„PANELĖS“ viršelio herojai Paula Valentaitė ir Ignas Lelys nusifilmavo romantiškame vaizdo klipe

Praėjusią savaitę paskelbusi apie antrojo savo kūrybos singlo pristatymą ir jį atlikusi viešai, vasaros žurnalo PANELĖ viršelio mergina Paula dalijasi „So Fine“ premjera platformoje „YouTube“. Dainą jaunoji kūrėja pristatė kartu su vaizdo klipu, kuriame įsiažino ir gegužės viršelio vaikinas, radijo stoties ZIP FM laidų vedėjas ir redaktorius Ignas Lelys. Karštų bučinių netrūko!

„Šiek tiek privertėme palaukti, norinčius išgirsti naująją dainą socialiniuose tinkluose. Tas laukimas sukėlė tikrai daug teigiamų emocijų – žmonės to laukia, kaip ir aš. Daug klausimų – kada gi? Viskas vyko sąmoningai, tiesa šiek tiek patobulinome ir patį vaizdo klipą. Dabar jau drąsiai dalinuosi antruoju savo kūrybos kūriniu“ – atvirauja jau PANELĖS ambasadore tapusi Paula, apie šią staigmeną užsiminusi ir viršelio istorijoje.

Pasak Paulos, naujojo kūrinio žodžiai paremti ir asmenine merginos patirtimi, tiesa, labiau simblone prasme: „Daina apie šiokį tokį pasimetimą, kuris teikia daug džiaugsmo, tačiau pareikalauja nemažai kantrybės… Trumpai tariant, apie vaikiną. Su juo sunku įsivaizduoti ateitį, bet linksma tiesiog būti čia ir dabar. Nors dainos žodžiai apie nepastovius merginos ir vaikino santykius, asmeniškai man tai turi daugiau simbolinę prasmę – kiekvienas susiduriame su prieštaringais pasirinkimais, kuomet norime to, kas neišeis į naudą, tačiau vis tiek norime.“

Paula Valentaitė
Paula Valentaitė
DELFI / Domantas Pipas

Dainos prasmę Paula įtvirtino vaizdo klipu, kuriame įsiamžino atlikėjos geras bičiulis, radijo stoties ZIP FM laidų vedėjas ir redaktorius Ignas Lelys, puošęs praėjusį PANELĖS viršelį.Muzikiniame klipe Ignas su Paula nestokoja tiek teigiamų, tiek neigiamų emocijų vienas kitam bei demontruoja itin romantiškus jausmus, kurių rezultatas – ne vienas karštas bučinys!

„So Fine“ tai antroji merginos daina, sukurta kartu su vienu populiariausių šalies muzikos prodiuserių Gyčiu Valickus – Echoes, kuris dirba su tokiais žinomais šalies atlikėjais kaip Donatas Montvydas ar Vaidas Baumila.

Daugiau apie vos dešimt klasių šiemet baigusios Paulos ryžtą siekti muzikinės karjeros, talento paieškas ir nugalėtus iššūkius skaityk šiuo metu prekyboje esančiame vasaros PANELĖS numeryje.

Naująjį Paulos kūrinį „So Fine“ ir jo muzikinį klipą gali išvysti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis