Ouč - populiariausia XI a. pradžios merginų grupė „Pussycat Dolls“ atgimsta!

Iš 1995 m. Los Andžele įkurtos merginų kabareto grupės legendinės „Pussycat Dolls“ tapo garsiausiomis XI a. pradžios atlikėjomis, pelniusiomis daugybę apdovanojimų bei pasaulinį pripažinimą. Jų idėjinė vadė ir pagrindinė atlikėja Nicole Scherzinger iki šiol yra viena populiariausių atlikėjų.

Nors grupė veiklą baigė 2010 metais, dailiųjų katyčių hitus iki šiol niūniuoja įvairaus amžiaus muzikos melomanai. Ritmingais judesiais, argentinietiška dvasia alsuojančius muzikinius pasirodymus rengusios atlikėjos, kaip teigiama, išsiskyrė dėl asmeninių peripetijų, tad 2010 metais vienintelė grupėje likusi atlikėja buvo Nicole. Išsiskyrusios atlikėjos paliko tikrus niekuomet nepabostančius pop muzikos perlus - hitus "Don't Cha," "Buttons," ir "When I Grow Up".

Pussycat Dolls
Pussycat Dolls
Vida Press

Nors ištikimiausi katyčių gerbėjai jau senokai buvo palaidoję viltį kada nors vėl pamatyti atlikėjas kartu, ši viltis atgijo, kuomet buvo sukurta nauja, oficiali Pussycat Dolls Instagram paskyra, kurioje buvo pranešta apie katyčių susijungimą. Kaip teigia atlikėjoms artimi šaltiniai, šis projektas buvo vystomas vienerius metus. Merginos jau senokai laukė meto, kuomet visos bus pasirengusios suvienyti jėgas muzikiniame pasaulyje, mat daugelis grupės narių jau sukūrusios šeimas. Ką gi, tas metas atėjo! Visko gali būti, jog tokių šėlmiškų katyčių nebeišvysime - scenoje garsiosios atlikėjos bus ramesnės bei brandesnės. Visgi žinant, kaip grupės narės dievina dabintis ir energingai šokti...

Neverta spėlioti, metas laukti. Bus tikrai įdomu!

PCD Reunion... Link in Bio 🌹

A post shared by Pussycat Dolls (@pussycatdolls) on Oct 8, 2017 at 11:51am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis