Romantiškiausios dainų frazės, kurias dievina merginos (VIDEO)

Labai dažnai žmonės klausosi dainų nesuprasdami jų tekstų, arba nesigilindami į juos, tačiau kiekviena daina yra lyg mažas romantinis pasakojimas, kuris pritariant melodijai yra atskleidžiamas TAU. Štai kelios jausmingos ištraukos iš dainų, sužavėjusios milijonus merginų, kurias išgirsti bent kartą turi kiekviena.

The Killers ,,Here with me‘‘ (,,Čia su manimi‘‘) – aš nenoriu tavo nuotraukos savo telefone, aš noriu tavęs čia, su manimi, nenoriu prisiminų apie tave savo galvoje, noriu tavęs čia, su manimi.

Edas Sheeranas ,,Tenerife sea‘‘ (,,Tenerifės jūra‘‘) - tu atrodai nuostabiai su šia suknele, man patinka tavo plaukai, kai atrodo taip, jie krenta ant kaklo šono, pečių ir nugaros. Tai galėtų būti paskutinis dalykas, kurį išvysčiau. Noriu, kad žinotum, jog man to užtenka, nes tai, kad tu esi, yra viskas, ko man reikia.

OneRepublic ,,What you wanted’’(,,Tai, ko tu norėtum‘‘) - Aš surasiu vietas, kur tu slėpsies, aš būsiu tavo aušra tamsiausią naktį, nes tai vienintelis likęs dalykas, kurį aš mėgstu, aš žudysiu dėl tavęs, jei tik tai tu to nori.

Edas Sheeranas ,,Photograph‘‘ (,,Nuotrauka‘‘) - mes galime laikyti meilę šitoje nuotraukoje, tai prisiminimai, kuriuos mes sukūrėm, kur mūsų akys niekada neužsimerkia, kur mūsų širdys niekada nedūžta, laikas yra įšaldytas. Tagi tu gali mane pasilikti savo suplėšytų džinsų kišenėje, laikyti mane šalia, kol mūsų akys susitiks, tu niekada nebūsi viena.

Enrique Iglesias (su Kylie Minogue) ,,Beautiful‘‘ (,,Graži‘‘) - pasaulis aplink mus galėjo sugriūti, bet mes turėjome vienas kitą, mačiau kaip tu vaikščioji, šypsaisi ir tai nutiko lyg pirmą kartą, jausmas, kad vakar diena atėjo ir praėjo, bet niekas nepasikeitė, kai žiūriu į tave. Tu esi tokia graži ir aš noriu, kad žinotum, kad net po šitiek laiko man esi ta vienintelė.

James Arthur ,,You‘re nobody ‘till somebody loves you‘‘ (,,Tu esi niekas, kol taves niekas nemyli‘‘) – tu esi niekas, kol tavęs niekas nemyli, tai sunkus laikas, kai tavęs niekas nenori. Tu nesustabdysi to, kas eina pas mane, aš pasiruošęs, brangioji, būti kažkuo.

Calvin Harris (su Ayah Marar) ,,Thinking about you‘‘ (,,Galvojimas apie tave‘‘) - aš galiu tave laikyti, saugoti, kol užmigsi. Nesirūpink, aš galiu suteikti viską, ko tau reikia, viskas, ką dabar darau, yra iš didelės meilės tau.

Hurts arba Edo Sheerano perdainuota Oasis sukurta daina ,,*Wonderwall‘‘ – yra tiek daug dalykų, kuriuos norėčiau tau pasakyti, tik nežinau kaip... Nes galbūt tu esi vienintelė, kuri mane saugo ir net po visko tu esi mano wonderwall (wonderwall – tai žmogus, apie kurį nuolat galvoji jį suidealizuodamas, dėl kurio pameti galvą, jautiesi tarsi apsėstas).

Major Lazer su Ellie Goulding ,,Poweful‘‘ (,,Galingas‘‘) – čia yra jėga, kuri atsirada, kai tu laikai mane, kai tu lieti mane, ji tokia galinga, aš galiu ją pajusti, kai laikai mane, kai lieti mane, ji tokia galinga, aš negalėčiau išeiti, net jei norėčiau, nes kažkas traukia mane atgal pas tave.

Nickas Jonas ,,Jealous‘‘ (,,Pavydus‘‘) - Man nepatinka, kaip jis žiūri į tave, aš pradedu galvoti, kad tu taip pat jo nori, aš baigiu išprotėti, žinojimas, kad mane myli, manęs neapsaugoja nuo pavydo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis