4 paslaptys, kuriuos mums atskleidė populiarūs žmonės

Ar kada susimąstei, kodėl vieniems žmonėms magiškai pavyksta aplink save apsupti būrį gerbėjų, o kiti, kad ir kaip stengiasi, niekaip negali tapti populiarūs? Populiarumu nesiskundžiantys žmonės mums pašnibždėjo keletą paslapčių. Kaip jie tampa tokie mylimi?

Būkite paslaugūs (darykite tai tinkamai)

Tapkite žmogumi, padedančiu kitiems, – padidinsite savo populiarumą. Vis dėto tenka pripažinti egzistuojančią riziką. Visi kartais gyvenime atsiduriame situacijoje, kai žmogus mėgina rodyti draugiškumą darydamas mums paslaugas, kurių mums visiškai nereikia.

Lengvai bendraukite su aplinkiniais

Žmones paprastai valdo prigimtinis egoizmas, tačiau nebūtinai jis yra neigiamo pobūdžio – tai paprasčiausiai žmogiška. Tikroji priežastis, dėl kurios norime susitikti su draugais, – trokštame sukelti teigiamus jausmus.

Įvertinkite kitus, o ne laukite pripažinimo iš kitų

Populiariems žmonėms retai ko nors trūksta. Kitaip tariant, jiems iš kitų nieko nereikia tam, kad jaustųsi laimingi. Jie neleidžia laiko su draugais vien todėl, kad kitokiu atveju jie jaustųsi vieniši. Jie susitinka su draugais tada, kai nori kartu su jais pasimėgauti puikiomis akimirkomis.

Venkite nuvertinimo

Bet kokiomis aplinkybėmis turėtumėte ne tik vengti neigiamų kalbų apie kitus, bet ir iš esmės pastai kalbėti apie ką nors. Jei neigiamai atsiliepiate apie tam tikrą televizijos serialą, miesto dalį, tautą ar menininką, rizikuojate įsivelti į ginčus su tais žmonėmis, su kuriais kalbatės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis