Suorganizavusi tokį vakarą nudžiugsi - draugai liks apžavėti!

Ką daryti, kai atėjus penktadieniui dangus apsiniaukia, piniginė pasirodo gerokai pratuštėjusi, o ir jėgų siautulingoms šėlionėms sumažėja? Tokiais atvejais siūlome pagalvoti apie alternatyvą – surenkite kino vakarėlį su draugais namuose. Pateikiame keletą naudingų idėjų, praversiančių jį organizuojant.

Sugalvokite temą

Sutikite, pasiūlymas „ar nori užeiti ir pažiūrėti filmą?“ skamba ne itin intriguojančiai, tad kodėl gi neišlaisvinus fantazijos ir nesugalvojus patrauklios temos, dėl kurios vakarėlio tikrai nesinorės praleisti? Žinoma, paprasčiausia temą sugalvoti pagal tai, kokius filmus ketinate žiūrėti. Galbūt tai bus „Žvaigždžių karai“, „Bridžitos Džouns dienoraštis“, o gal „Šrekas“? Jei nenorite apsiriboti vienu filmu, taip pat galite paskirti vakarą kurio nors režisieriaus, šalies ar aktoriaus darbams.

Pasirūpinkite technika

Akivaizdu, kad tokio vakarėlio centre atsidurs ne kas kitas, bet televizorius. Be abejo, kuo jis didesnis ir ryškesnis, tuo žiūrėjimo malonumas bus didesnis. Taip pat pagalvokite, iš kur gausite turinio: leisite per DVD grotuvą, o gal žiūrėsite prisijungę svetainėje „Netflix“? Naujausi, išmanias funkcijas palaikantys televizoriai gali rodyti net ir telefonuose esantį turinį, o tam tiesiog užtenka atsisiųsti programėlę. Jau nebesvarbu, kad sinchronizuojami prietaisai nėra to paties gamintojo: štai pavyzdžiui, naujieji televizoriai „Samsung QLED TV“ gali būti suderinami su „iOS“ operacinę sistemą turinčiais telefonais. Tad išsiaiškinkite, kurio draugo namuose televizorius išmaniausias ir pirmyn organizuoti vakarą!

Nepamirškite užkandžių

Visų mėgstamas, nebrangus ir būtinas užkandis filmų vakarui, be abejo, yra spragėsiai. Jei norisi didesnės įvairovės, pasirūpinkite riešutais, vieno kąsnio sumuštinukais, keksiukais, vaisiais ir gėrimais. Paserviruokite visa tai taip pat atitinkamai: spragėsius – popieriniuose maišeliuose, gėrimus – stikliniuose buteliukuose arba popierinėse stiklinėse su šiaudeliais.

Pasodinkite svečius patogiai

Ne ką mažiau svarbu, kad visiems draugams kino seanso metu būtų patogu ir jauku. Jei vakarą leidžiate vos kelių draugų kompanijoje, problemų ko gero nekils ir visi sutilps ant sofos. Kita vertus, jei susidomėjimas vakarėliu tampa didesnis nei planuota, pasirūpinkite sėdmaišiais arba paieškokite didelių pagalvių, jogos kilimėlių ir pakvieskite patogiai įsitaisyti ant žemės.

Papuoškite namus dekoracijomis

Norėdami sukurti šventiškesnę atmosferą, nepatingėkite pasirūpinti dekoracijomis. Sunku nebus, jei vakarui jau būsite sugalvoję temą. Pavyzdžiui, „Žvaigždžių karų“ vakaro atveju, namus galite papuošti kosmoso tematika. Kitas, universalus, variantas – Holivudo tema su raudonu kilimu, foto sienele ir panašiais atributais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis