Tavo mėgstamiausia spalva. Ką ji sako apie tave?

Spalvų gama nemažai pasako apie tavo asmenybę. Vis dar manai, jog rausvą spalvą dievinančios panelės yra pamaivos, o garbinančios juodą - uždaros asmenybės? Pakeisi savo nuomonę, paskaičiusi spalvų aprašymus pagal asmenybę.

Geltona. Geltoną spalvą dievina kūrybingos, drąsios ir originalios merginos. Jei vasarą renkiesi ryškią saulės spalvos suknelę, reiškia, jog nebijai išsiskirti iš minios, nesvetimas tau azartas ir nauji potyriai. Dievini atostogauti, bet tinginė tikrai neri. Aplinkiniai laiko tave motyvuota, darbščia ir energinga asmenybe. Kalbant apie meilę, esi tikra jausmų valdovė, dažnai pasineri į santykius, tačiau neretai ir skaudžiai nusivili. Tiki žmonėmis ir jų gerumu, esi šilta ir optimistiška. 

Mėlyna. Mėlyna spalva dažnai asocijuojasi su jūra ar dangumi, todėl mėlyną spalvą mėgstančios merginos dievina romantiką. Joms patinka ramybė, o aplinkiniai jas laiko labai harmoningomis panelėmis. Mėlynos spalvos gerbėjas labai sunku išvesti iš kantrybės, nes jos yra labai kantrios. Deja, mėlynos spalvos mylėtojos kartais gali būti palaikytos nedrąsios, joms sunku megzti kontaktą su kai kuriais žmonėmis. Santykiuose mėlynos spalvos gerbėjos yra labai pakančios, mylinčios, tačiau neretai jas gali įskaudinti jų mylimieji.

Raudona. Negali gyventi be raudonos spalvos? Esi ryžtinga ir atkakli asmenybė. Raudoną spalvą daugelis žmonių traktuoja kaip kraujo, karo, aistros spalvą. Tau nesvetima konkurencija ir pakliuvusi į terpę, kurioje galima konkuruoti, tu kovosi iš visų jėgų, jog įrodytum savo vietą po saule. Meilėje esi tikra pantera, kuriai nėra jokių tabu. Galima lažintis, jog ir savo vaikinus pirmiausia užkalbini pati, nes tylėti kaip pelei po šluota - ne tau.

Balta. Balta spalva ne veltui yra laikoma aristokratiška spalva. Baltos spalvos mėgėjos turi gerą skonį, tačiau aplinkinių gali būti palaikomos kiek nuobodžiomis. Jos dievina švarą, todėl visuomet yra tinkamai apsirengusios ir pasipuošusios. Tiesa, su meilės reikalais baltos spalvos mėgėjoms prastai. Jos į vaikinus dažnai yra linkusios žiūrėti iš aukšto, todėl neretai praleidžia šansą susipažinti su tikrai mielu vaikinu.

Juoda. Juoda spalva yra klasika, todėl juodą spalvą mėgstančios merginos vertina kokybę ir stilių. Vis dėlto kartais jos gali būti laikomos kiek nuobodokos, dažnai yra susikoncentravusios į save ir savo veiklas. Kai kurie žmonės juodos spalvos mėgėjų prisibijo, nes mano, jog šios yra kerštingos ar melagės. Tačiau viduje juodos spalvos mylėtojos yra be galo šiltos asmenybės. Jos yra linkusios kurti ilgalaikius santykius, tačiau... lygiai taip pat yra linkusios įsivelti į nuotykius. Būtent todėl dažnai juodos spalvos mėgėjos įsivelia į meilės dramas.

Rausva. Jei rausvų spalvų paletė tau patinka, visai nereiškia, jog esi lėkštutė mergaitė. Priešingai, esi moteriška, subtili ir elegantiška. Tau patinka ramūs hobiai - pasivaikščiojimai parke, maisto ruoša ar knygų skaitymas. Kalbant apie vaikinus, esi linkusi ieškoti ilgalaikių santykių, o vienanakčių nuotykių nesupranti.

Žalia. Žalios spalvos mylėtojos negali gyventi be gamtos. Jei rinktųsi, kaip praleisti laisvalaikį - ar tai bus piknikas lauke, ar vakarienė restorane, be abejonės rinktųsi pirmą variantą. Žalią spalvą mėgstančios asmenybės labai racionalios, išmintingos ir retai kada klysta. Tačiau niekada nesiginčyja ir nekelia dramų, joms būdingas ramus charakterio būdas. Meilėje žalios spalvos mylėtojos gali parodyti visas savo neigiamas puses, nes yra labai atviros, tačiau geba išlaikyti žmogų šalia savęs labai ilgai.

Pilka. Ne, pilka spalva nėra pilkų pelyčių spalva. Tai meniškos sielos asmenybės mėgstama spalva, kuri suteikia laisvę ir nepriklausomybę. Ji neįpareigoja, todėl pilkos spalvos maniakės mėgsta elgtis taip, kaip joms atrodo. Kai kas jas laiko maištininkėmis ir galbūt neklįsta. Meilėje pilkos spalvos garbintojos tikrai nėra monotoniškos. Jos aktyvios, aistringos ir dažnai klimpsta į nuotykius.

Violetinė. Nors violetinė spalva yra laikoma vienišių spalva, vis dėlto violetinę spalvą dievinančios yra bendraujančios asmenybės. Joms patinka buvimas kartu su šeima, draugais, tačiau jos nėra labai drąsios nepažįstamųjų atžvilgiu. Atėjusios į naują vietą, vioetinės spalvos mėgėjos nepuls pažindintis, kol prie jų kažkas nepriėjo. Mylėti violetinės spalvos mėgėjos moka, tačiau jos dažnai yra labai pavydžios, todėl kartais sukelia barnius be reikalo.

Oranžinė. Oranžinę spalvą mėgstančią panelę nesunku pastebėti. Ji dievina gražiai rengtis, o jos mėgstamas laisvalaikio praleidimo būdas yra vaikščioti po grožio salonus. Tačiau tuštutės jos nėra. Jos mėgsta visapusiškai save tobulinti ir lavinti, todėl ir laisvalaikis su knyga joms nesvetimas. Meilėje oranžinę spalvą dievinančios panelės yra labai iniciatyvios, todėl užkalbinti joms patinkantį vaikiną visai ne bėda. Oranžinės spalvos mėgėjos yra kvapų maniakės, todėl dievina gerus kvepalus. O mėgstamiausias jų drabužis yra suknelės, jos jų turi labai daug.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis