimatymus su internete sutiktais vaikinais gali tobulinti savo bendravimo įgūdžius. Be to, taip įgausi patirties ir susitikimas su nauju žmogumi tavęs nebegąsdins. Tiesa, čia slypi ir kita medalio pusė. Per dažnai kulniuodama susitikti su naujais partneriais, gali pavargti ir nusivilti susitikimais. Todėl ir čia svarbus saikas.

Jei tik panorėsi, santykiai galės tapti rimti

Supratai, kad nori rimtų santykių? Puiku. Paslaptis paprasta: visur yra vyrų, kurie nori ne tik pasismaginti. Patikėk, net ir „Tinder“ yra rimtų vyrukų, todėl visada egzistuoja tikimybė sutikti savo svajonių vaikiną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis