Taylor Swift kelias iki žinomumo: buvo metas, kai ji jautėsi atstumta (FOTO)

Šiuo metu šlovės spinduliuose besimaudanti atlikėja Taylor Swift (27 m.) ne visuomet jautėsi vertinama ir gerbiama. Paauglystėje mergina net išgyveno patyčias dėl išvaizdos ir savito būdo, tačiau būtent šie skaudūs išgyvenimai merginą sustiprino bei įskiepijo pasitikėjimą savo jėgomis.

Nors Taylor šiuo metu yra daugelio paauglių iš viso pasaulio dievaitė, būdama jauna ji visai nesijautė karaliene. Nešvilyje (JAV) mokyklą lankiusi Taylor pasaulinio garso žvaigžde tapo šešiolikos, tačiau iki to jai teko nueiti sunkų kelią. Mergina net prisipažino, jog ankstyvoje paauglystėje neturėjo nė vienos draugės, mat vietoje to, jog kartu su kitomis bendraamžėmis vaikščiotų po prekybos centrus Taylor užsidarydavo namuose ir brazdindavo gitara. „Buvo metas, kai sėdėdavau viena prie pietų stalo. Stebėdavau aplinkui klegenančius bendraamžius ir galvodavau - kodėl taip skiriuosi nuo jų?“ , - pripažino Taylor.

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Kūrybinga Taylor siela lėmė, jog mergina greitai užaugo ir tapo savarankiška. Jau nuo dešimties metų Taylor dalyvaudavo įvairiuose muzikiniuose konkursuose ir savo žavesiu bei unikaliu balsu kerėjo komisiją. Vis dėlto draugų Taylor turėjo vos keletą - ji nebuvo iš tų, kuri troško būti lydere, be to, Taylor daugiau dėmesio skyrė ne bendravimui su klasės draugais, o susikoncentravimui į muzikinę karjerą. Merginai išleidus pirmąjį debiutį albumą, kai šiai buvo šešiolika, Taylor aplankė didžiulė sėkmė ir dėmesys. Tiesa, tuo laikotarpiu Taylor suvokė, kas iš tiesų buvo jos tikrieji draugai, o kas tik troško prisigretinti vos muzikantei išpopuliarėjus.

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Daugelis muzikos ekspertų pripažįsta, jog Taylor šlovė aplankė pačiu geriausiu laiku. Taylor savo pirmąjį albumą išleido vos keli metai po to, kai pasaulyje pasirodė socialiniai tinklai Facebook ir Twitter, tad Taylor įžymumas augo kartu su socialinės medijos sklaida. Iš kantri muzikos atlikėjos, kuri koncertuodavo vietiniuose renginiuose, Taylor tapo žinoma visame pasaulyje. Merginos lyg pakvaišusios kopijavo legendiniu tapusį Taylor stilių - smulkias garbanas, raudonas lūpas ir blizgias sukneles. Taylor buvo ta, apie kurią šnekėjo visi - net ir tie, kurie nebuvo pop muzikos fanai.

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Pirmasis Grammy apdovanojimas Taylor atvėrė vartus į plačiuosius vandenis. Greitai po apdovanojimo įteikimo neliko tų, kurie nebūtų girdėją apie garsiąją kantri mergaitę Taylor. Tiesa, gerbėjus labiausiai žavėjo tai, jo talentingoji Taylor ne tik dainuoja, bet ir pati kuria dainas bei trokšta prisidėti prie viso kūrybinio proceso. Atrodė, jog charizmatiškajai Taylor sekėsi viskas, prie jo ji prisiliečia - ji ne tik pelnė daugybę apdovanojimų, rinko tūkstantines minias, bet ir puikiai sutarė su gerbėjais bei kitomis įžymybėmis. Skandalų niekuomet nesivaikiusi Taylor iki šiol tituluojama viena paprasčiausių ir sukalbamiausių Holivudo žvaigždžių.

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Nors šiuo metu taylormanija kiek aprimusi, atlikėja vis dar sėkmingai koncertuoja ir yra mylima klausytojų. Iš paprastos mergaičiukės, kuri užsidariusi kambaryje tyliai verkdavo į pagalvę dėl to, jog niekas nesupranta ir nevertina jos tikslų, Taylor tapo savimi pasitikinčia muzikos diva, apie kurią visi kalbės dar ilgai. Taylor - tikrų tikriausias pavyzdys, jog niekada negalima pasiduoti, o blogiausia, ką gali padaryti jaunas žmogus - paisyti kitų nuomonės ir daryti tai, ką kiti mano esant geriausia. Už Taylor!

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis