6 daiktai, kuriuos iš namų turi tuoj pat pašalinti

Visos žinome suskilusio veidrodžio nešamas nesėkmes. Tačiau tai - tik vienas iš daugelio daiktų, kurių namuose šiukštu negalima laikyti. Atradome dažniausiai namuose laikomus daiktus, kuriuos vertėtų išmesti. Manytume, verta atlikti pertvarką namuose?

1. Senos pinigų kupiūros ar monetos, kurių nebepanaudosi. Tokios kupiūros ne tik be reikalo užima vietą spintoje, bet ir skleidžia neigiamą energiją. Bent jau taip teigia tie, kurie nusimano mistiškuose dalykuose. Tokie pinigai neleidžia į namus atkeliauti naujiems pinigams, bet ir stabdo finansinę sėkmę. Todėl verčiau tokių pinigų namuose nelaikyk.

2. Suplyšę batai. Batai, kurie jau nėra tinkami dėvėjimui ar yra visiškai suplyšę, tuoj pat turėtų atsidurti šiukšliadėžėje. Tikima, jog tokie namuose laikomi batai gali į namus atnešti skurdą bei finansines nesėkmes. Žodžiu, jei laikai tokius batus namuose, nesistebėk, jog tenka skaičiuoti kiekvieną centą.

3. Nuvytę augalai. Jei ant palangės vis dar laikai senokai suvytusį baziliką, tuoj pat mesk jį į šiukšliadežę. Ir ne vien dėl estetinio vaizdo - taip pat ir dėl to, jog nuvytę ir nebeatliekantys savo funkcijos augalai perduoda blogą energiją, kuri pasireiškia sveikatos sutrikimais. Tad nenustebk, jei tave dažnai puola infekcijos. Būtinai padaryk pertvarką namuose!

4. Sugedę arba nebenaudojami mobilieji telefonai. Kaupi mobiliuosius telefonus, kurių nebepanaudosi? Tuoj pat juos parduok arba išmesk. Tokių telefonų laikymas atima energiją bei sukelia galvos skausmus! Atmink, jog bet kurių sugedusių arba nebetinkamų naudojimui elektroninių prietaisų kaupimas nėra pliusas tavo energetikai.

5. Neveikiantis televizorius. Labai dažnai žmonės net ir nebeveikiančius televizorius palieka kambariuose nežinodami, jog jie gali atnešti rimtą sveikatos sutrikimą - nemigą. Nemiga taip pat gali pradėti kamuoti tuomet, kai kambaryje yra paliekamas sugedęs kompiuteris ar radijas. Todėl jei naktimis dažniau vartaisi nei saldžiai miegi, apsidairyk kambaryje.

6. Bereikšmės dovanos. Jei namie kaupi dovanas, kurios tau nėra mielos (statulėlės, knygos, puodeliai, kitos dovanos), verčiau namie jų nelaikyk. Sakoma, jog su kiekviena nauja dovana į namus atkeliauja ir svetimo žmogaus energetika, kuri gali labai paveikti tavąją. Todėl jei turi tokių dovanų namie, verčiau jas išmeski. Ir priešingai - jei dovana tau brangi, sava, laikyk ją kuo arčiau miegamosios vietos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis