Monika Pundziūtė-Monique pristato debiutinį albumą „Sun&Moon”

Atlikėja Monika Pundziūtė-Monique gerbėjams koncertinio turo metu jau šį lapkritį pristatys debiutinį savo albumą „Sun&Moon“. Nepraleisk progos apsilankyti viename iš trijų koncertų!

Koncertiniame ture bus pristatomas debiutinis atlikėjos albumas „Sun&Moon“, kuris susideda iš dviejų dalių.

„Saulė ir mėnulis – didžioji inspiracija kuriant dainas – tai yra istorijos, kurias norime, kad išgirstum TU. Kad klausytum taip, kaip tavęs klausosi saulė ir mėnulis. Dieną ir naktį“, – į koncertinį „Sun&Moon“ turą kviečia Monique.

Sun – tai solinės muzikinio projekto „X Faktorius“ nugalėtojos dainos. Koncerte gyvai skambės klausytojų dėmesio jau sulaukę albumo singlai, tokie kaip: „Dviese“, „Man nebaisu“, „Palauk dar“, „Aš viena“ bei naujos dainos.

Koncerto dalis Moon – tai Monikos Pundziūtės ir muzikos prodiuserio Mariaus Leskausko kūrybinio projekto „Mark Les & Monique“ darbai. Pirmasis projekto singlas „Nauja istorija“ sparčiai užkariavo gerbėjų širdis, o koncertiniame ture pristatomi dar negirdėti dueto kūriniai.

„Elektronika ir pop muzika. Dvi visiškai skirtingos sielos, dvi absoliučiai skirtingos vibracijos, du skirtingi kūnai. Jų nereikia lyginti. Kaip ir nelyginame saulės bei mėnulio. Jie abu atskirai šviečia tada – kai ateina jų metas“, – apie dvigubą koncertinį turą sako Monique.

Monique albumo „Sun&Moon“ pristatymo koncertai:

lapkričio 17 d. Klaipėda – Klaipėdos dramos teatras

lapkričio 19 d. Kaunas – BOSCA amfiteatras (ŽALGIRIO arena)

lapkričio 24 d. Vilnius – Energetikos ir technikos muziejus

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis