8 dalykai, kuriuos vaikinai nuo mūsų slepia

Mes mąstom, sukam galvas, o jie nuo mūsų slepia net aštuonias paslaptis, kurias mes... tuoj pat atskleisime!

1. Tai, jog jis kažkada buvo blogas berniukas. Juk savo merginai jis trokšta pasirodyti idealus - dažnai vaikinai slepia tokius dalykus, kaip tai, jog kažkada pateko į muštynes arba pasityčiojo iš savo mokytojos. Tavo akyse jie nori išlikti idealus!

2. Tai, kad jis tavęs nesiklausė šias dešimt minučių. Mums plepant, vaikino smegenys kartais atsijungia. Bet jie niekuomet to pasakys. o meiliai žiūrės ir linksės galva.

3. Tai, jog jis mokykloje ar universitete labai daug mokosi. Vaikinai retai kada prisipažįsta, jog labai daug mokosi, kala. Dažnai jie nori pasirodyti nerūpestingi ir tokie, kuriems viskas sekasi ne pastangų.

4. Tai, kad jis yra tave iki ausų įsimylėjęs. Kai kuriems vaikinams ištarti stebuklingą žodį myliu yra labai sunku.

5. Tai, kad jis yra romantikas. Žvakės, jūros bangos, rožių žiedlapiai - kai kurie vaikinai laiko tai atgyvena. Nors iš tiesų būtų laimingi pamatę tavo veidą, kai išvystum tokį vaizdą!

6. Tai, kad jis pavydi. Nors iš tiesų vaikinai savo pavydą yra linkę slėpti, net ir jie pavydi tavęs kitiems. Ir dar kaip!

7. Tai, jog jam patinka romantiški filmai. Vaikinai dažnai vengia viešinti savo jautriąją pusę, todėl prisipažinti jiems kažką panašaus atrodo baisu.

8. Tai, jog suknelė ant tavęs atrodo gražiau nei džinsai. Kartais vaikinai tiesiog nenori įžeisti ar kritikuoti - todėl pasilieka nuomonę sau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis