„Lilas ir Innomine“ didžiausią šių metų koncertą surengs netikėtoje Klaipėdos vietoje

Hiphopo duetas „Lilas ir Innomine“ rugpjūčio 10 dieną koncertuos Klaipėdoje. Tai bus didžiausias iki šiol grupės surengtas koncertas po atviru dangumi. Atlikėjai pasirodys kruizinių laivų terminalo teritorijoje esančiame elinge „Elingas.lt“. Čia praėjusią vasarą nepamirštamą šou surengė elektroninės muzikos kūrėjas ir prodiuseris Marijus Adomaitis, žinomas slapyvardžiu „Ten Walls“.

„Pasistatysime didelę sceną pačiame Klaipėdos centre, suvešime tiek įrangos, kad patiems akyse mirgėtų, ir užkursime rokenrolą. Tiek, kiek sugebame sugalvoti, padaryti ir įpirkti – viskas bus šiame koncerte“, – apie vasaros pabaigoje laukiamą koncertą kalba vienas iš dueto narių Konstantinas Kiveris-Lilas.

2016 ir 2017 metais „Lilas ir Innomine“ surengė šešis koncertus arenose. „Šiais metais nusprendėm leisti arenoms nuo savęs pailsėti ir paieškoti naujų iššūkių. Manome, kad radome. Pasiruošimo ir darbo kiekio atžvilgiu, tai nėra mažesnis projektas, tad bus įdomu“, – pasakoja grupės nariai.

Abu grupės nariai neslepia savo susižavėjimo legendiniu Klaipėdos elingu. Duetas šią vietą vadina pasakiška. Tai buvusi laivų statykla, joje likusios unikalios metalinės konstrukcijos. Jas supa abejingų nepaliekanti pramoninė, urbanistinė aplinka.

Vytauto Jašausko nuotr.

„Tik pamačius šią erdvę, kilo 400 minčių, kaip visą tai galima gražiai apšviesti, įkomponuoti sceną, kokias dekoracijas naudoti. Su šia erdve visai kaip su batais parduotuvėje. Pamatai ir supranti, kad jie tau skirti. Panašiai nutiko ir šiuo atveju. Liko tik smulkmena – visus šiuos užmojus realizuoti“, – šypsosi K. Kiveris-Lilas.

Bilietus bus galima įsigyti nuo birželio 7 dienos, 12 valandos. Juos platina „Bilietai.lt“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis