5 filmai jaukiam penktadienio vakarui

Mielai peržiūrėtum įdomų filmą, tačiau nenori sugaišti laiko jo ieškodama? Rekomenduojame penkis filmus, padėsiančius jaukiai ir smagiai praleisti vakarą:

Filmas norinčioms...

...gražios, jautrios meilės istorijos – ,,Suite Francaise“ (į lietuvių k. neišverstas). Romantinė drama. Filmas apie antrojo pasaulinio karo metu įsiliepsnojusią meilę tarp vokiečio kareivio ir prancūzės. Šie jausmai susiduria su įvairiais išbandymais, konkuruoja su meile tėvynei. Realistiški karo išgyvenimai, praradimo skausmas, žmogiškumo nuosmukis ir intelektualių asmenybių meno ilgesys – visa tai sukuria dramatišką filmo atmosferą. ,,Suite Francaise‘‘ – tai filmas apie netikėčiausiomis gyvenimo aplinkybėmis gimusią meilę, kuriai priešintis yra sudėtinga.

... pamokančio, gyvenimiško meilės filmo, kurį žiūrint norisi ir verkti, ir juoktis – ,,500 meilės dienų‘‘ (,,500 days of Summer“) Romantinė komedija, drama. Tai filmas apie dviejų jaunuolių požiūrį į jausmus. Tarnybinis romanas įsiplieskęs tarp Tomo ir Summer baigiasi skyrybomis, inicijuotomis merginos, tačiau Tomui nepavyksta pamiršti Summer, todėl jis pradeda sudėtingą kovą dėl savo gyvenimo meilės. Šis filmas priverčia susimąstyti, ar visada žmogus myli tik vieną kartą gyvenime.

... lengvo siužeto, su daug veiksmo ir žaviais aktoriais – ,,Agentas iš U.N.C.L.E.“ (,,The man from U.N.C.L.E.“) Veiksmo filmas. Šaltojo karo metu bendradarbiauti amerikiečių specialiajam agentui tenka su mirtinu priešu, rusų pareigūnu, dėl specialios užduoties įvykdymo – branduolinio ginklo suradimo ir nukenksminimo. Į šią misiją prisijungia ir žavi vokietė, kuri patraukia vieno iš agentų dėmesį ir pakreipia įvykius netikėta linkme. Puikūs aktoriai ir subtilus humoras filme garantuoti.

... netikėto siužeto, įtraukiančio filmo – ,,Apgaulės meistrai“ (,,Now you see me“). Trileris. Antroji filmo dalis mūsų kino teatruose pasirodys jau šių metų birželį, tačiau iki tol verta prisimint ir pradžią, kai susiburia garsusis magų ketvertukas ir atlieka sudėtingus triukus - nusikaltimus dėl kilnaus tikslo. Ar pavyks stebukladariams ant kulnų minantiems teisėsaugininkams išaiškinti apgavystes ir pričiupti įžūlių magų ketvertuką?

...vintažinio, klasikinio detektyvinio filmo – ,,Tvin Pykso miestelis: Ugnie, keliauk su manimi‘‘ (,, Twin Peaks: Fire Walk with Me“). Mistinė drama. Pagal žymųjį ,,Tvin Pykso miestelis‘‘ serialą sukurtas filmas pasižymi savitais herojų personažais ir mistiška atmosfera. Tirti jaunos merginos Lauros Palmer mirties į Tvin Pykso miestelį atvyksta FTB agentas, kuris tyrimo metu atskleidžia daug tamsių miestelio gyventojų paslapčių ir netikėtų Lauros Palmer gyvenimo dėtalių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis