Krauname kuprinę: 5 daiktai be kurių neišsiversi

Ne paslaptis, jog kuprinė sutalpina pusę gyvenimo, o jos turinys atskleidžia daug paslapčių apie mūsų charakterį, gyvenimo būdą ir stilių. Atėjus naujiems mokslo metams mėgiama kuprinė neišvengiamai prisipildo naujais daiktais, kurie praverčia mums kasdieniame mokyklos gyvenime. Kokius daiktus turi įtraukti į privalomų sąrašą šiais mokslo metais? Dalinamės patarimais!

Išskirtinė gertuvė

Mokslo metams prasidėjus labai svarbu yra išlaikyti tinkamą skysčių balansą organizme tam, kad galėtume būti masksimaliai produktyvūs ir lengvai įsisavintume naują informaciją. Jeigu vis pamiršti gerti vandenį ir mieliau renkiesi saldų gazuotą gėrimą – tau gali padėti išskirtinė, akį traukianti gertuvė, kuri neleis tau pamiršti apie vandens svarbą mūsų organizmui. Renkantis gertuvę pirmiausia reikėtų atsižvelgti į jos formą: kuo lengviau ją išvalyti, tuo geriau. Sporto parduotuvių lentynose rasi itin gausų pasirinkimą – gali rinktis vienspalvę, spalvotą, raštuotą, puoštą užrašais ar netgi asmeniniais inicialais. Jeigu paprastas vanduo tau neskanus – į gertuvę įsidėk mėtų, citrinų, apelsinų griežinėlių, imbiero ir viską užpilk vandeniu. Ne tik sveika, bet ir skanu!


Įkvepianti užrašų knygutė

Dažnai geriausios mintys aplanko pačiu netikėčiausiu metu, bet po ranka būna vien tik išsikrovęs telefonas ir suglamžytas popieriukas. Tokiu atveju geriausiai gelbsti užrašų knygutė, o jeigu ši dar išskirtinė ir akį traukiantį, tuoj pat norisi ją įmesti į savo kuprinę. Knygutėje gali užrašyti ne tik priminimus apie svarbiausius savaitės namų darbus ir kontrolinius, bet ir įamžinti savo mintis ir išgyvenimus.


Lūpų blizgis

Nors į mokyklą einame mokytis ir įgauti naujų žinių – visada norime atrodyti gražios ir pasitikinčios savimi. Švelnios spalvos lūpų blizgis tikrai neklius tavo mokytojai ir nesulauks kreivų klasiokų žvilgsnių. Jis ne tik vizualiai padidins lūpų apimtį, bet ir suteiks visam makiažo įvaizdžiui gaivumo ir skaistumo. Kokį geriausia rinktis? Švelnios rožinės spalvos blizgis su šaldančiu efektu turėtų rasti vietą tavo kuprinėje.


Stebuklingosios servetėlės

Ką daryti, jei po kelių valandų mokykloje pradėjo riebaluotis veidas, bet nenori odos apsunkinti sausa pudra? Išeidama iš namų į kuprinę įsimesk matinį efektą suteikiančias servetėles.
Šios stebuklingos servetėlės akimirksniu sugeria riebalų perteklių, mažina poras, oda tampa matinė. Jų dėka pamirši blizgią veido odą ir galėsi džiaugtis gaiviu veidu visą dieną.


Ryškiaspalvės ausinės

Kaip atsipalaiduoti po sunkios dienos mokykloje? Į kuprinę įsimesk ausinukus ir laisva akimirka pasiklausyk savo mėgstamos dainos. Muzika atpalaiduoja, pakelia nuotaiką ir suteikia pozityvumo visai likusiai dienai.



O jeigu nori išsiskirti – rinkis ryškiaspalvius, išskirtinius ausinukus. Geriausiai tiktų sulankstomi – juos galėsi paslėpti mažoje kuprinės kišenėje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis